Aj

Nu har jag suttit här i snart två timmar, och jag börjar verkligen få ont i rumpan.. Det e fett jobbigt, och jag måste sitta här i en timme till typ, fatta vad ont jag kmr ha efter det. Skulle kanske ta och ställa mig upp lite, elr bara ta och gå några steg, men jag vet inte vart och jag orkar typ inte heller.. Så ja, nu får det väl bli att sitta hära tills musiken börjar.

Puss o kram
.

I väntan

Sitter nu här i aulan i skolan och väntar på att jag ska ha musik. Ska inte ha det förns vid 15.10, och det är om lite mer än två timmar.. Asså fett jobbigt att sitta och vänta så länge.. Och jag har ju inget att göra heller typ.. =/ Men det finns väl säkert ngt i ngt ämne som måste pluggas, så det blir väl det jag får göra. Tråkigt, men det är ett måste så. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, det är lite roligare iaf :) Fast det är inte kul att bara göra det.. Hoppas det loggar in ngn kul på msn snart, elr nått :P

Pussar
.

Ingen spanska

Fick nyss reda på att vi har ingen spanska idag, för våran lärare är sjuk. Och då slutar vi tidigare idag alltså :):P  Har bara en lektion kvar nu, och på den ska vi typ fortsätta kolla på en film som vi började på i fredags. Little Miss Sunshine tror jag den heter elr nått. Sen när jag slutat ska jag in till stan och där ska jag möta Emelie när hon har slutat och kmr in dit. Sen ska vi antagligen gå runt i affärer och så, sen äta där nån stans och vid typ halv sju ska vi kolla på High School Musical 3 på bio :) Hoppas den är bra :)

Puss på er!
.

Tråk

Sitter nu här i klassrummet och har tråkigt.. Var och åt förut, men nu har vi rast som vi haft i typ mer än en halvtimme redan, och det är en halvtimme kvar på den.. Asså, det finns verkligen inget att göra, förutom att sitta vid datan hela tiden och den "tröttnar" man ju på efter ett tag när man har gjort allt som man tänkt.. Och internet funkar inte alltid heller, och då finns det ju verkligen inget att göra.. Asså, vi är typ verkligen beroende av våra datorer och sitter typ alltid med dem känns det som, haha typ datanördar elr nått? :P Ne, men vadå, vi måste ju använda dem i skolan och så, det var ju därför vi fick dem av skolan. Men iaf. Tur att jag kom på att ta med mina hörlurar till skolan idag iaf, så nu kan jag sitta och lyssna på musik :)

Det var ett tag sen jag skrev här i bloggen nu.. Typ inte på en vecka har jag gjort det, och jag vet inte vrf, sitter ju typ vid datan varje dag, men det har bara inte blivit av.. Men nu skrev jag ju igen, får se om jag kmr ihåg att göra det de andra dagarna också. Fast nu är det ju snart lov och under det så är det inte säkert att jag kmr skriva ngt eftersom jag inte är hemma, men sen efteråt så kanske ;)

Ha en bra dag! :)
.


Tisdag morgon

Nu är det ännu en ny dag, tisdag, och idag har jag bara två lektioner. Idrotten har blivit inställd eftersom våran idrottslärare ska vara med 2:orna och spela innebandy hela dagen. Vi spelade ju badminton med henne igår. Ja, så då är det bara religion och historia idag på skolschemat då, fast sen får jag se efteråt om jag kanske åker till gymmet och tränar lite själv ist, får se.
Imorron har vi studiedag, fett skönt :)

Pussar
.

Helgen

Den här helgen har väl vart både upp och ner, fast mest upp då kan man säga, så det är väl bra :)  Kan säga kort att igår var jag och köpte skor och sen var vi och kolla på ishockey  på Hovet, idag var det match och sen var jag hos Emelie ett litet tag efteråt :)  Mkt tankar har det gått i huvudet denna helg också, både bra och dåliga, men aa det är väl bra ändå ;):P

Haft en bra helg? Pussar
.

Mitt tjocka hår..

.. vill inte torka.. =/  Det tar alltid så himla lång tid för mitt hår att torka, och det bara för att det är ganska långt och ganska tjock typ, men iaf. Och jag vill inte föna håret för det sliter ju på håret en del, så det vill jag inte, därför sitter jag typ här nu och viftar med håret i luften :P haha.  Och en till sak som jag stör mig på är att jag "fäller" typ jättemkt hår hela tiden också.. Snart har jag inget hår kvar känns det som. Jag vet att det inte är så, men det känns som det iaf :P

Nu ska jag strax äta, för sen ikväll är det typ ngn insparkningsfest med skolan typ, får se hur det blir :P

Pussar, och ha en trevlig fredagskväll! :)
.

Träningen

Idag hade jag träning :) Kulkul, men jag saknade mina kompisar som inte var där idag.. ;):P  Men det var ganska kul ändå :) Hade ju alla mina andra kompisar där ändå :)

Nu ska jag kolla på tv lite, pussar
.

Orientering

Imorron har vi orienteringsdag med skolan, jag orkar verkligen inte.. Det är ju typ tråkigt också, men jaja, vi får väl göra det bästa av situationen ;) Ska ju gå med Klaudia så vi får väl gå och prata elr nått så blir det kanske lite roligare :P  Sen efteråt så ska jag byta om och dra mig till skolan igen.. Det är bara vissa av oss som har musik som behöver det, de andra får gå hem efteråt. Men jag skulle ju behöva hjälp med mitt pianospel på musiken, så nu kmr jag ju få det :):P Sen drar jag ner till hallen antagligen och väntar på att träningen ska börja.

Nu ska jag gå och kolla på tv tror jag. Puss
.

Helgen

Kan berätta lite om vad jag gjorde i helgen :) Även fast det var ett litet tag sen nu.. :P Menmen. I lördags var det iaf en tävling där man skulle spela enskilt, och vet ni? Jag vann! :) Fett kul, att göra det på första deltävlingen och allt. Sen gjorde jag inte så mkt mer den dagen tror jag. På söndan var det en annan tävling, fast då var man 3-manna lag+en reserv, och det var också kul :) Vi vann några matcher men förlora tyvärr några också.. Men vi får ta dem nästa gång ist ;) Senare på söndag eftermiddag så var jag och Carro på en programinspelning av Ballar av stål, ngt nytt program som ska börja till nästa år tror jag. Det var väl ganska kul, men inte lika kul som på de andra programinspelningarna jag har varit på.. Menmen, det är alltid att sitta och vara publik så :P  Får se om man hamnar med på tv den här ggn också ;) Och förresten, bilder från söndag eftermiddag/kväll finns på min bdb :)

Ha en jättetrevlig kväll! :) Pussar
.

Trött - fortfarande..

Asså, shit vad jag är trött idag.. Kom nästan inte upp ur sängen imorse, och så höll jag nästan på att somna på bussen och så. Fy skäms på mig, måste verkligen skärpa mig! Så jag inte somnar på lektionerna och så heller..

Nu börjar samhällskunskapen, ha det bra! :)
.

Trötter

Jag börjar bli väldigt trött nu typ, så det blir nog att gå och lägga sig alldeles strax.. Ska bara kolla på ngt program som vi har börjat titta på, så jag kmr väl till sängs vid tio elr så, men det behövs nog tror jag.

Så jag ska stänga av datan nu, godnatt allihopa :) Sov så gott ;):P
.

Ugly Betty

Sitter nu här i soffan med bärbara datan och kollar lite på Ugly Betty på femman :P  Chattar lite också :)

Puss på er!
.

Middag

Så, nu har jag hjälpt till med maten en del, och jag tror att den är klar snart :) Bra, för jag är superhungrig.. Så det blir mat nu och sen efter det så hoppar jag nog in i duschen, sen kanske jag kmr tillbaka till datan, får se :)

Puss o kram
.

Hungrig

Shit vad hungrig jag är... Mamma står nu och håller på att laga maten tror jag, så jag kanske ska ta och hjälpa henne lite så går det kanske fortare? ;):P

Ha en trevlig kväll!
.

Film

Sitter och kollar på en film här nu, Raise your voice :) Den är fett bra ju, har redan sett den några ggr men fick lust att se den igen :P  Är på slutet av filmen nu. Jag vet att jag har skrivit om den förut, när jag såg den typ första ggn elr nått, men jaja ville bara berätta vad jag gjorde elr så :P
Och sry Emelie, men du får påminna mig om du vill ha tillbaka filmen ;) Glömmer bort det hela tiden.. :P (Det är alltså min kompis film om ni inte fattar, och jag låna den för ett tag sen och har inte lämnat tillbaka den än.. Fy skäms på mig! )

Pussar
.


Lunchrast

Sitter nu här i klassrummet och har lunchrast. Fast vi börjar om en kvart typ så det är inte så mkt kvar av den, men iaf :P  Vi var och åt på Lustgården idag, själv åt jag deras pyttipanna, och om jag ska vara ärlig så var det ingen höjdare precis.. De hade korv i den, och jag gillar verkligen inte korv.. Menmen, det gick väl att äta, jag åt köttet och potatisen typ, och sen åt jag mackor :P

Historia snart, sen slutar vi :) Puss
.

Nehepp

Jaha, nu sa hon att vi skulle använda datan till att anteckna för hon ska stå där framme och prata en del, men jag brukar anteckna i mitt block ist, så jag kmr nog inte behöva använda datan så mkt, så då behöver jag nog inte laddaren ändå.. Har ändå batteri i 50 minuter till.

Men nu börjar lektionen. Puss o kram
.

Laddaren..

Fick nu reda på att vi visst kommer använda datan idag på religionen, så nu ska jag ta och leta reda på min dataladdare så att jag kan ladda min data så att det finns batteri hela lektionen.

Ha det bra! Pussar
.

Religion

Nu sitter jag här i skolan och vi ska alldeles strax ha religion, elr aa vi har egentligen redan börjat, men våran lärare sitter nu på golvet och försöker laga ett bord som lärarna brukar ha :P  Ena hjulet har åkt av så det står alldeles snett utan det..

Men nu kanske det är dax att stänga ner locket på datan för idag så ska vi inte använda datan på lektionen tror jag.

Puss
.

Tisdag

Sitter nu här hemma vid datorn och ska snart dra mig till bussen som går 08.08. Börjar 9.15 idag, fett skönt att man har fått sova ut lite grann iaf ;)  Idag har vi bara två lektioner, känns ganska onödigt egentligen, men aa hellre det än att sluta så mkt senare på ngn annan dag :P Vi har först religion och sen historia efter lunch. Vi ska egentligen sen ha idrott också, men det har vi bara varannan vecka och inte denna veckan alltså. Jag brukar annars åka till gymmet dessa dagar när vi inte har idrott, men idag blir det nog lite plugg ist..

Nu ska jag ta och packa ner mina saker och så, men ha en trevlig tisdag! :) Pussar
.

Matte

Sitter nu här utanför vårat klassrum och ska precis börja plugga lite matte tror jag, vi har ju som sagt prov om några lektioner och då måste jag kolla igenom allt igen bara :P Börjar mentorstiden om ungefär en halvtimme.

Ha de!
.

Namnsdag

Jag kom på en sak, vet ni idag har jag namnsdag :) Haha, kanske inte så stort egentligen, men iaf :P
Var bara det jag ville tillägga :P

Puss o kram
.

Måndag

Idag är det då måndag, och vi sitter nu här nere på våran "berömda" håltimme.. Snart ska vi gå och äta antar jag, börjar faktiskt bli ganska hungrig. Har matteprov sista lektionen idag också, så det blir lite pluggande med det då efter lunchen tror jag, lite repetition är alltid bra ;)

Ha det bra! Puss
.

TV

Satt nyss och åt en kanelbulle framför tv:n i vardagsrummet, det var jättegott :)  Vi satt typ och kolla på det där Stjärnor på is, men i reklamen så bläddra mamma mellan kanalerna och då märkte vi att det är ju Lilla melodifestivalen på ettan nu ju, så nu sitter jag här inne i mitt rum och kollar på det ist :P  Jag tkr det är ganska kul att kolla på faktiskt, kolla hur det har gått för barn att skriva och sjunga en egen låt och så :)

Puss o kram
.

4 oktober - kanelbullens dag

Idag är det ju kanelbullens dag :P   Haha, vet egentligen inte vrf man firar det, ngn som vet? Men det gör mig inget oavsett om jag vet elr inte egentligen, för kanelbullar är ju så goda ;) Japp, och nu ska jag ta och sätta mig framför tv:n och äta en hade jag tänkt ;P






Ha en trevlig lördagskväll! :) Pussar
.

Tidigt..

Imorron måste vi typ gå upp supertidigt eftersom jag ska iväg och tävla. Tävlingen börjar 10.00 och vi måste typ åka ngn timme innan där, så vid nio typ. Därför måste jag ju gå upp ganska tidigt också.. Men det ska ju bli kul att spela :)  Jag ska ta och kolla klart på filmen som jag håller på att kolla på, och sen ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorron ;):P

Godnatt! :)
.

Tävlingshelg

I helgen är det massa tävlingar, okej det är bara två stycken då, men det känns som massor ändå :P Imorron ska vi spela GP/Touren, en enskild tävling där var och en spelar för sig själv, och på söndag så ska vi spela Junioe League, en tävling där man är ett lag på tre personer+reserv. Men det ska bli kul, första sådana tävlingar på detta år (asså terminerna hösten och våren nu), men det är väldigt roligt att köra dessa tävlingar :) Och man får då också träffa alla sina kompisar i de olika andra klubbarna också, och det gör man ju inte, bara på dessa tävlingarna som inte är så jätteofta.. Och nu har man ju inte träffat dem på hela sommaren och så, därför ska det bli kul :):P

Lycka mig till! ;) :P   Ha det bra, puss
.

Låt




Mariah Carey - We belong together
.

Tränigen

Ja, som ni kanske läst så hade jag ju träning idag :) Asså, fett kul vi hade liksom, och aa allt vi prata om och så, elr hur Emelie och Carro? ;):P   Jo, men jag hade fett kul iaf, synd bara att jag inte hann det där som vi prata om där när vi skulle gå, men aa får se om Carro kan fixa det då ;P Haha, fett kul :P  Asså, jag vet inte vrf men på tränigen och nu på datan så har det hänt fett roliga saker och jag sitter typ här och flinar skitmkt och skrattar ibland när jag tänker på allt det :P

Nä, nu ska jag inte babbla på om det ngt mer :P  Men ha det bra! Pussar
.

Träning

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg om att jag har träning idag sen efter skolan :) Jag kmr hinna hem imellan också idag, för det har jag ju inte kunnat de andra torsdagarna, men eftersom vi har musik så pass tidigt idag så kmr jag sluta ganska tidigt också. Hoppas det blir lika kul på träningen idag som jag har haft de senaste veckorna :P

Puss o kram
.

Musiken

Jag sitter nu här i aulan och väntar på att musiken ska börja. Elr musiken har typ redan börjat men eftersom vi har blivit indelade i olika grupper som ska spela olika låtar så har vi musik på olika tider. Alla ska ju hinna träna med läraren och därför har vi olika träningstider, elr vad man kan säga. Idag börjar våran grupp 13.10, men vi kommer ändra varje vecka typ. Så nästa vecka blir det ännu senare och veckan efter senare än det och så håller det på så ända tills de här veckorna vi ska ha musik på är slut, och då ska vi spela upp låten inför klassen. Så vi har alltså ett rullande schema. Det kmr bli jobbigt när man har de senaste tiderna, för då kmr man ju ha jättelång håltimme, för då kmr man börja typ 15.00 elr senare kanske.. Vet inte precis.

Men nu ska jag in till musiken snart, så jag ska stänga av datan strax. Men ha det så bra! :)
.

VS.

Tänkte att jag skulle lägga upp en sån här VS nu igen, det var så himla länge sen jag gjorde det och jag fick för mig att göra det nu igen :P  Hoppas att ni kommenterar nu också :)
Vem av dessa två tkr ni passar bäst i klänningen? Amy elr Lauren?


AMY VS. LAUREN  photo | Amy Winehouse, Lauren Conrad
People.se


Så, Amy Winehous VS Lauren Conrad, vad tkr ni?
.

Regn

Ush, nu regnar det ute också.. Har gjort det typ hela dan, men iaf. Det är fortfarande inte kul. Asså, jag tkr bara att det blir så himla mörkt och trist ute när det är sånt väder, och då blir man typ mkt tröttare och inte lika glad, elr nått.. Och så blir man blöt när man går ut. Regn kan vara lite mysigt ibland, typ när man sitter hemma en kväll och kollar på ngn film elr så och så hör man regnet på taket, men annars är det inte så kul tkr jag :P

Ha en trevlig kväll :)
.

RSS 2.0