Ändrade planer

Mamma kom just och sa att hon och pappa tänkte gå ner till brasan och kolla lite, iaf när de tänder den. Och jag har inte så mkt bättre för mig så jag följer nog med :)

Puss
.

TV

Nu ska jag gå och sätta mig och kolla på tv lite, har suttit här vid datan typ hela dan nu känns det som ;) Mamma kollar på det där Frusna män söker kärlek tror jag, så det blir väl det som jag får kolla på. Men det kanske är bra, vem vet :)

Puss&kram
.

Hiss eller diss?

Blake Lively
Bild: Posh24


Vad tkr ni om Blake Livelys outfit? :) Själv tkr jag att den var väldigt söt, men inte alltför "uppiffig" elr vad man kan säga, den var liksom lite lagom om ni fattar vad jag menar? Den var liksom vädigt enkel med ett par jeans och en topp, och så har hon "piffat" upp det lite med den där boleron och skorna :)

Det blir en hiss från mig :)  Vad tkr ni, hiss eller diss?
.

Regn och rusk

Ush, vad tråkigt väder det blev helt plötsligt.. :/  Imorse var det ju sol och blå himmel och allt, och det höll i sig en bit in på dagen. Men nu är det bara grått ute, och det regnar lite då och då. Inte så härligt väder om man hade tänkt att gå till en brasa precis. Menmen, sånt är livet och det är inget att göra åt. Jag vet inte ens om jag ska gå och kolla på ngn brasa i år, får se. Men om det är sånt här väder senare ikväll så tänker jag nog inte det iaf.

Ska ni gå och kolla på ngn brasa ikväll då? :)
.


Mat - lax :)

Nu ska jag snart gå och äta, och idag blir det grillad lax till middag :) Det är så himla gott, elr vad tkr ni? Jag tkr det iaf, och jag blev väldigt glad när jag hörde att det var det som vi skulle äta ;P

Vad ska/har ni äta/ätit då? :)
.

Glass

Gud vad jag är sugen på glass nu alltså. Vet inte riktigt vrf, för det är inte så värst fint väder ute utan mulet och så, men jag bara blev det helt plötsligt ;) Det vore gott att sitta och äta en mjukglass i stan nu :) Fast såklart så är det alltid bättre om det är fint väder. Men jag skulle nog vilja ha en glass ändå :P  Emelie, ska vi åka till Gamla Stan och köpa glass? ;P Hehe, men vi måste det ngn dag snart gumman :)

Som sagt så vore det gott med en mjukglass nu, som första bilden här nedanför, elr kanske sån glass som den andra bilden :) Den såg väldigt mysig ut elr nått ;)

mjukglass


glass-i (strut-)bägare


Ha en trevlig valborg! :)
.

Dagens födelsedagsbarn




Idag fyller Kirsten Dunst 26 år! :) Grattis säger jag till henne :D;P

Visst var den här bilden på henne fin? Synd bara att den var i svartvit.. Men iaf ;)
.

VS.

ASHLEE VS. SELITA  photo | Ashlee Simpson, Selita Ebanks
Bild: People


Vem tkr ni bär upp klänningen bäst? Ashlee Simpson VS. Selita Ebanks
.

Lediga!

Nu är vi lediga resten av veckan ju, jätteskönt :)
Idag i skolan så hade vi först dans. Vi dansade bugg, vals och foxtrot (eller hur det stavas). Det var ganska kul faktiskt :) Sen hade vi lunch, typ nästan en timma senare än vad vi brukar ha så man var väldigt hungrig då. Efter lunchen delade vi upp oss i två grupper där den ena hade massage och den andra första hjälpen, sen bytte vi. Det var väldigt skönt med massage ;)
Så nu är jag hemma och är bara ledig :) Det känns nästan som om det är sommarlov nu, vet inte vrf men det gör lite det ;P

Pussar
.

Hiss eller diss?

Hilary Duff, Hilary Duff strålar på New York premiären av War, Inc.!
Bild: Posh24


Sådär såg Hilary Duff ut när hon kom till premieren av War, Inc :) Visst var det en söt klänning? Det tkr iaf jag, och hela den där bilden på henne var väldigt söt tkr jag ;)

Hiss eller diss? :) Helt klart hiss för mig, men vad tkr ni? :)
.

Designtävling

Jag är med i en tävling som Marika har på sin blogg. Där kan man vinna en jättefin design till sin blogg :) Bilden här nedanför är så som den kommer se ut, och om ni vill se hur den kommer se ut i stor helhet så är det bara att klicka på bilden. En länk till själva tävlingen kommer här.
Jag tkr själv att designen såg väldigt fin och somrig ut :)



image509

.

Valborg

Idag är det ju valborg :) Fast jag har inte precis några speciella planer inför kvällen, får väl se vad som händer. Vi kanske går ner och kollar på brasan en stund sen, men jag vet inte riktigit. Vrf går man och kollar på brasor och sånt egentligen? Visst kan det väl vara kul och så, speciellt om man går med sina kompisar och sånt, men annars så är det inte så roligt tkr jag.. Elr jag vet inte.

Vad har ni för valborgsplaner då? :)
.

Onsdag

Sista dagen i skolan den här veckan idag då :) Och det är bra att det inte är en vanlig skoldag, utan vi har en hälsodag idag. Jag börjar vid halv elva (väldigt skönt), och så ska vi börja dagen med att dansa, bl.a. vals som vi ska träna på inför balen, och sen skulle vi dansa ngt annat också. Sen efter lunch ska vi typ ha första hjälpen, och de är ju alltid bra att lära sig ;) Sen slutar vi vid två typ, så det blir en ganska kort dag.

Puss o kram
.

TV

Nu ska jag sätta mig och kolla på CSI som vi spelade in från igår :) Har precis skrivit ett brev till min kompis som bor en bit ifrån mig också, skulle egentilgen typ ha gjort det för ett tag sen hade jag tänkte men det blev inte av förns nu ;) Men nu är det gjort iaf, ska bara sätta på ett frimärke när pappa har köpt några, för våra var slut, och så ska jag posta det sen :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! :) Puss
.

Orkar inte mer..

Nu orkar jag typ inte plugga ngt mer, har suttit jättelänge nu känns det som. Men jag ska nog göra lite till och samtidigt typ slökolla på tv lite ;)

Vad hade ni tänkt att göra ikväll då? :)
.

Borde man inte få ha samma kläder?

Gwyneth Paltrow
Bild: Posh24



Okej, jag gick in på posh24.se en snabbis och såg då en sak som jag måste kommentera ;P  De skriver nu om att de tkr att de har sett Gwyneth Paltrow i de där kläderna förut, för inte så länge sen, och att de tkr att hon borde skaffa nya kläder istället för att använda samma flera ggr. Men vadå, tänk om de vill ha de kläderna igen då? Jag tkr det är ofta som folk klagar om en kändis har samma kläder flera ggr, men egentligen så tkr jag att man inte borde det. Kändisarna måste ju få ha vilka kläder de vill utan att andra bryr sig. Bara för att de har mkt pengar så ska de ju inte behöva köpa nya kläder varje dag. Okej, den här gången så säger de att Gwyneth hade på sig de där kläderna för bara ngn vecka sen, och det är väl kanske lite konstigt, elr konstigt och konstigt, men ni fattar vad jag menar(?). Men det är ofta folk klagar även om de har samma kläder på sig som de hade för typ två år sedan på sig. Men så klagar de på Gwyneths skor också, att de också är samma, men dem måste hon ju få ha igen. Eller?

Vad tkr ni om att alla klagar på vad kändisarna har på sig hela tiden?
.

Pytteliten paus

Okej, jag håller då som sagt på med min filmanalys, men precis nu så har jag tagit en lite paus. Kände att jag inte orkade sitta där hela tiden i sträck, utan behövde röra lite på mig ;)

Men nu måste jag nog återgå till arbetet så att jag blir klar ngn gång :) Puss
.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan


Lindsay Lohan, Peace!
Bilder: Posh24



Vad fräsch Lindsay Lohan ser ut på de här bilderna. Hon har ju gått upp och ner hela tiden typ, men nu verkar hon vara "uppe" ;) Och hennes klädval var inte hlet fel heller, det ser väldigt slappt och skönt ut. Så vill jag också kunna gå, men här så är det ju typ inte så varmt så man kan det än. Inte jag iaf, är alldeles för frussen av mig.. Men jag hoppas värmen kommer snart :)

Nu blir det till att kolla på film, så har man det arbetet gjort sen ;):) Puss
.

Filmdax

Så var tisdagens skola slut, och därmed har jag inga vanliga lektioner den här veckan nu. Imorron har vi ju hälsodag och sen är man ju ledig torsdag-fredag :)

Nu ska jag snart gå och sätta mig i vardagsrummet och kolla på Raise Your Voice :) Jag har ju redan sett den några ggr, senast i lördags, men vi ska skriva en filmanalys i svenskan och eftersom jag tkr att Raise Your Voice är en så bra film så har jag valt att analysera den :) Min lärare sa att det kanske skulle vara lättare att analysera en film som man tkr är ganska dålig, så man kan se alla brister och sånt, men jag ville analysera den här iaf ;P Det går nog säkert bra ändå ;)

Puss&kram
.

Tisdag

Så var det tisdag, och då en lite jobbigare dag i skolan, men det är bara att stå ut. Idag har vi bl.a. SO-prov, men man kan ju trösta sig med att idag är den sista riktiga skoldagen för denna veckan :)

Vad ska ni göra idag då? :) Pussar
.

Bra låt




Den här låten är jättebra :) Den är från filmen Raise Your Voice, som är en bland de bästa jag har sett. Den är verkligen jättebra, jag rekomenderar den verkligen :) Men iaf, den där låten är verkligen bra och så är den lite sorglig, elr iaf om man har sett filmen så fattar man varför.

Nu ska jag gå och kolla på tv, puss
.

Måndag kväll

Sitter här vid datan nu och kollar lite, har inte så mkt att göra faktiskt. Ngn som har ngt förslag på vad man kan göra när man har tråkigt? :)

Idag har jag ju iaf vart nere och gått med några fårn klubben :) Vi gick runt 4 km spåret, elr jag sprang typ hälften och gick resten. Jag började springa med Malin, men sen så var jag typ tvungen att gå lite också eftersom jag inte har så bra kondis.. :/ Så Malin sprang ifrån mig, så jag fick gå där själv.. Men det gör inte så mkt, det var ju mitt eget fel så ;) Elr min dåliga kondis fel.. Men jag hoppas att den kommer förbättras nu när jag kommer gå ut och gå/springa varje måndag nu med klubben :) Men det kändes iaf bra att jag sprang lite idag också.

Pussar
.

Grattis! :)

Idag fyller Sebbe år! :) Grattis, grattis, grattis! :D  "Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år! Ett fyrfaldigt leve för Sebbe, han leve; Hipp, hipp hurra, hurra, hurra, hurra!" Hehe, men grattis iaf Sebbe! :D

Ha en trevlig kväll! :)
.

Dagens outfit

Så, här kommer nu dagens outfit :)

        

Tröja - JC
Jeans - Gina Tricot
Kofta - Halens


Snart ska jag ut och gå med klubben :)
.

Youtube-video




Haha, kolla på den där videon :) Fett coolt egentligen, det måste ju vara ganska svårt att göra. Och de är lite sena och sånt bara några ggr. Man måste nog öva otroligt mkt för att fixa till det där, så det går nog åt mkt fritid, elr vad tror ni?

Vad tkr ni om videon? :)
.

Eva Longoria

Eva Longoria
Bild: Posh24


Om jag skulle spela in en reklam ngn gång, inte för att jag nånsin kommer det, men iaf ;P  Men då skulle jag iaf vilja spela in en reklam för glass eller godis eller sånt, precis som Eva Longoria gjort som ni kan se på bilden här uppe :) För tänk hur mkt glass hon måste ha fått äta när hon gjort reklamen ;) För när man gör reklam för typ en glass så brukar det ju alltid vara så att man tar en tugga på glassen i reklamfilmen, och sen så måste de kanske ta om och så och då får de ta fram en ny glass som hon får ta en tugga på. Så det skulle jag vilja göra reklam för i sånt fall :P  Hehe, konstig tanke kanske(?), men jag bara fick upp den när jag såg bilden på Eva Longoria ;)

Pussar och kramar
.

Gårdagen och lördagens outfit

Så, nu kommer jag äntligen lägga ut mina outfiter från i lördags och i söndags, som jag typ har sagt att jag ska göra ett tag nu.. Men här kommer de iaf :) Bilderna är nog inte så jättebra, men det är vad som blev..

Lördag:



Tunika - Gina Tricot
Kofta - H&M
Leggings - H&M


Söndag:



Tröja(den bruna under koftan) - JC
Kofta - H&M
Shorts - Från en marknad
Leggnings - H&M



Lägger snart ut dagens outfit också :)
.


Hemma

Nu är jag hemma från skolan där det har varit en väldigt lugn dag. Först hade vi idrott där vi körde flaggan, sen hade jag NO och där håller vi på med att göra en bana där olika energier ska finnas med, t.ex. rörelseenergi och så. Sen hade vi lunch, fast det var inte så god mat idag. Sen har vi svenska och sen engelska. Jag började 9.25 och slutade 14.20 så det har varit en lugn och kort dag ;)

Nu ska jag sätta mig och kolla lite på nätet, det känns som om jag inte har varit inne på vissa sidor på jättelänge. Så jag ska sätta mig och göra det nu. Sen måste jag plugga lite också.

Puss
.

Måndag

Idag är det en ganska skön dag i skolan, har bara 4 lektioner. Det brukar gå ganska fort så jag är väl snart hemma igen då ;) Men då måste jag typ plugga massa hemma istället idag.. Menmen, det är sånt som måste göras så det är bara att görat.

Ha en bra dag! :)
.

Nästa vecka

Vad skönt det kommer vara nästa vecka :) Bara tre dagar i skolan, varav ena är en hälsodag, alltså inga vanliga lektioner. Fast jag måste typ plugga ganska mkt när jag kommer hem från skolan de dagarna. För sen de resterande dagarna av veckan är det fullt upp ;P

Nu ska jag kolla lite på tv, pussar
.

Trött

Vad trött jag känner mig.. Vi var ju uppe ganska sent både i fredags och igår, så nu har man kommit in i det. Men jag får la gå och lägga mig tidigt idag så jag kommer upp sen imorron ;P Fast på måndagar så börjar vi 9.25 så det är skönt :)

Ska gå och duscha nu tror jag, sen blir det nog tv som gäller. Men jag ska försöka få in bilder från igår också, som jag skrev förut. Och dagens outfit också kanske :)

Puss
.

Hiss eller diss?

Geri Halliwell
Bild: Posh24


Vad tkr ni om Geri Halliwells outfit då? Själv tkr jag att den var väldigt söt :) Klänningen var jättesöt, och den där "koftan" eller vad det är var också jättesöt :)

Hiss eller diss? :)
.

Söndag

Söndag idag då, och imorron är det skola igen.. Asså, veckorna går så himla fort. Vad ska ni göra idag då? :)

Senare idag kommer jag nog lägga in lite bilder från igår, eller typ gårdagens outfit och sen några bilder som togs när vi var och kolla på en sak vid kungsan ungefär. Berättar mer om vad det var sen.

Nu ska jag snart åka iväg, ha en bra dag allihopa! :) Pussar
.


Godnatt

Nu har Malin, Emelie och jag precis kollar klart på Raise your voice :) Den har ju Emelie och jag sett förut som ni kanske har läst, men Malin ville se den så då gjorde vi det ;) Den filmen håller jag också på att skriva en filmanalys om, så det gjorde inget för mig att vi såg den.

Nu ska vi snart lägga oss, så godnatt.
.

Hiss eller diss?

Pink
Bild: Posh24


Vad tkr ni om Pinks outfit? Hiss eller diss?
.

Lördag kväll

Så var det redan kväll på denna trevliga lördag :P Hehe, men idag har det vart trevligt iaf. Emelie och jag gick upp typ vid halv tio, då väckte mamma oss och sa att frukosten stod på bordet. Det var lite tidigare än vad vi brukar gå upp när vi är hos Emelie, då brukar vi gå upp vid 12 eller nått ;) Menmen, sen satte vi oss vid datan, eller Emelie satt där mest, så jag hann inte skriva ngt inlägg då ;( För vid tio i tolv åkte vi och mötte Malin och så skulle vi in till stan. Det var roligt :) Fast det börja spöregna när vi var vid kungsan, så vi blev alldeles blöta och det blev typ en vattenpöl i min sko för jag trempa i en stor vattenpöl.. :/

Sen åkte vi hem och nu har vi typ precis ätit. Det blev tacos :) Emelie och jag skratta typ ihjäl oss över många olika saker. Vi hade skitkul, men Malin fatta typ inte vrf vi skratta så mkt ;P

Nu ska vi kolla på tv, Körslaget tror jag det blir. Sen ska vi nog kolla på ngn film. Och så ska jag försökta ta mig tid att svara på alla kommentarer också :) Annars blir det imorron.

 Pussar
.

Filmmys

Nu håller Emelie och jag på att göra oss i ordning. Vi har kopplat Playstationet till min tv nu så ska vi sätta oss i sängarna och kolla på en film. 27 Dresses tror jag det blir :) Jag lägger nog säkert ut ett inlägg imorron om hur den var, ifall ni vill veta :) Så kolla gärna in här igen ;)

Nu ska jag byta om till nattkläder, sen ska vi kolla på filmen :) Puss, och godnatt 
.

Färdiga

Nu är vi färdiga med vårat sängbäddande, vi slog typ rekord :) Elr iaf av de gångerna som vi har gjort det tsm, och det har blivit några ggr nu ;P

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, kanske kollar på ngn film eller så.. Men vi får se.

Pussar
.

Sängbäddning

Vi har precis kollat klart på Talang 2008 och nu ska Emelie och jag bädda sängen som hon ska sova i. Det går nog superbra ska ni se ;P *not*, eller jo det kommer nog gå till slut ;)

Puss
.

Dagens outfit - 25/4

Emelie tyckte att jag ska börja med "dagens outfit", så nu tänkte jag det :) Ska iaf göra det lite då och då, när jag kommer ihåg ;) Men idag såg jag ut såhär iaf (fast jag hade andra kläder på mig i skolan, men det var för varmt:P) :

  

Tunika/Klänning - Halens
Tröja - Gammal från Lindex tror jag
Leggings - H&M


Nu är det talang 2008 som gäller :) Pussar
.

Fredag kväll

Vi åt för typ ngn halvtimma sen, det blev grillade revbenspjäll och potatissallad *mums* Fast jag kan inte direkt säga att det var första grillningen i år som vissa andra gör, för min pappa grillar typ året om ;P Men det är bara gott, så det gör inget :)

Nu ska vi gå och kolla på Talang 2008, hoppas det är många bra talanger med idag ;)

Puss,puss
.

Eva Longoria

Eva Longoria


Eva Longoria
Bilder: Posh24


Vad tkr ni om Eva Longorias outfit? :) Jag tkr den var jättesöt!
.

Förra inlägget

Haha, på förra inlägget så skrev jag ju att Emelie skulle komma snart. Hon har typ vart här ett tag, men jag råka skicka ut det inlägget lite sent :P

Som sagt så är ju Emelie här nu iaf, och vi har precis gjort ett kompistest som fanns i Frida-tidningen. Det gick typ ut på att se hur mkt man visste om sin kompis, och det gick väl sådär ;P Det var typ 20 frågor och jag svara på typ 17, fast jag hade iaf rätt på dem :) Fast på några så chansade jag lite, och hade tur ;P Emelie hade inte riktigt lika rätt som jag, men det är okej ändå ;) Vi tyckte det typ var skitkul, för Emelie och jag är ju med varandra typ varje helg känns det som, och ändå så visste vi inte så mkt om vararndr, hehe ;P

Nu ska jag se om vi ska hitta på ngt att göra istället för att bara sitta här, puss o kram
.

:D

Gud vad härligt väder det är ute! Äntligen så kommer värmen :) Just nu så är det typ 18 grader ute, och det är t.o.m.i skuggan tror jag. Så då måste det ju vara varmare i solen.

Jag sitter nu och väntar på att Emelie ska komma. Hon tar så lång tid på sig.. Haha, ne jag bara skoja gumman ;) Ta den tid du behöver, vi ska ju ändå vara med varandra typ hela helgen :)

Ska ta och städa mitt skrivbord lite nu innan Emelie kommer, puss
.

VS.

image231



Vem tkr ni bär upp klänningen bäst? Själv tkr jag Christina :) Fast man kan ju se också att det är lite olika klänningar, men de är ju nästa helt lika ;)

Christina VS Fergie?
.

Torsdag

Nu ska jag alldeles strax gå till skolan, egentligen så börjar jag typ inte förns kvart i nio, men jag ligger lite efter med min klänning på slöjden så jag ska dit och komma ikapp lite. Men sånt är livet liksom när man är lite för petnoga som jag är ;P
Sen har vi nationella prov i matte :S Får se hur det går.

Sen senare idag ska jag på träning :) Det blir nog lika kul som vanligt, vi har alltid så himla kul på våra träningar, eller iaf jag ;):)

Puss, puss
.

Nationella proven

Det är typ stressande att ha nationella prov hela tiden, jag varnar er som inte har haft det än ;) Vi har ju haft alla i engelska och svenska redan och det är skönt att ha gjort, men vi har matten kvar nu och den känns nästan ännu värre.. Plus att nu så säger vår spanska-lärare att vi ska ha nationella prov i språk också, asså det fattar jag inte. Och vrf kommer hon och säger det nu, typ en vecka innan vi ska ha det? Det var lite dåligt tkr jag, och ett nationellt prov i spanska kommer ju vara jättesvårt, jag kan ju typ inget om jag inte får plugga.. Menmen, det får la gå som det går.
Från och med nästa år så kommer det finnas nationella prov i bl.a. no-ämnena också, fett jobbigt. Men det är tur att vi missar det precis ;) Stackars alla som går i 8:an eller lägre.

Nu ska jag fortsätta spela det spelet som jag håller på att spela :) Puss
.

VS.

VICTORIA VS. FERGIE  photo | Fergie, Victoria Beckham
   Bild: People


Vem tkr ni bär upp klänningen bäst, Victoria Beckham eller Fergie?
.


Ashlee Simpson

Ashlee Simpson, Ashlee Simpson är galen av lycka!
Bild: Posh24


Asså, jag diggar verkligen Ashlee Simpsons hår, kanske inte färgen den skulle jag inte vilja ha på mitt hår, (fast hon passar i den:), men jag gillar verkligen hur hon har klippt håret. Det tyckte jag var jättesnyggt :) Jag blir nästan lite avundsjuk på henne ;P  Jag skulle gärna byta ut mitt hår mot hennes, fast jag vill då ha kvar min hårfärg bara. Jag är ju brunett nu, jag vill bara ha det lite mörkare tror jag, men jag skulle jättegärna vilja ha hennes frisyr, för jag tkr inte om mitt hår så värst mkt just nu.. Bara ibland, när det är exakt så som jag vill, men det är inte ofta det.. Menmen, ska klippa mig snart tror jag, vet bara inte riktigt hur. Skulle ju som sagt vilja ha Ashlee Simpsons frisyr, men jag vet inte om jag skulle passa i den.

Puss
.

Hemma

Nu är jag hemma igen, eller jag har typ vart hemma snart en timma, men iaf. Jag slutade egentligen lite efter två, men sen stanna jag kvar lite och prata med min lärare och sen kollade jag på när 6:orna körde biljardtunering, min brorsa var med och körde bl.a. Den var typ slut vid halv fyra, men Jeppe åkte ut innan det, men jag var kvar ändå och kollade på resten av turneringen.

Nu ska jag plugga lite matte tror jag. Ska sätta in mat i ugnen snart också, mamma ringde nyss och sa att hon var sen.

Puss o kram
.

Gårdagen

Igår i skolan så kollade vi på snuttar ur olika skräckfilmer, vissa var inte så jätteläskiga. Men vi såg början av The Grudge (ettan) och alla som har sett den borde då veta om att det helt plötsligt dyker upp en "person"´(det var inte riktigt ngn person, men jag vet itne precis vad det var) i hennes säng. Det var lite läskigt sen efteråt tyckte jag, för när jag skulle på toan så kändes det som om ngt skulle dyka upp ur toan ;P Hehe, jag vet ju att det inte skulle det, men ändå.. ;)
Vi hade 5 lektioner igår, varav 3 mattelektioner.. Men det var ju bra eftersom vi snart ha nationella i det.
Efter skolan gick jag hem och satt vid datan och plugga lite.

Pussar
.

Onsdag

Onsdag idag då, snart är ju veckan redan slut, elr iaf vardagarna och skolagarna. Sen har vi ju helgen också, och den kommer bli jättebra tror jag :) Kan berätta mer om vad jag ska göra när helgen närmar sig ännu mer.

Idag när jag kommer hem måsta jag verkligen plugga matte ännu mer, eftersom vi har nationella prov i matte imorronbitti. Hoppas det går bra.

Pussis
.

Hiss eller diss

Eva Mendes, Emmy Rossum
Bild: Posh24


Visst var Emmy Rossums klänning söt? :) Hiss eller diss?
.

Tv

Idag börjar Ugly Betty igen :) Så jag ska gå och kolla på det. Får se hur det är, jag kanske har tröttnat på det, vet inte riktigt..

Pussar
.

Bilder

Så, nu lägger jag äntligen upp mina bilder på tårtan som jag gjorde i söndags, och en bild på priserna vi vann igår på korpen :)

                          


Som ni kanske ser på tårt-bilderna så har lite av chokladkrämen runnit ner på fatet, men det var bara för att vi gjorde våran kräm själv och då blev den lite lös.. ;P  Så den blev väl inte ett mästerverk precis, men det vart gott iaf :)
På den bilden på priserna kan man se på vänster sida priset som alla tre som var i laget fick en varsin av (vi var dock lite fler eftersom vi hade reserver också, men det fixade vi), sen på höger sida står pokalen som laget fick tsm, men jag fick ta hem den till mig :) Malin och jag tänkte dela den i två delar först, men vi visst inte om det gick, så jag fick ta hem den eftersom hon ändå har så många priser och pokaler ;)

Gud vad mkt jag skriver i varje inlägg idag tkr jag ;P  Menmen, ngn gång måste man ju få skriva mkt också ;) Och ibland kan det ju vara roligare att läsa än bara några meningar, elr vad tkr ni? :)

Puss, puss
.


Ashley Tisdale

Ashley Tisdale, Ashley Tisdale gör om näsan för tredje gången!
Bild: Posh24


Som ni kanske ser på bilden så ser ju Ashleys näsa mkt smalare ut ju mer åt höger man tittar? Hon har erkänt att hon har gjort ett ingrepp på näsan, men det ser ju nästan ut som om hon har förminskat näsan två ggr. Hon skyller sitt ingrepp på att hon inte kunde andas innan, men det får man väl tolka själv om man tror på elr inte.
Sen tänkte jag på en annan sak, om det nu är så att hon har gjort ett ingrepp på sin näsa två ggr, så på iaf dessa bilder så ser det ut som om hon har blivit mindre glad för varje gång ;P På den första bilden, när hon hade sin "vanliga" näsa så ler hon ju jättemkt men sen på nästa bild ler hon inte lika mkt, och sen bilden efter så ler hon typ inte alls.. Men det kan ju vara bara för att hon inte log just när de tog de där bilderna, men ändå ;P

Lägger upp de där bilderna på tårtan och priserna snart :) Pussar
.

Gårdagen

Gårdagen såg ut så här ungefär: Gick till IP där vi hade friidrott med klassen, sen tillbaka till skolan. Efter skolan gick jag hem och åkte direkt till en "intervju" som jag skulle ha med kommunen eftersom jag har fått sommarjobb via dem. Fast det var mer som ett litet "möte" där de bara berätta hur man skulle göra och så. Sen åkte jag ner till hallen och hjälpte Robin att träna nybörjarna i våran klubb. Sen var det direkthem som gällde, men när jag skulle ta bussen så stanna den där men den öppna aldrig dörrarna och så åkte den iväg.. Så jag fick vänta på nästa buss, tur bara att det bara var 10 minuter imellan, tänk om det hade vart en halvtimme elr så. Sen när jag kom hem iaf så skulle jag äta nästan direkt och efter det så gick jag en promenad med klubben. Fast jag kände att jag borde ha ätit efter istället, för jag fick håll.. :/ Men jag hade ändå inte hunnit äta efteråt, eftersom nästan direkt när jag kom hem från promenaden så skulle jag åka och spela korpen. Och vi vann den också! :) Egentligen så skulle ju pappa spela den, men eftersom han har ont i knät så har jag kört åt honom de senaste gångerna, så det var jag som fick priset :) Och jag fick ta hem pokalen som hela laget vann också ;) :) Sen åkte jag hem och så åt jag den sista biten av tårtan från i söndags, det var gott :)
Juste, jag har ju bilder på tårtan också, jag kan lägga ut dem snart :) Och så kan jag lägga in en bild på priserna jag vann igår :)

Puss

(PS. Mitt senaste inlägg, när jag skrev att Donatella såg ung ut, så syftade jag på hennes kropp, inte hennes ansikte ;P )
.

Donatella Versaces

Donatella Versace, Donatella Versaces kropp är inte att leka med!
Bild: Posh24


Gissa hur många år Donatella Versaces(hon på bilden) är? Hon är 53 år :O Det skulle jag aldrig kunna gissa på, hon ser mkt yngre ut tkr jag. Kolla bara på hennes kropp, den är ju typ jättesmal och vältränad och så. Fast en annan sak som jag la märke till är hennes ansikte, där har det vart många skönhetsoperationer. Det var inte så värst snyggt nu.. Menmen, hon får ju se ut som hon vill, hon valde att göra så och nu är det redan gjort.

Nu går jag till skolan, pussar
.

Tisdag

Så var det tisdagigen. Asså jag tycker att veckorna går så himla fort, man kan ju inte ens hålla koll på vad det är för dag, elr inte jag iaf. Igår, när det var måndag, så kändes det t.ex. som att det var onsdag och nu när jag känner efter så känns det som det är torsdag idag.. Jag är visst två dagar innan veckan ;P

Idag när jag kommer hem från skolan så måste jag plugga matte lite, har nationella i matte på torsdag.. Fett jobbigt, men det går ju att plugga lite till och det gjorde det ju inte till de andra ämnena. Men bara man inte missar att plugga till ngt, typ ngn uträkning elr nått.

Puss, puss
.

Korpen

Nu ska jag snart åka och spela korpen, det är egentligen pappa som ska spela den, men han har ont i sitt knä så jag har fått köra den istället för honom.
 
Jag var ju nyss med klubben och gick. Det var trevligt som vanligt ;) Jag och Emelie var jätteduktiga tkr jag, för vi sprang lite också :)  Visst var vi duktiga Emelie? ;P

Pussar
.

Mat och sen träna

Nu ska vi äta, sen ska jag ner och gå eller springa med min klubb :) Det behövs verkligen känner jag nu ;)

Ha en trevlig kväll! :)
.

Drar nu

Nu drar jag till IP, ska typ gå i nån halvtimme först.. Men som sagt så är det ju bara bra träning ;)

Nu har jag svarat på alla kommentarer från igår också, det är verkligen jättekul att få så många kommentarer :) Tack igen! ;)

Puss
.

God morgon

God morgon allihopa! :) Det är fint väder idag, och det är väldigt trevligt ;)
Idag ska vi till IP med skolan och ha friidrott, synd bara att IP ligger en bit ifrån våran skola.. Menmen, det blir ju också en träning att gå dit så ;) Sen efter skolan ska jag på den intervjun med kommunen, får se hur det går då, men det går säkert bra :) Sen måste jag hem och plugga lite eller sy eller nått. Sen vid halv sju ska jag ut och gå med klubben, eller idag kanske jag kommer springa lite också, det beror lite på hur jag känner mig då. Vid åtta sen ska jag spela korpen. Det var typ hela min dag kortfattat, eller ja, så kortfattat blev det kanske inte.. ;)

Vad ska ni hitta på idag då? :)
.

Hemma igen

Nu är jag hemma från träningen, det var kul idag igen, som vanligt ;) :) Det är synd att det var sista ggn bara.. :/ Men jag får försöka hålla kontakten med några av de jag lärt känna där ändå :)

Men när jag kom hem nu och loggade in på min blogg så var det jättemånga som hade kommenterat mina inlägg, gud vad glad jag blev då :) Verkligen jätteglad! Tack så mkt allihopa! :) Jag hinner tyvärr inte svara på alla kommentarer nu, men jag ska göra det så fort jag kan :)

Nu ska jag äta lite tårta och kolla på det nya programmet på 5:an :) Pussar<3
.

Träning

Nu åker jag snart till hallen och sen ska vi åka till träningen :)

Ha en fortsatt trevlig dag! :) Kramar
.

Skitsnygga bilder :)

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden


Kolla vilka fina bilder som Sannah har gjort, visst är de snygga? Jag gick in på hennes blogg och så fort jag bara såg dem så visste jag bara att jag ville visa dem här ;) Hon letar upp en bild och sedan ritar hon av dem i adobe illustrator, och jag skulle nog aldrig kunna göra det lika bra tror jag ;P
Gå gärna in på Sannahs blogg och kolla på andra bilder som hon också har ritat av :) Och kolla på hennes header, den är verkligen jättesnygg tkr jag :)

Vad tkr ni om dessa bilder? :)
.





Snyggt, Hilary Duff

Hilary Duff
Bild: Posh24


Kolla in Hilary Duffs outfit, visst är den fin? Jag blev "kär" så fort jag såg den ;) Den ser så mysig ut, elr nått, men samtidigt är den så söt/snygg också :) Vad tkr ni om hennes outfit?
Och kolla in vädret också! ;P  Plus att hennes hund är så söt också. Jag gillar verkligen den här bilden :)

Så, vad tycker ni om hennes outfit? :)
.


Dagens planer

Vid 14 ungefär kommer en del av min släkt hit för att fira mig :) Då ska vi fika och så, bl.a. äta av den tårtan som jag håller på att göra nu :)
Sen vid 16 ska jag åka till bowlinghallen och därifrån ska jag få skjuts till en annan bowlinghall där vi ska ha träning med andra klubbar och sånt också. Det är lite sorgligt för det är våran sista träning med dem, och man har ju lärt känna flera personer från de andra klubbarna och det är ju nästan bara på dem träningarna som man träffar dem. Men vi får la se om vi kan hålla kontakten ändå, via datan och så :)

Nu ska jag fixa klart tårtan och sen ska jag byta om och så. Puss o kram
.


Hiss eller diss?

Uma Thurman
Bild:
Posh24


Vad tycker ni om Uma Thurmans klänning (eller om det är en tröja och en kjol?:S), själv så tyckte jag nog inte så jättemkt om den, det var en fin färg och så men mer än så vet jag inte. Men en annan sak, jag gillar hennes skor jättemkt :)

Så, vad tycker ni om hennes outfit nu då? Hiss eller diss?
.


Fint väder :)

Idag när man tittar ut är det väldigt fint väder :) Det är typ10 grader ute, blå himmel och solen skiner. Man känner verkligen vårkänslan, hoppas verkligen att våren är på väg nu. Men det borde den, men det har man ju trott förut och då har det börjat snöa helt plötsligt..

KRAM
.

Söndag

Så var det söndag redan, asså en vecka går så himla snabbt tkr jag. Men det kan ju vara bra också, för då kommer sommaren snabbare ;) Och snart börjar jag gymnasiet. Hoppas jag kommer in där jag vill, på mitt förstahandsval. Från och med i torsdags så kunde man gå in på datan och kolla om man preliminärt kom in på det gymnasie som man sökt till, och då kom jag in på mitt förstahandsval :) Hoppas att det inte ändras bara, att allt för många höjer sina betyg så mina inte räcker till. Men jag tror jag kommer höja mig lite också, och nu så låg jag över medianen så jag borde komma in där.

Puss
.

God natt

Nu är det nog sängdags för min del tror jag, är trött nu. Och imorron ska vi upp ganska tidigt och baka och så.

Sov så gott ;)
.

Tv

Sitter och kollar på CSI Miami, det är bra tkr jag :) Men nu börjar det igen.

Puss
.

Bakning imorron

Jag ska nog baka min tårta imorronbitti istället. Och så ska jag försöka ta kort på den som jag sedan kan lägga in här :) Hoppas jag kommer på det också innan tårtan redan är slut ;) 

Nu ska jag städa klart mitt rum. Kramar
.

Söta Blake Lively

Blake Lively
Bild: Posh24


Kolla vilken fin bild på söta Blake Lively det här är :) Jag gillar hennes klänning, och den ser så somrig ut så man längtar bara ännu mer till sommarn. Kolla på vädret där borta i New York, det ser ju jättvarmt ut. Solen skiner och himmlen är alldeles blå. Så vill jag också ha det! :)

Puss
.

Vad glad jag blir :)

Vad många det är som berömmer min design, jag blir jätteglad när jag får kommentarer där det står så eller ngt liknande :) Tack så mkt alla som har gett bl.a. min design beröm :D

Ciaao<3
.

Vad tkr ni om min blogg? :)

Jag har haft min blogg i 26 dagar nu, men det känns längre på ngt vis. Vet inte vrf, det bara gör det :) Och så har jag skrivit 103 inlägg nu tror jag, elr detta blir nog mitt 104:e :)

Men jag tänkte fråga en sak, jag har ju haft min blogg ett tag nu och ni kan ju läsa om vad jag brukar skriva och så, men vad tkr ni om min blogg egentligen? Tkr ni jag skriver om bra saker? Borde jag kanske skriva om annat? Mer kändisar/mode? Vad tkr ni? Jag blir jätteglad om ni kommenterar nu och säger vad ni tkr, så kan jag ändra min blogg lite så jag kanske kan få in fler läsare :)

Tack på förhand ;) Puss
.

Hemma

Nu har jag kommit hem igen, Emelie följde med mig en bit tills jag skulle byta buss så jag skulle slippa att sitta där själv, det var snällt :)
Som ni sett så skrev Emelie ju ett gästinlägg precis innan jag åkte hem, hon hade typ inget att skriva om sa hon så det blev som det blev ;) Och så blev txten i mitten, för det gick inte att ända på..Men det blev väl bra ändå :)

När pappa kommer hem ska vi åka och handla och sen ska jag städa mitt rum och damma och sånt :/ Och så ska vi baka :) Antingen så gör vi tårtan idag eller imorronbitti, får se.

Pussar
.

Gästbloggning

Jag har ingen ainnig om vad jag ska skriva, men Jennfer tvingar mig att skriva iaf.
Menmen.., snart så ska Jennifer åka hem, och jag ska sitta här hemma ensam och ha tråkigt.
men jag ska följa med henne till Töresjövägen nu så hon slipper sitta där själv.
pussokram
.


Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller bl.a. Kate Hudson år. Kate fyller 29 år idag, och jag säger: Grattis! :)

Jessica Alba, Kate Hudson i en gul Christian Dior skapelse.
Bild: Posch24



Snart kommer Emelie att gästblogga :) Hon säger att hon inte vill men jag tkr hon ska det ändå, det gick ju bra förra ggn ;)
.

Lördag

Klockan är redan halv ett..  Emelie och jag vakna typ för en timma sen, så för oss känns det som morgon, eller iaf för mig ;) Vi sitter nu och slötittar på tv typ och sitter lite vid datan.

Senare idag ska jag hem och baka :) För imorron kommer släkten och grattar mig, så vi ska baka bullar elr nått och så ska jag baka en tårta :)

Ha en bra dag!
.

Talang och mys i soffan

Vi sitter nu och kollar på Talang 2008, fast vi missa början för vi åkte och handla godis på godissvampen :) hoppas vi inte missa ngt alltför bra.

Nu ska Emelie hålla på med mitt hår :) Puss
.

Hos Emelie

Nu är jag hemma hos Emelie, eller ja jag har typ vart här en timme snart, men iaf.  Emelie är ute och tar ner deras ljussling som de har haft sen i julas elr nått :P Och jag sitter här vid deras bärbara data och kollar samtidigt på tv lite då och då, just nu är det OC :)

Puss
.

Fredag

Snart ska jag till Emelie, och så ska jag sova över där :) Ska bara packa lite först, så tar jag bussen dit sen.

Pussar
.

Min födelsedag

Min födelsegag har vart jättebra! :) Var i skolan där några gratta mig, den kom jag till träningen där flera gratta mig typ ;P  Sen kom farmor och farfar, mamma, pappa och Jeppe ner till hallen också och så åkte vi till greken och åt. Det var jättegott :) Sen åkte vi hem och fika och så, och nu åkte farmor och farfar precis.
Det var många som gratta mig när jag logga in på msn också, och jag har blivit så glad för alla som grattat mig :) Tack så mkt allihopa! :)<3

Pussar
.

Mina födelsedagsplaner

Okej, idag fyller jag år då :) Och min planer för dagen ser ut ungefär såhär: Först gå till skolan och vara där i typ sju timmar.. , sen ska jag möta Emelie vid busshållplatsen och så ska vi gå ner till bowlinghallen, sen vid 16.00 börjar våran träning och idag ska vi köra en telefaxfinalomgång i en tävling för att tävla om 4 finalplatser(av sex deltagande lag) i Jönköping, önska oss lycka till! :) Sen efter träningen, eller jag kanske går lite tidigare, så kommer farmor och farfar också och då ska vi åka och käka på restaurang :) Det blir nog antingen greken eller kinarestaurangen. Sen blir det nog hemmåt och bara ta det lungt, för dagen är som sagt fullproppad.

Ha en bra dag, det ska iaf jag försöka ha! ;) Pussar<3
.

Jag fyller år idag! :D

Idag fyller jag 16 år! :)
När jag satt och åt frukost kom det jättemånga sms, och alla var från Sebbe :P  Han satt och skicka 21 grattis-sms i rad, haha jag fattar inte hur han orka :P Men det var en bra start på morgonen iaf :)

Puss
.

Längtar tills imorron

Nu är Top Model 9 slut, det är faktiskt kul att titta på :)

Imorron fyller jag 16 år :), och jag vill bara gå och lägga mig så att det blir imorron så snart som möjligt ;)

Puss
.

Mys

Jag sitter nu i sängen och kollar klart på filmen "40 year old virgin" som jag började titta på i söndags tror jag det var. Jag kommer inte riktigt ihåg vrf jag inte såg klart den, men det var väl ngt som hindrade mig från att göra det iaf, så jag bandade slutet av filmen, och nu sitter jag och kollar på det :) Den filmen har varit ganska bra än så länge iaf.
Om en kvart börjar ju Top model 9 också, då ska jag se det :)

Ciaao
.

Jag tänkte på en sak..

Har ni tänkt på att det är jättemånga kändisar som är eller precis har varit gravid? Och alla typ samtidigt också. Nu är det ju bl.a. Ashlee Simpsons, Jamie Lynn Spears, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba och Nicole Kidman som är gravida, och bl.a. Jennifer Lopez, Cate Blanchett och Nicole Richie har precis varit det. Det är väl en populär tid att vara gravid på det här kanske? ;P

Nu blir det käk snart, puss
.

Hemma

Nu är jag hemma från skolan och sitter nu här vid datan och tråkar.. Kan inte ngn rolig logga in på msn så jag kan prata med henne/honom? ;P  Men det är typ ingen som vill vara snäll mot mig så.. :/ :P Jag får la hitta på ngt annat att göra, läsa andras bloggar kanske? :)

Puss
.

Skolan

Sitter nu här i skolan, vi har typ reast och jag ska snart äte lunch. Vi hade nationella imorse, och det gick väl sådär, eller det kändes lite bra när jag skrev iaf. Det var iaf enklare än vad jag trodde att det skulle vara.

Puss o kram
.

Onsdag

Idag bär det av till skolan igen, jag var ju sjuk igår igen så jag missade en till skoldag :/ men nu känner jag mig bra, och det är bra för idag har vi nationella provet i eng-uppsatsen. Typ den svåraste delen av alla eng-delar iaf, eller? Jag vet inte, har bara hört det ngn stans. Men jag ska göra mitt bästa så får vi se hur det går, bara det inte går allt åt skogen för då kanske jag sänker mitt betyg i engelska(?) och det vill jag absolut inte. Men jag ska göra mitt bästa för att det inte ska hända.

Ha en bra dag! :) Puss
.

Fick nyss ett brev

Jag var nyss ute och hämtade posten, då hittade jag ett brev till mig där. Det var ett brev från kommunen och på kuvertet stod det "Utvecklingsförvaltningen", och jag bara undra liksom vad det var för ngt brev. Så öppna jag det och såg att jag hade fått feriearbete på kommunen i sommar :) Så jag ska på en intervju på måndag tror jag det var, så får vi se hur det går. Men det stod i brevet att jag redan hade fått jobbet inom barnomsorg, så de ska väl bara gå igenom lite annat på intevjun eller nått. Men det är lite läskigt tkr jag tror jag, för jag har liksom aldrig varit på en intervju förut, men det går nog bra ;)

Snart ska jag på styrelsemöte med bowlingklubben. Ja, jag sitter faktiskt med i den som suppleant, visst är jag duktig? :) Jag sitter både i styrelsen, tränar nybörjarna, har hand om hemsidan lite och gör massa annat också inom klubben, så jag är väldigt involverad i den. Men det är bara kul tkr jag (än så länge iaf ;P) så det gör inget.

Pussar
.

Tråkigt väder

Vad tråkigt väder det är ute, det bara regnar och regnar. Men jag ska inte klaga allt för mkt för det är ju iaf bättre än att det snöar tkr jag ;) Och sen är ju regnet bra för naturen och sånt också ;P  Men jag hör fåglar som kvittrar här utanför, kan det vara ett tecken på att våren är på väg? Jag hoppas det :)

Pussar
.

Grattis säger jag till..

..Emma Watson! Hon fyller nämligen 18 år idag, och det firar vi med ett "Hurra, hurra, hurra, hurra!" :P

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Blivande stjärna?
Bild: Posh24



Snart fyller ju jag år också, nämligen på torsdag! ;) :D
.

American idol

Sitter nu och kollar på American Idol, det finns ättemånga som är bra nu, men också sånna som är lite dåliga. Men det kommer nog bli bara bra sångare i finalen :)
Sitter och pluggar lite också, asså jag fattar inte hur lång tid ett arbete kan ta..

Ska kolla klart på programmet nu, puss
.

Lite motion skadar inte ;)

Kom precis hem från att ha varit ute och gått, och då har vi inte gått värsta långsamt utan vi gick ganska snabbt, och det blir ju bättre träning då ;) men det var kul, jag gick ju med emelie och malin så :) och nellie (malins hund) ;)

Nu så blir det lite mer plugg tror jag.. och kanske lite tv. Puss o kram
.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen från bowlinghallen. Det var kul idag igen att träna nybörjarna, det finns flera personer som är så sköna också och det är jättekul att skämta med dem ;)

Snart blir det mat och sen ska jag ut och gå med några i min klubb och några föräldrar :) Visst är jag duktig? Haha ;P Men klubben har typ ordnat så att man kan gå ut och gå tillsammans och det är mkt roligare än att gå själv. Och kondition gör att man blir bättre på att koncentrera sig och har bättre uthållighet, och det är bra att ha i bowling. Och man vill ju bli bättre så då är det bara att gå ut och gå ;) Ne, men man mår ju bättre och sånt också. Så varje måndag kommer vi gå ut och gå :)

Puss
.

Bowlinghallen nästa

Okej, pluggandet går väl sådär, eller det går väl lite bra, men det är typ mer att göra än vad jag hade tänkt mig. Men jag får fortsätta senare när jag kommer hem, för nu ska jag snart ner till bowlinghallen där jag först ska träna åk. 5:or och sen ska jag träna nybörjarna i våran klubb. Det är ganska kul tkr jag, att träna nybörjarna :) Dels för att de flesta där är så sköna och dels för att man lär sig lite om sitt eget spel samtidigt som man lär ut till andra, och det är ju bra.
Först ska vi åka och köpa bananer bara, sen åker vi ner till hallen :)

Pussar
.

Pausen är slut

Har precis ätit lunch, och det var gott, för jag hade hunnit bli väldigt hungrig. Man blir typ hungrig av att plugga. Men jag är inte klar än med mitt pluggande så nu måste jag återgå till det igen..

Puss
.

Nu är det dax

Nu ska jag ta och sätta mig och plugga då. Jag gillar inte att plugga precis, men vad ska man göra liksom? Det behövs ju och då är det bara att görat.

Senare idag bär det av till bowlinghallen :)

Puss
.

Pluggdag

Idag har jag ju hemstudiedag, så jag är ledig :) Men samtidigt så måste jag plugga och det är ju det man ska göra på en hemstudiedag. Men vi har typ inte fått så mkt uppgifter, eller ja, jag vet ju inte om de fick det i fredags för då var jag ju sjuk. Men jag vet lite som jag måste jobba med, så det får bli det. Så detta kommer typ bli en riktig "pluggdag" för mig.. Och jag har bestämt för mig själv att jag inte ska störas av ngt när jag nu sitter med mina arbeten, för då kommer jag inte kunna koncentrera mig typ. Och om jag sitter och arbetar jättebra nu så kanske jag blir klar fortare :) Och då kan jag sätta mig vid datan igen eller bara göra ngt annat lite roligare. Så jobba hårt blir det idag.
Jag tänkte nu sitta här vid datan och bara kolla massor tills 9.00 ungefär för då kommer pappa upp och så ska vi äta frukost, (för Jeppe är redan uppe, han har typ vart uppe sen sju eller nått, fattar inte hur han orkar). Sen efter frukost ska jag typ plugga tills jag är klar med det jag ska (jag kanske tar nån liten paus då och då) och så hoppas jag att jag blir klar ganska snabbt.

Pussar
.

Filmdax

Nu börjar det en film på TV3; "40 year old virgin", och den hade jag tänkt kolla på :) Det är typ en komedi tror jag det var, hoppas att den är bra.

Nu har den redan börjat så nu tänkte jag sätta mig i sängen och kolla på den, pussar
.

Världens sötaste unge




Kolla på den där videon här ovanför, det är en så otroligt gullig unge, typ en av världens sötaste :) Bara hon är ju söt, men när hon gör sådär blir hon jättesöt typ. Och man blir så himla glad bara av att se på den videon :) Eller jag blir det iaf. Vad tkr ni om ungen och videon? :)

Nu ska jag gå och kolla på NAVY CIS, kommentera gärna videon :)
.

youtube-klipp på bloggen

Jag har äntligen fått reda på hur man gör för att lägga in youtube-klipp på bloggen nu :) Har ju velat det ett bra tag, men har inte vetat hur man gör.. Men nu vet jag, och det var faktiskt enklare än jag trodde. Det var min brorsa som tog reda på hur man gjorde via en av sina vänner, så tack Jeppe :)
Så nu inom några dagar så kommer ni kanske få se en massa youtube-klipp som jag vill dela med mig av ;) Ne, jag skoja bra, jag ska ju såklart inte bara lägga ut sånna, utan annat smått och gott också :)
Gud vad glad jag känner mig nu över att jag vet hur man gör. Haha, jag blev typ jätteglad över bara en sån liten sak ;P 

Pussar<3
.

Talang 2008 i fredags

Var det nån som såg Talang 2008 i fredags? Såg ni då den här familjen(den på videon här nere)? Asså, ja vad ska man säga.. Det var väl kul att titta på, men ändå inte liksom. Jag vet inte vad jag tkr riktigt.. Vad tkr ni?





Men det fanns ju såklart några som var väldigt bra också :) Kolla bara på den här tjejen här nere. Hon är 10 år och kan redan sjunga sådär bra, tänk då hur hon kommer låta om några år ;) Och hon var fett skön också. Och se bara hur glad hon blev sen när hon hade gått vidare :)




Vad tkr ni om de här?
.

Kate Moss snyggast klädd

Den brittiska utgåvan av Glamour har utsett Kate Moss till bäst klädda kvinna. Grattis säger jag till henne :) (eller kan man säga så? :S) Och den som de utsåg till sämst klädda kvinnan var Britney Spears, inte så svårt att gissa på efter allt som hon vart med om.


Kate Moss



Britney Spears med sin son


Tkr ni att de utsåg rätt personer till de två titlarna?
.

asos.com

kollage-klänningar från asos.com


Jag var precis inne på asos.com, och de har väldigt fina kläder där tkr jag :) Kolla bara på de här klänningarna som kommer därifrån. Visst är de söta? Och de här sju klänningarna var bara några av flera stycken fina länningar som fanns där. Min personliga favorit av dessa är nog den blå längst ner i högra hörnet. Jag gillar verkligen den modellen, men om jag skulle haft den så skulle jag nog vilja ha den i en annan färg, blått är inte "min" färg liksom tror jag. Den fanns i nån sorts grön färg också, men den var inte lika fin tyckte jag.
Som sagt så kommer alla de där klänningarna från asos.com, och de kostar allt från £35.00 till £150.00. Ja, priserna står i euro där, så det är väl lite jobbigt, men man kan räkna med att 1 Euro är ungefär 10 SEK, så det blir ändå ganska lätt att räkna om.

Vilken av dessa klänningar tkr ni är sötast? :)
.


Vill ha ny väska

Jag vill ha en ny väska. Visst, jag gillar väl den väskan som jag har nu, men den är lite för lite tkr jag. Jag får inte plats med mina idrottskläder och sånt.. Så just nu går jag typ med en påse i handen med de i. Men sen när jag börjar gymnasiet så kanske jag ska gå inne i stan ju, och då blir det jobbigt att släpa på en påse varje gång man ska ha idrott. Så därför skulle jag vilja ha en större väska, så jag kan ha kläderna där i. Men när jag har vart ute och letat väskor så hittar man ju mest "mellanstora" väskor, och inte så många väskor som är så stora som jag vill ha dem. Men jag har ju några månader till på mig ;)

Puss o kram
.

Bakningen

Nu så har vi bakat klart, nu är det bara att vänta på att kakorna ska stelna (för man skulle ställa de kallt i kylen, och inte använda ugnen alls). Det första vi gjorde var Snickerskakan, och det gick bra och snabbt. Sen skulle vi göra Radiokakan och det var första gången vi gjorde den, men det gick bra när vi gjorde smeten och så. Men när vi sen skulle lägga smeten i formen så skulle man typ ha smörgåspapper i formen och det typ bara skrynklade, så det blev kanske inte så bra när vi la ner smeten i formen.. Men det blir säkert gott ändå ;)

Puss
.

Söndag

Helgen går så otroligt snabbt, det är ju redan sista dan på den. Fast för mig är det ju typ inte det, eftersom jag är ledig imorron också :)

Nu ska jag gå och baka lite, eftersom jag fyller år snart så vore det ju kul att ha lite gott att bjuda på hemma ;) Så idag blir det till att baka Snickerskaka (det är jättegott, jag lovar) och sen ska vi baka Radiokaka. Radiokaka åt vi när vi var nere i Cypern och det var jättegott tycker jag, så jag hoppas att mina blir lika goda :)

Så nu ska jag gå och baka då, och kanske äta lite smet ;) Puss
.

CSI Miami

Körslaget är nu slut, och det var Agnes Carlsson och hennes kör som åkte ut. Det tyckte jag var otroligt synd för hon var en av de bästa tyckte jag :) Menmen, det är inget att göra åt.

Nu kollar jag på CSI Miami istället. Det är ett bra program :) Men idag i början av avsnittet var det väldigt äckligt, det var typ några personer som blev skjutna, men inte med pistol eller sånt, utan med ett skjutvapen som kunde skjuta 100.000 skott i minuten. Så de personerna blev typ helt totalt "krossade" eller vad man kan säga, de sprängdes typ i tusen bitar..

Ciao
.

Körslaget

Sitter och kollar på körslaget, fast just nu är det lottodragning, men det börjar väl snart igen. Det är ganska roligt att titta på faktiskt. Det är olika kändisar som har bildat en varsin kör på 20 personer, och sen tävlar de i direktsändning med en varsin låt som de övat in. Och i iaf vissa körer så låter det riktigt bra :) De som jag personligen tyckte var bäst idag var Lotta Engbergs kör, de sjöng låten "The lion sleeps tonight" :)
Bilden som är här nedanför är Lottas kör.


Foto:TV4 
Bild: TV4


Nu har det börjat igen, så det är dax att gå dit. Puss
.

Madonnas modemiss

Madonna, Dagens modemiss står Madonna för! 
Bild: Posh24


Vad tkr ni om Madonnas klädval på den här bilden? Själv tkr jag att det inte är fint alls, det är typ svårt att föklara varför, men kolla bara på bilden så fattar ni. Visst om hon kanske tkr att det där var fint, men det är absolut inget jag själv skulle gå runt i.
Så, vad tkr ni egentligen?

Kramar
.

Photoshop

Jag sitter nu och försöker kolla på olika sidor med tips om hur man gör i photoshop. Kan inte det programmet så bra än, men jag trycker typ bara lite och så lär jag mig på det sättet :P  För jag tkr att det är roligt att hålla på där, men jag skulle gärna vilja kunna det programmet bättre, så man kan göra lite mer än vad jag kan nu :) Så därför håller jag på att läsa tips om hur man kan göra, men jag vet inte om jag blir så mkt klokare av det, jag kommer inte komma ihåg det sen iaf.. Så jag får väl gå in och läsa på de sidorna igen sen när jag ska göra ngt på photoshop. Ngn som vet en bra sida där det är enkelt att lära sig hur man gör? :)

Pussar
.

Vill shoppa

Vad jag känner för att shoppa just nu. Jag sitter och kollar på lite kläder och skor och sånt på nätet, och jag fick typ värsta suget för att åka och shoppa, elr iaf kolla på och prova kläder, för jag har typ inga pengar just nu.. Men snart fyller jag ju år :) Men shoppa är en av de roligaste sakerna man kan göra! :)

Ne, nu måste jag plugga lite. Puss
.

Vill ha sommar!











Gud vad jag längtar till sommaren! Kolla bara på här bilderna, visst är de härliga? Blå himmel, grönt gräs, man kan gå barfota, ligga och sola m.m. Det är så färggrant, och man blir så glad bara av att se bilderna. Vill ha sommar nu! :)

Kramar
.

Lördag

Idag så blir det plugg som gäller tror jag, en del av dagen iaf.. Vi har egentligen hemstudiedag på måndag också, men jag tror inte att jag hinner göra allt då så jag får börja lite idag. Och så är det ju skönt att ha det gjort också, för jag har inte hela måndan på mig heller för jag ska ner till hallen och sånt då också.
Så nu ska jag skriva ett arbete på datan, men jag ska nog uppdatera här medans :)

Pussar
.

Hård träning minsan

Mel B, Mel B gymmar lite för hårt?! 
Bild: Posh24


Ser ni hur svettig Mel B är eller? Asså, det är ju typ fett äckligt, eller vad tkr ni? Om jag skulle se ngn sådär så skulle jag gå en omväg runt typ.. Och jag skulle absolut inte våga visa mig sådär ute. Men ja, hon verkar ju ha kämpat hårt iaf, och det är ju bra :)


Ska gå och kolla på Numbers på TV4 nu, kram
.

Datafri dag..

Idag har typ varit en datafri dag för mig. Det har verkligen kännt jättekonstigt eftersom jag alltid brukar sitta vid datan. Men idag så har jag vart hemma från skolan och så eftersom jag inte har mått så bra. Har typ haft ont i huvet och kännt mig lite yr och så. Bara jag inte har fått ngt virus eller nått, för både mamma och pappa är sjuka just nu.. Men iaf så har jag vilat hela dan istället. Men jag kände nu att jag bara var tvungen att gå in på datan, bara för några minuter ;) För snart ska jag kolla på Talang 2008.

Pussar
.

Aj

Idag på träningen så slog jag i min fotknöl med klotet, och vet ni hur ont det gör egentligen? Asså, det gör skitont! Alla i min klubb typ bara: "Vadå, gör det så ont?", och ja, det gör skitont verkligen. Jag kan typ inte gå ordentligt utan jag haltar typ fram.. Sist jag slog i knölen så hade jag ont i ungefär två veckor, men jag hoppas att det går över fortare denna gången.

Jag sitter och kollar på So You Think You Can Dance Scandinavia(eller hur det stavas), och nu är pausen slut så jag ska gå dit igen. Puss
.

Träning

Idag har jag träning :) Jag går ju på bowling, för er som inte hade fattat det än ;) Och det är liksom det roligaste som finns! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan att spela bowling. Och jag skulle bli otroligt ledsen om jag var tvungen att sluta. Min klubb är inte den sämsta heller, det finns jättemånga sköna personer där och vi har alltid roligt med varandra :) Och bowling är ju en sport för alla också, så om ni inte har provat det än, gör det :)




Nu bär det av till skolan, och efter det direkt ner till hallen och träningen :)
.

Gossip Girl

Var det ngn som kollade på Gossip Girl förut när den gick på tv? För den har ju typ slutat sändas nu.. Bara helt sådär tyckte jag. Ena veckan så kolla jag på det och andra veckan när jag skulle kolla på det så var det inget. Jag hade inte hört någonting om att det skulle bli ett sändningsuppehåll. Och det var lite tråkigt tkr jag. Men det kommer ju tillbaka igen i maj eller när det skulle vara, så det blir väl bra ändå. Får försöka hitta ngt annat bra program som jag kan se på så länge då när Gossip Girl brukade gå :)


Gossip Girl-gänget


Nu ska jag gå och kolla på Top Model 9 :) Pussar
.

HSM 4

Jag läste precis på frida.se att det typ är bestämt nu att de ska göra en fjärde film av High School Musical :) :D Och detta bestämdes redan innan de var klara med inspelningen av den tredje filmen. Men jag blir typ jätteglad, eftersom jag tkr att de filmerna är så bra. Men det dåliga med att det blir en fjärde film är att de har sagt att de skådisar som är med i filmerna nu kommer typ inte vara med då :( Det blir ju inte lika kul att titta på det då kanske.. Både för att de skådisarna som är med nu är så bra och för att man har ju liksom "lärt känna" dem nu (asså, man känner igen dem och så) och då blir det tråkigt om de ska byta skådisar helt plötsligt. Menmen, byter de skådisar så hoppas jag att det blir några bra skådisar som ska vara med istället. Men jag kommer klart se den, för som sagt så tkr jag ju filmerna är så bra :)


HSM-gänget (det nuvarande iaf)

.

McDonalds

Idag så har jag typ "fettat" mig på McDonalds ;) Pappa, jag och min brorsa åkte dit och käka, oc vi satt typ där jättelänge. Mamma skulle göra ngt med jobbet idag, och pappa hade typ glömt det. Så ringde mamma och påminde oss om att hon inte skulle komma hem, och vi hade ju väntat på att hon skulle komma hem så vi kunde gå och handla mat och sånt. Men sen blev det ju andra planer. Pappa kom in till mig och sa att antingen så kunde jag laga mat om jag ville det, eller så kunde vi åka till donken. Men jag kände inte för att laga mat just idag så det blev donken då.

Kramar
.

Bloggdesignen

Jag satt precis och kolla på min blogg lite och tänkte på en sak. Visst har bloggdesignen blivit lite finare nu, och den känns lite mer somrig och glad :) Den som jag hade först var ju bara grå, vit och svart och det var nästan lite för tråkigt. Men det som jag har nu känns inte lika tråkigt, eller hur?

Nu ska vi åka och käka på donken tror jag ;P
.

Vanessa & Ashley


Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale


Visst är Vanessa och Ashley så söta på den här bilden? Och de har otroligt söta klänningar också :) Man blir glad av att se den där bilden också, eller iaf jag :)
Båda dessa kändisar är ju med i High School Musical-filmerna. De filmerna är så bra tkr jag. Jag gillar typ "musikalfilmer", jag vet inte varför jag bara gör det. Men jag gillar ju både High School Musical-filmerna, Hairspray och Grease, och alla de är ju typ som musikaler. Man blir typ bara så glad eller nått när man kollar på dem :)

Ville bara säga det ;) Pussar
.

Vill vara rik

Jag sitter nu och kollar på kläder och sånt på olika sidor på intenet. Det finns ju jättemkt fina/söta/snygga kläder och skor bl.a. Tänk om man hade varit jätterik, då skulle jag ha en garderob stor som ett hus typ :P För jag vill ha så mkt av allt som jag ser, i varje affär man går in i så hittar man tusen saker som man skulle vilja ha. Fast det är ju klart också, om man skulle köpa allt man vill ha så skulle man ju ha flera miljoner klädesplagg och sånt, och när skulle man använda allt det liksom. Men iaf, det skulle vara kul bara för sakens skull :)

Puss o kram
.


Födelsedagar

Idag är det många kändisar som fyller år, bl.a. Leighton Meester (kanske mer känd som Blair Waldorf i Gossip Girl) som fyller 22 år idag, och Jesse McCartney (känd från bl.a. tv-serien Summerland) som fyller 21 år. Grattis säger jag till dem och till alla andra som fyller år, kändisar så som "vanliga" personer :)


Leighton Meester



Jesse McCartney


Snart fyller ju jag år också ;) :)
.


Snö..

Nu snöar det igen :( Vrf kan det inte bara sluta snöa och bli varmare nu, vi är ju trots allt snart i mitten av april. Då tkr inte jag att det ska snöa, nej då ska det börja bli varmare och så ska det vara vår. Som det verkar nu så kommer inte våren komma på ett bra tag, för när man väl tror att den är påväg så börjar det ju snöa igen.. Men kom igen nu våren, kom hit! Jag vill absolut inte att det ska vara snö ute på min födelsedag, då tkr jag att det ska vara sol och varmt :) Så våren har 8 dagar på sig nu (för det är om så många dagar jag fyller år) att komma hit.
Idag får man väl ta vinterjackan igen då.. Jag som precis hade börjat använd min vårjacka, men den kommer ju bara vara för kall idag.

Nu ska jag dra till skolan, puss
.

Bakgrund

Nu har jag lagt in ny bakgrund också, men den ska nog också ändras lite. Haha, jag blir ju typ aldrig nöjd med ngt känns det som ;P Men min header är jag ganska nöjd med, iaf för tillfället ;) Så den kommer jag inte ändra just nu iaf.

Pussar
.

Ny header igen

Nu har jag gjort en ny header igen. Denna blev lite mer färgglad, och det var vad några av mina kompisar tyckte att den skulle vara. Så nu blev det så också ;) :)
Nästa moment är att ändra bakgrunden, ngn som vet ngn bra sida där det finns fina bakgrunder?

Ciaao
.

Raise Your Voice

En film som jag tkr är otroligt bra är "Raise Your Voice".  Den handlar typ om en tjej (spelas av Hilary Duff) som älskar att sjunga och hon har sökt in till ngn musikskola eller nått. En dag så tar hon med sig sin brorsa ut sent på kvällen, och just den kvällen är de med om en bilolycka där hennes brorsa dör. Hon tar då på sig skulden och är väldigt ledsen. En dag får hon hem ett brev att hon kom in på den där musikskolan och hon åker dit. Där händer det massa saker, men det får ni kolla på själv ;) För jag tkr verkligen att ni ska se den, det är en film som jag verkligen rekomenderar :)



Pussar
.

Carrie Underwood

Carrie Underwood blev tydligen dumpad av sin förra kille Chace Crawford via sms. Fattar ni, via SMS..! Det tkr jag var lite taskigt faktiskt. Ska man göra slut eller så, så tkr jag personligen att man borde göra det "öga mot öga", och inte via sms. Men det är ju vad jag personligen tkr, sen så tkr han troligtvist ngt annat. Ville han göra så så visst.



Carrie Underwood, Chace Crawford, Carrie Underwood dumpades via sms!
 
Bild: Posh24


Hur tkr ni man ska göra slut på rätt sätt?
.

Tråkigt väder..

Gud vad tråkigt väder det är idag. När man gick upp imorse och kollade ut så blev man inte på humör alls. Eller inte jag iaf, jag ville bara lägga mig igen. Och när man är i skolan och det är tråkigt väder ute så blir man ju bara tröttare och tröttare.. Ne, jag gillar inte tråkigt väder, och så är det bara.

Nu måste jag plugga lite snart tror jag, men det är bara sånt som man ska göra på datan, så jag kanske uppdaterar lite under tiden :)

Puss
.

Ny header

Nu har jag en ny header som ni kanske kan se, jag vet inte riktgit vad jag tkr om den.. Men jag tänker ha den så länge, så får jag se om jag kan fixa ngn bättre ngn gång, kanske inte i veckan eftersom vi har typ tusen saker i skolan nu, men snart typ. Ni får gärna lägga komentarer om vad ni tkr om min nya header, om det är ngt som ni tkr jag borde ändra och så :)

Men nu måste jag dra till skolan, kramar
.

Tävling


Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också. 
image1675

Dagen snart slut

Nu är ju dagen snart slut, och jag har inte vart hemma sen i morse.. Fast skolan var ju som sagt ganska chill och sen har jag ju bara vart i hallen, och det är alltid kul :) Först träna jag nybörjarna och sedan körde jag korpen istället för min pappa. När vi körde så blev det typ strömavbrott eller nått, så det blev kolsvart i hallen och man såg ingenting. Det var lite läskigt faktiskt, men bara lite ;)

puss o kram
.

Dagens händelser

Idag är det fullt schema igen. Först ska jag till skolan och vara där några timmar. Fast vi har bara fyra lektioner idag, så det är ganska chill. Direkt efter skolan ska jag gå ner till bowlinghallen där jag ska träna nybörjarna. Sen måste jag äta ngt lite snabbt, för nästan direkt efter så ska jag spela korpen. Sen åker jag nog hem och bara tar det lungt.

Ha en bra dag!
.

Tacos

Vi har precis ätit tacos, eller ja nachotallrik om man ska vara korrekt. Men det är så himla gott :) Jag tkr nästan att vi äter det lite för sällan. Jag vet vissa familjer äter det varje vecka, Emelie och hennes familj gör det t.ex, varje fredag. Men jag vet inte om jag skulle vilja äta det exakt varje vecka, för då skulle man kanske tröttna, men lite oftare än vad min familj gör iaf :)

Nu ska jag hoppa in i dushen, kram
.

Header

Jag sitter nu och håller på att fixa en ny header. Det går väl sådär, för jag vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut.. Men jag provar mig fram lite, så kanske det blir någorlunda bra till slut.

Pussar

Söndag

Så är det bara en dag kvar på helgen. Asså, helgerna går så otroligt snabbt. Det är ju bara två dagar+fredagskvällen då, men iaf, det borde vara längre helger :) Och snart är söndan också slut och så är det skola imorron igen. Menmen, det är väl ändå ganska bra, för då så kommer det ju gå fortare till sommarlovet också ;)

Ha en bra dag!
.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Fast jag ska typ gå och lägga mig snart, för nu är jag trött. När man har vart med Emelie en hel dag så blir man väldigt trött ;) Ne, jag skoja bara, men när man har hållt på och gjort ngt hela dagen så blir man det. Så nästa sak blir väl sängen.

Jag har tänkt på en annan sak också. Jag måste verkligen sätta mig och göra om min header. Den ser så tråkig ut tkr jag eftersom det bara är svart, vitt och grått.. Jag tänkte ju göra om den förut men det blev aldrig av, men nu så måste jag verkligen fixa det har jag bestämt.

Pussar, natti natti :)

Snart hemåkning

Nu har vi kollat klart på Mitt liv som popstjärna. Den var väl bra :) Det bästa var att det alltid blir bra i slutet ;P
Men nu ska jag snart åka hem härifrån, och jag är typ fett trött, eller jag vet inte.. Jag är typ både trött och inte trött :P

Godnatt!

Ändrat film

Nä, nu ska vi tydligen se "Mitt liv som popstjärna" istället :) Den där skräckfilmen hade typ en tråkig början, så vi orkade inte kolla på den. Nu börjar filmen, så nu ska jag stänga ner här typ.

Kramar<3

Myskväll

Vi sitter nu här i soffan hos Emelie bredvid Malin och kollar på Glasklart, ett nytt program på ettan. Det är typ folk som står inne i en "glasbur" och gör charader, så ska man gissa vad det är.
Först så åkte vi och åt pizza, och sen var vi hos Sebbe en pyttestund bara för att Emelie och jag aldrig hade vart där och sett hur de bodde. Sen tog vi bussen hem till Emelie och nu sitter vi här i soffan och myser :) Snart ska vi se en skräckfilm som börjar 21.00 på 6:an.

Pussar

Singstar

Emelie och jag håller nu på att sjunga singstar. Det går väldigt bra tkr jag :P Fast vi har typ fått ont i halsen nu.. Men vi fortsätter ändå ;)
Snart ska vi gå och möta Malin och Sebbe och så ska vi äta ngt.

Ciaao

Hemma från stan

Nu är vi hemma igen, eller ja, vi sitter hemma hos Emelie så riktigt hemma är jag väl inte, men nästan ;) På den senaste tiden så har jag varit hemma hos Emelie ganska många fler ggr än vad jag brukar, så man kan kanske säga att detta har blivit mitt "lillhem"? Ne, det kanske man inte kan, men iaf ;P
Det gick ganska snabbt för oss i stan idag, efter lite mer än en timme hade vi typ gått in i alla affärer som vi ville. Då gick vi och köpte glass på donken och satte oss där i kungsan. Det var ju så fint väder idag så vi tänkte att vi skulle passa på att sitta ute, för man vet ju aldrig om värmen kommer hålla i sig nu.
När vi satt där vid kungsan så såg vi typ flera svensexor. I en så var typ han som ska gifta sig utklädd till en tiger och i en annan så var han som ska gifta sig utklädd till stålmannen. Det kom några killar på enhjulingar dit också som typ försökte impa på alla..
Sen när vi var påväg hem så såg vi Marie Picasso också.

Puss o kram

Stan

Snart åker jag och Emelie till stan. Då ska jag försöka kolla på skor igen, sist jag gjorde det så hittade jag ju inga, men nu ska vi ju till stan och där finns det ju lite fler affärer. Sen ska jag kolla på ett par jeans också. Emelie skulle typ också kolla på lite saker så det blir nog att vi är där hela dagen. Fast till klockan 18 ska vi vara hemma iaf, för då ska vi ju möta Malin och Sebbe :)

Vad ska ni göra idag då?

Pussar
.

Imorron

Imorron ska jag först möta Emelie och så ska vi åka in till stan och gå runt och kolla där lite :) Sen vid 18.00 ska vi möta Malin och Sebbe vid bsshållplatsen vid Emelie och så ska vi gå och käka pizza. Sen ska vi kanske hem till Emelie och göra ngt annat också. Men jag tror att det kommer bli en trevlig dag och kväll :)

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!
.

Vår?

Är våren påväg nu eller? Jag hoppas verkligen det, nu vill jag bara ha sol och värme! De senaste dagarna har det ju varit ganska varmt, eller på eftermiddan iaf. På morgonen är det lite kallare fortfarande.. Men jag hoppas verkligen att värmen håller i sig och att det inte blir som förra ggn det blev lite varmare: att det sen helt plötsligt började snöa :S
Idag var det ganska kallt på morgonen och då tog jag ju vinterjackan, för jag skulle ha frysit om jag tagit vårjackan. Men sen när jag skulle gå hem så var det mkt varmare, och då var vinterjackan alldeles för varm så den fick jag ta av mig, och så fick jag konka på en sak till förutom min väska och min påse.. Menmen, jag hoppas det blir tillräcklig varmt på morgonen också så jag kan börja använda min vårjacka :) Jag har typ bara använt den en dag i år.. Fast jag är ju en väldigt frussen person också.

Nu ska jag snart se Talang 2008 :)

Kramar
.

Talang 2008

Ikväll börjar Talang 2008 :) Jag såg en reklam om det, och då var det en liten flicka som rockade rockring. Hon var fett söt och jag hoppas att hon är med ikväll så man får se henne. Men så hoppas jag ju såklart att det är många andra bra personer som också är med. Och det vore coolt om det kommer ngn som gör ngt annorlunda, ngt som typ inte vart med ngn gång förut. Men det får vi se om en halvtimme ungefär ;)

Ska ni kolla på Talang 2008?

Puss
.

Britney i HSM 3?

Det ryktas nu om att Britney Spears ska vara med i High School Musical 3. Visst kanske det skulle locka till sig lite fler tittare, men det kanske försvinner några då också? För det finns ju fler personer som verkligen har börjat reta sig på henne, eller vad man kan säga, och då kanske de inte vill kolla på HSM 3 om hon är med i den heller. Men det är inte ens riktigt bestämt om hon ska vara med heller tror jag nog, men kommer hon vara det så är hon ju det och då får man kolla om man vill eller inte. Själv vet jag inte riktigt vad jag tkr om det, men jag tycker att HSM-filmerna(iaf de andra, men nästa säkert också) är jättebra, så jag kommer kolla ändå.



Vad tycker ni om att Britney kanske ska vara med HSM 3?

Nya em-låten

Nu har den nya EM-låten korats :) De har haft en tävling på sportbladet.se där man fick skicka in egna låtar som man tyckte skulle bli den officiella EM-låten 2008. Utav ca.100 bidrag så gick 10 till final. Och det bidrag som till sist vann var en låt som Thomas Thörnholm, Mikael Clauss och Sebastian Fronda skrivit text och musik till. Ni kan lyssna på den här: http://www.emlaten.se/ . Nästa vecka kommer Markoolio börja spela in den, för det är han som kommer sjunga den.
Den är faktiskt jättebra tkr jag, och jag har lyssnat på den typ 20 ggr i rad nu ;P



Ciao
.

Födelsedagsbarn

Jag ska göra min blogg lite roligare nu tänkte jag ;) Hittills har jag ju typ bara skrivit om mig själv och vad jag gör, men nu så tänkte jag att jag ska lägga in lite andra saker också, som typ kändisar och sånt. Får se hur det går med det ;P

Så jag tänkte börja med att säga att Jamie-Lynn Spears fyller 17 år idag :)


Grattis på 17-årsdagen!
.

Det gick fort ;P

Jahaja, jag la ju just in ett inlägg där jag hade skrivit att jag inte hade ngt att göra i helgen. Precis efter det så säger Emelie till mig att jag tydligen ska till henne imorron :) Malin hade typ bestämt att hon, jag, Emelie och Sebbe ska till Emelie och kolla på film eller nått. Så nu har jag ngt att göra iaf, vet inte vilken tid det blir än men ngn gång imorron vet jag. Så nu blev helgen lite bättre iaf :)

Pussar
.

Tråkig helg

Den här helgen kommer typ bli jättetråkig.. Jag har typ inte en enda sak inbokad, menmen det blir väl data och tv eller nått. Sen kanske jag måste plugga också.

Jag kommer nog snart lägga in en video på en jättegullig unge här, bara jag vet hur man gör.. :/ Men jag ska fråga min kompis om hon kan hjälpa mig.

Puss o kram
.

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Jag hade tänkt att detta skulle bli en bra dag, men eftersom man vaknar och det första man ser är att det är dåligt väder ute, så vet jag inte riktigt. Men vi får la hoppas att allt annat blir bra iaf.
Idag har jag Nationella proven i Eng B, läs- och hörförståelse. Men det är bara att göra sitt bästa så får vi se hur det går.

Igår så var det ju som sagt en fullpackad dag. Direkt efter skolan så gick jag till bushållplatsen och mötte Emelie, och sen gick vi ner till hallen. Då var Sebbe typ redan där så vi satte oss och pratade med honom lite och spelade musik som han inte ens gilla ;P Och så spela vi lite kort. Emelie och jag skulle ju ha ätit också egentligen, men vi var inte så hungriga så det blev bara en toast.
Sen på träningen så körde vi U-svenskan (en tävling) men det gick det inte så bra för mig.. Men eftersom jag är på lag tsm med Emelie och Malin och de körde bättre än mig, så blev vårat totala resultat ganska bra iaf :)
Sen efter träningen så gick vi till ngn lokal där i närheten där vi var på ngn kurs, där man fick lära sig olika rörelseövningar för balans i kropp och tankar. Det var en ganska bra kurs, och man lärde sig saker som man kan ha till användning.

Nu bär det snart av till skolan, pussar
.

Fullpackad dag

Idag har jag en fullpackad dag. Jag ska snart till skolan, där jag bl.a. har min muntliga redovisning, önska mig lycka till ;) Sen direkt efter skolan ska jag gå och möta Emelie vid busshållplatsen och sen ska vi ner till hallen och äta där bl.a. Vid 16.00 börjar våran träning, och efter den ska alla i klubben gå iväg på ngn kurs. Kursen slutar vid 20.00 tror jag, så jag är väl inte hemma förns vid halv nio-nio, ngn gång där. Så det kanske kan bli lite stressigt ngn gång, men det ska vi ordna.

Vad ska ni göra idag?

Kramar
.

Tävlingen i lördags

Sitter nu och kollar på stbf.se på resultaten från i lördags igen. Är fortfarande lite irreterad på att jag missa i sistarutan.. Vrf var jag tvungen att göra det? ;P Menmen, sånt är livet och det är inte så mkt att göra åt nu. Jag är ju ändå glad för Emelies skull, för hon är ju min kompis och då ska man vara glad ändå ;) Förresten, har jag sagt att Emelie och jag kom etta och tvåa med våra resultat? Ne, jag tror inte det, men nu vet ni :) Aa, som ni då borde fatta är att Emelie kom etta och jag kom tvåa. Så vid nästa tävling så kommer vi få gå fram och ta emot en medalj igen. Det fick vi i lördags också, för gången innan så kom Emelie tvåa och jag trea. Men det var lite pinsamt när jag skulle gå fram, för vi var kvar i omklädningsrummet när de ropa upp mig, så de fick typ ropa på mig så jag skulle komma. Och så skulle jag gå värst långa vägen också, för vi var typ längst bort.. Så alla kolla typ på mig när jag gick fram.
Fast jag kom på nu att vi kanske inte kommer vara närvarande vid nästa prisutdelning, för vi spelar en annan tävling också, och den har typ final då och vi kanske kommer med där. :)

Men nu måste jag träna på den muntliga redovisningen som jag och min klasskompis ska ha imorron på NO:n, vi ska redovisa om Fusion och jag har gjort värsta PowerPoint-arbetet (elr vad man säger).

Puss o kram
.

Godmorgon bloggen

Hejsan, har ni sovit gott allihopa? Vad jag vet så har jag det iaf. Det var bara lite segt att komma ur sängen imorse, jag önskade att det fortfarande var lov så man kunde ligga kvar i sängen och bara slappa. Men så var inte fallet, så fort ur sängen fick man hoppa, klä på sig och sedan gå och äta frukost.
Så snart ska man till skolan då, inte lika roligt, men jag har några lite roligare lektioner idag iaf så det är ju bra.

Ni får alla ha en bra dag! :)

.

Dagens "skoldag"

Ja, jag vet inte riktigt om man kan kalla den en skoldag, för vi var inte i skolan idag. Vi åkte först till Naturhistoriska museet, där vi egentligen skulle ha gått på ngn klimatutställning, men de öppnade inte där förns vid 10, och vi var där vid 9.. Så då fick vi gå och kolla på uppstoppade djur istället.
Men sen åkte vi till DN-huset där vi fick se hur man gör en tidning och prova på att göra våra egna artiklar. Det var lite roligare iaf.
Men vi fick typ aldrig ngn tid att äta på, så när jag kom hem så var jag jättehungrig.. Menmen, jag åt lite då.

Puss o kram

.

Tävling hos Ellinorak :)

Tävling!

image2811

Jag medverkar i Ellis tävling där jag kan vinna dessa snygga smycken från
Chique! Vill du vara med? Klicka dig in här på Ellinoraks blogg.

.

Äntligen kom man in

Äntligen så kommer man in på på bloggen igen :) Jag satt typ hela sönda kväll och försökte, och så satt jag hela gårdagen och försökte, men kom aldrig in.. Men nu så gjorde jag det :) Men man märker ju typ ingen skillnad när man loggar in och så, så det är väl bra.

Så ska man väl kanske ta igen för de dagarna man inte kunnat skriva ngt? Aa, men i söndags iaf så gick Emelie och jag upp vid åtta, och så åkte vi till hallen där vi skulle spela vid nio ungefär. Sen spelade vi 6 serier i rad typ, 6 olika matcher.. Det var ganska jobbigt det, och speciellt när man var så trött som vi var. Så de sista serierna gick typ inge vidare alls. Inte för mig iaf.

Igår så började skolan igen :/ Jag vill ha mera lov! Menmen, det är ju snart sommarlov så. Jag lovar, det kommer gå fort ;) Och då går vi ut grundskolan :)
Aa, men sen igårkväll så gick jag, några från min klubb och några föräldrar ut och gick. Camilla och Jeanette(två av mammorna) gick supersnabbt typ, så Emelie och jag hade svårt att hänga med. Vi fick springa ikapp dem några ggr, men det gick bra ändå tkr jag :) Sen var Sebbes lillesyrra med också, hon sprang och sparka fotboll hela tiden, så hon var helt slut när vi var klara.

Det var väl lite kort om det som har hänt medans blogg.se fixade lite.

Ha en fortsatt trevlig dag, kram Jennifer

RSS 2.0