Dålig uppdatering

Vad dålig jag är på att uppdatera känner jag.. Ska verkligen försöka bättra mig med det, men det känns typ som om jag inte har ngt att skriva om (fast jag egentligen vet att jag har det), och har typ ingen ork (även fast jag ändå inte gör ngt annat). Men jag ska försöka bättra mig och skriva lite fler inlägg varje dag ;)

Pussar
.

Härlig dag

Vilken härlig dag det har varit idag alltså. Bättre väder kunde man inte ha önskat sig idag typ ;) Elr, ja det var ju lite tråkigt att solen gick i moln precis när jag skulle lägga mig och sola då.. Menmen, det hade ju vart soligt hela dagen annars så ;P Jag har haft det jättetrevlig idag ändå så. Var nere och hade ngn avslutning med klubben ju, och det var verkligen supertrevligt. Kan berätta mer om vad vi gjorde senare, och kan lägga ut lite bilder sen ngn gång också :P Haha, det känns som om jag säger att jag ska berätta allt sen hela tiden :P Så det blir la mkt att berätta sen när jag har tid med det. Menmen, får väl ta mig tid att berätta allt snart, så det inte hinner bli så mkt mer ;P

Pussar o kramar
.

Lördag

Nu ska vi snart iväg, vi ska typ ha ngn avslutning med klubben. Lite sorgligt, men ändå kul ;):)

Ha en bra dag! Puss
.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Det har verkligen vart superkul, roligare än vad jag hade trott ;P Vilka sköna människor det finns alltså :P Haha :) Det går verkligen inte att beskriva hur kul jag hade ;) Men jag orkar inte berätta detaljer och sånt just nu, är typ jättetrött. Men jag kanske gör det imorron ;)

Pussar, ha det bäst! :) <3
.

Ikväll

Ikväll ska jag på nån discobowling med alla andra ungdomsklubbarna i bowling. Det ska bli jättekul eftersom man har ju skaffat sig massa vänner och så ifrån de andra klubbarna, och vissa av dem bor ju ganska långt ifrån dem och hallarna de spelar i ligger långt bort så man träffar dem inte så ofta, typ bara på tävlingar och sånt. Men eftersom tävlingarna är slut nu så blir det ju extra kul att ha som typ en avslutning nu innan lovet. Och då blir det mer kul och man kmr säkert prata mer och så än på tävlingar då man mer är fokuserad och tänker på sig själv och sitt spel. Man hinner inte prata mkt då alls.. Så det kmr säkert bli jättekul ikväll :)

Vad ska ni hitta på ikväll då? Och hela helgen för den delen ;) ?

Pussar
.

...

Asså, jag vet inte hur jag ska tycka/tänka/känna, men du får väl bestämma så får vi se efter det då..
.


Mat

Pappa är och köper mat på pizzerian, det blir kycklingsallad för min del :) Så snart ska vi äta, jag är typ vrålhungrig vid det här laget, man blir typ det efter en extra lång dag i skolan ;P
Sen ska pappa och jag åka hem till Sebbe och dem. Pappa ska prata om lite saker om klubben med några andra vuxna, och jag, Sebbe, Emelie och Malin ska fixa lite inför lördag. Men vad som händer då kan jag berätta lite mer om senare ;):)
Sen ska jag och Emelie åka till centrum där det typ ska vara Crazy Night och så, med lite uppträdanden och extrapriser i affärerna. Så vi ska gå runt lite där :)

Ha en jättebra kväll! Puss o kram! <3
.

Hemma

Nu är jag hemma, kom typ hem för 40 minuter sen. Egentligen så slutade vi vid två idag, men Linnea och jag satt kvar i skolan ett tag för vi var tvugna att göra klart vårat matte-projekt, vi planerade ett bröllop, fett jobbigt alltså, det är verkligen hur mkt som helst som man måste tänka på. Men nu är vi klara iaf och det är jätteskönt.

Pussar
.

Skolan

Sitter nu i skolan och håller på med NO och lite matte, några saker som ska vara inlämnade imorron senast så det är lite borttom nu, men är snart klar så ;)

Nu måste jag fortsätta med det här, ha det bra! Pussar
.

Onsdag

Idag var jag hemma från skolan då, mådde inte så jättebra imorse och vi skulle ha vart på IP och haft friidrott, och det är ju inte så bra om man inte mår så bra. Så jag har vart hemma och bara slappat och vilat istället.

Puss
.

Längtar

Jag längtar så himla mkt till fredag..! <3
.

Slappt

Idag gick jag till skolan som vanligt, och vi gjorde inte så jättemkt. Men precis innan lunch, på den lektionen vi hade då, så började jag känna att jag inte mådde bra och jag kunde typ inte koncentrera mig och så, så då gick jag hem. Sen har jag typ bara vilat och så, satt/halvlåg ute under vårat tält typ, elr det är tak på det iaf men inga väggar, och lyssna på musik, halvsov och tänkte lite. Det var jätteskönt och jag har typ gjort det ända tills nu, för nyss så fick jag ett sms av Sebbe och han ville att jag skulle logga in på datan. Så jag gjorde det men det visade sig att det inte ens var ngt viktigt han och Emelie ville, och han ska t.o.m. spela ngt spel på datan nu typ så då kmr de ändå inte kunna prata med mig.. Så då var jag tvungen att gå från min sköna stol där ute för att han bara ville fråga en sak som inte ens var viktig.. Så nu får de lov att prata med mig ändå har jag sagt till dem ;P Får se hur det går med det ;)

Pussar
.

Måndag

Måndag idag då, och skolan har börjat efter helgen nu då.. Fast idag var det ganska chill, hade bara tre lektioner, och på dem gjorde vi typ inte så mkt förutom på idrotten då.
Är det ngn mer som tkr att det känns som om det är torsdag idag? Jag trodde det typ nyss, när jag skulle skriva min rubrik i detta inlägg, då skrev jag typ "Torsdag" först, men så kom jag på att det var måndag idag ;P

Ne, nu ska jag fortsätta prata med mina vänner på msn :) Och så ska jag typ gå och skära lite grönsaker.. :P

Pussar
.

Helgen

Den här helgen har vart en av de bästa på jättelänge känns det som :) Jag har haft så kul, och så har det hänt lite saker ;) Men det har verkligen vart den bästa helgen på jättelänge ;P Jag orkar inte gå in på detaljer här nu, men den har det iaf ;)

Pussar
.

Mer bowling

Så, nu tänkte jag skriva ännu mer om bowling, men det är ju en del av mitt liv så det får ni leva med ;P Ja, jag spelade ju tävling igår där jag spela enskilt och då kom jag trea :) Idag spela vi final i Junior League heter det, och då är man 3-manna lag, och vi vann!! :D Det var jättekul :) Så nu sitter man här och är superglad typ :P

Ska försöka hitta på ngt att göra nu, pussar
.

Hiss elr diss?

Paris Hilton, Är Paris Hilton den enda riktiga kändisen kvar i Hollywood!
Bild: Posh24


Är Paris Hiltons outfit en hiss elr diss? :)

Så, det blev ett inlägg till då, vi skulle inte åka riktigt än så jag skrev ett till ;) Men nu ska vi typ dra alldeles strax, så jag kommer då inte vara hemma på hela kvällen och kommer inte kunna skriva ngt inlägg.. Men bomba gärna bloggen med massa kommentarer, så svarar jag på dem imorron ngn gång :) Det blir nog på eftermiddan, eftersom jag ska köra en till final imorron vid tio, en annan, men jag svarar när jag kommer hem och in på datan ;)

Men den "stora" frågan : Hiss elr diss till Paris outfit? :) Pussar
.

Drar nu

Nu ska vi snart dra iväg, så några fler inlägg ikväll blir det nog inte tror jag.. För det blir väl sent vi kommer hem antar jag :P

Pussar
.

Ikväll

Ikväll ska vi till våra gamla grannar på middag. De bodde bredvid oss i flera år, ända sen jag var liten, men de flyttade här ifrån för några år sen typ. Så nu för tiden så träffas vi inte så mkt, och därför så blir det ju extra roligt när man väl träffar dem, som idag t.ex :P Så vi får se vad vi gör där då, ska äta där iaf vet jag :)

Puss o kram
.

Bowling

Okej, nu är jag hemma då. Fick gå upp typ vid åtta imorse för att jag skulle vara i Mälaren och spela bowlingfinal vid tio. Det gick väl sådär, skulle klart ha kunnat spela mktmkt bättre än vad jag gjorde, men jag kom ändå trea, så det är väl bra :) Men det är ju lite surt också, för hin som vann har 20 poäng mer än mig i hcp för varje serie, så jag hade vunnit över henne egentligen om vi hade haft lika mkt i hcp.. Menmen, det är ju så det är och jag får vara glad över att jag kom trea iaf :) Det roligaste var ju ändå att få träffa mina kompisar som man inte träffar så mkt annars ;P

Puss
.

Helg

Nu var det helg då. Och denna helgen blir det bowling och bowling, i massor :) Men det är ju bara kul så, och så får jag träffa mina kompisar i de andra klubbarna som man inte träffar så mkt ;) Jag tror det kommer vara jättekul iaf, jag känner på mig det på ngt sätt :)

Nu ska jag ladda ner lite låtar till min mobil :) Ha en trevlig kväll, pussar
.

Heja Sverige!

Nu har det andra kvalet inför den stora finalen i Eurovision Song Contest på lördag börjat, och idag är Charlotte Parelli med och ska kvala om en plats i finalen. Detta måste hon göra eftersom förra året så kom ju Sverige på en sån dålig plats i finalen, så då måste vi kvala oss in i år. Jag hoppas på Charlotte nu och hejar på Sverige! :) Så hoppas hon kvalar sig nu, och sedan vinner i finalen på lördag ;)
Ska ni kolla på kvalet idag? Jag vet inte riktigt om jag ska kolla på det, men jag kommer iaf heja på Charlotte och Sverige iaf :P

Pussar o kramar
.

Bloggblogg

Jaha, vad ska man skriva här nu då? Jag har typ helt tomt i min skalle, inga ideer alls.. Jag vet ju att det finns typ tusen saker att skriva om, men det kommer inte fram ändå ;P Menmen, får la skriva lite senare då ra ;)

Puss
.

Photoshop

Sitter här i skolan nu och gör lite saker i photoshop. Det är faktiskt ganska kul när man väl sitter där och håller på :) Så det tror jag att jag ska börja göra när jag är hemma lite också ;)

Men nu ska jag fprtsätta med det jag gör, pussar
.

Nu så

Nu känns det som om jag har kommit in i bloggandet igen :) Det var ju ett tag där som jag knappt skrev ngt alls, för jag hade typ kommit "ur fas" elr nått, men nu när jag skrev lite igår så känns det bättre igen ;P Så nu ska jag försöka skriva massa inlägg varje dag igen ;) Men det blir nog inte så mkt mer nu på morgonen idag, men jag kan skriva mer sen när jag kommer hem från skolan, elr ikväll :)

Puss&kram
.

Torsdag

Idag börjar jag vid nio, skönt. Men jag vet inte vrf jag gick upp så här tidigt då.. Min brorsa skulle börja halv nio och ville gå upp tidigt, men det blev no lite för tidigt ändå, för vi har vart uppe i nån timma nu, och han har inte ens gått till skolan än. Menmen, det är ju gjort nu så.
Nu ska jag skicka några bilder från min data till skolan via min mail, för jag behöver några bilder på min "kärleks-bild" ;P

Ha en jättebra dag! :) Pussar
.

:)

Bara sådär helt plötsligt så blev jag jätteglad :P Jag tänker inte berätta precis vrf, men var bara tvungen att säga det ;) Det är bara några få som vet vrf, och det får bli så också. Iaf för tillfället, och jag vet inte riktigt om jag vill berätta om det i bloggen så vem som helst kan läsa om det.. Men iaf ;P

Ville bara säga det ;) Pussar<3
.

Hiss elr diss?

Victoria Silvstedt, Söt klänning!
Bild: Posh24


Kolla in vilken söt klänning Victoria Silverstedt har på sig alltså, elr det är iaf vad jag tkr :) Vad tkr ni om klänningen då? :) Det är klart en HISS för mig ;)

Hiss elr diss? :)
.

"Kärleksvecka"

Den hä veckan har vi kärlekstema i skolan, och då får man typ göra vad man vill, bara man gör ett arbete som handlar om kärlek elr visar vad kärlek är för en själv och så.. Först så skulle jag, Amanda och Mathilda göra ngt arbete i SO:n om hur man ser på äktenskapet i olika religioner, men det gick typ inte så bra så nu gör jag ngn bild på photoshop. Sen på fredag ska vi typ ha ngn vernissage där man ska sätta upp allt man har gjort. Och så har vi ett G-prov i sexualkunskap på fredag också.  Men jaja, det är en ganska lugn vecka nu då, men den känns ändå väldigt onödigt för vi gör inte så mkt speciellt, och det skulle ha vart bättre om vi hade en vanlig vecka, elr typ massa restdagar istället. För vi har jättemycket som måste göras nu och lämnas in, saker nu precis innnan betygen sätts.. Menmen, vad ska man göra? Det finns inte så mkt att säga till om precis.. Så det är bara att plugga supermkt hemma istället.

Puss
.

VS.

HEIDI VS. MARIAH  photo | Heidi Klum, Mariah Carey
Bild: People


Vem tkr ni bär upp klänningen bäst? :) Heidi Klum elr Mariah Carey?
.

Gossip Girl

Idag börjar Gossip Girl igen :) Så vid åtta ikväll så kommer jag sitta som fastklistrad vid tv:n ;P Hehe, kanske inte fastklistrad då, men jag kommer iaf sitta och kolla på det ;) Ska ni kolla? :)




Pussar
.

Här igen ;)

Sry att jag inte har skrivit i bloggen på flera dagar, men jag har typ inte haft tid.. Det har vart så mkt med skolan, och så har jag vart borta typ hela helgen.. Och det kanske inte blir så mkt skrivande nästa vecka heller, eftersom vi har så mkt i skolan just nu och så. Men jag ska ta igen det sen på sommarlovet, jag lovar ;):P

Pussar
.

Protestera mot föräldrar som skvallrar-dagen

Idag är det Protestera mot föräldrar som skvallrar-dagen ;P Emelie och jag konstatera igår hur mkt föräldrarna skvallrar egentligen.. Om man står och pratar om ngt och så råkar ngn förälder höra det, då så vet alla andra det sen också efter bara ngn dag.. Och det kan ju vara vad som helst typ, ngt som man inte vill att alla ska veta om.. Så därför har jag bestämt att det ska vara Protester mot föräldrar som skvallrar-dagen idag ;) Då ska man alltså protestera mot alla föräldrar som skvallrar som man kanska fattar med namnet ;) Men är det ngn som känner igen sig i det som jag skrev där uppe? För i sånt fall och om ni vill hjälpa till så skriv bara en kommentar här under detta inlägg ;) Ja, det kanske är lite på skoj vi gör det här idag också, men iaf ;P Det kanske funkar och då är det ju bra ;)

Skolan är det nu som gäller, och sen är det terminens sista träning.. :/ Pussar
.

Top model 9

Idag är det final i Top Model 9 va? :) SKa ni kolla? Det ska jag:) Vem hejar ni på då? ;)

Puss
.

Balklänning

Är det ngn som vet ngt bra ställe i sthlm där man kan köpa fina balklänningar? :) Helst ska de vara korta, men långa går väl också an, det beror ju bara på hur den ser ut ;)
Skulle vara tacksam om jag kunde få ngt bra tips, eftersom vi snart går ut nian och då ska vi ha bal :) Så jag skulle behöva köpa en klänning snart ;)

Pussar
.

Onsdag 14/5

Onsdag idag då, då är det alltså torsdag imorron, och sista träningen för säsången :( :/ fett tråkigt, jag kommer sakna min klubb jättemkt under sommaren.. Vi har så himla roligt tsm, elr det tkr iaf jag, vet inte hur de andra tkr ;P Men jag får la försöka hålla kontakten med iaf några :) Och så har man ju ngt att se fram emot sen när träningen börjar igen efter sommarlovet ;) Hoppas det blir ngt extra kul på träningen imorron iaf :)

Nu måste jag plugga lite till, vi har ju som sagt tusen saker i skolan just nu känns det som. Vi fick idag en inlämningsuppgift till också.. Så jag kommer sitta och ha lite tråkigt nu, och det blir nog inte så mkt bloggande. Men när jag kommer tillbaka igen så skulle det ju vara roligt om ni hade lagt många söta kommentarer till mig ;):P

Pussar o kramar
.

Gårdagens eftermiddag och kväll

Igår var det plugg hela tiden då typ, inte världens roligaste precis, men det är ju sånt som måste göras så. Sen satt jag och mamma och kollade på en balklänning på nätet ett litet tag. Vet inte riktigt om jag hitta ngn.. Jag såg ngn fin, men sen får man ju se om den passar just mig ;) Mamma och jag ska iaf in till stan snart iaf tror jag och kolla på det. Lite sent kanske eftersom det är mindre än en månad kvar nu då, men iaf ;P
Sen blev det tv och paj :) Och så hjälpte jag pappa med hans slipsar också, med att packa in dem i plasten igen, för han och en annan hade fotat om alla slipsarna. För pappa säljer ju slipsar på nätet (slipskungen.se), så han har typ jättemånga sånna. Därför tog det ett litet tag att fixa det jag gjorde och jag är fortfarande inte klar än ;) Men jag kolla ju på tv samtidigt så det gör inte så mkt, det är bara kul att hjälpa tid ;):P

Puss
.

Hiss elr diss?

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker i skum hatt på Sex and the City premiären!
Bild: Posh24



Så här såg Sarah Jessica Parker ut på världspremiären av Sex And The City. Vad tkr ni om hennes outfit? Jag tkr att klänningen var ganska fin, men vad är det hon har på huvudet? ;P Det var väl kanske lite coolt, men jag skulle nog aldrig gå runt så.. Inte vad jag tror iaf.

Hiss elr diss?
.

VS.

LAUREN VS. KIM  photo | Kim Kardashian, Lauren Conrad
Bild: People


Vem tkr ni bär upp den där blusen bäst? Lauren Conrad elr Kim Kardashian? :)
.

Plugg

Nu är jag hemma från skolan, men ledig får man inte vara, ne för nu måste jag plugga.. Vet ni hur mkt vi har i skolan nu elr? Ne, jag skulle inte tro det, men det är sjukt mkt iaf. Vi har typ inlämninguppgiter i 5 ämnen elr så, och så är det prov imorron.. Menmen, det är väl sånt som det blir i slutet på nian, men kunde de inte ha delat upp det över hela terminen istället? inte ta allt i alla ämnen på samma gång.. Men jaja, nu är det ju gjort så..

Så det är dax för mig att plugga nu. Så därför kommer jag nog inte blogg så mkt nu på eftermiddan. Men jag kanske kan ta ngn paus ngn gång och lägga in ett litet kort inlägg ;) För att sitta och plugga i flera timmar i sträk orkar nog ingen.. ;P

Puss&kram
.

Tisdag 13/5

Så var det en dag ännu närmare sommaren och sommarlovet :) Visst, det var fint i helgen och så, men vart tog det vädret vägen nu då? Nu är det ju inte så varmt ute, solen skiner inte så mkt och det blåser. Ush. Jag gillar inte när det blåser så mkt, ne det är inte så behagligt. Och igår så blåste det otroligt mkt, bara helt plötsligt kom det.. I söndags var det ju jättefint och sen igår så blåste det så in i bollen. Menmen, det är väl sånt man får räkna med att naturen kommer med. Jag hoppas att sommarvärmen kommer tillbaka snart igen :)

Nu bär det av till skolan, ha en trevlig dag! Puss, puss
.

Måndag 12/5

Idag i skolan har vi rest-dag, då ska man typ göra klart saker om man har rest i ngt ämne. Men eftersom jag inte har det typ så får jag sätta mig och jobba med saker som vi håller på med i skolan just nu, för vi har typ tusen inlämningsuppgifter de närmaste veckorna tror jag.. :/ Fett jobbigt. Lärarna brukar typ alltid säga att de sista veckorna är de enklaste, men det är precis tvärtom.. De sparar ju det svåraste och jobbigaste typ till sist. Menmen, man får väl kämpa, för man vill ju ha bra betyg så ;)

Efter skolan ska jag ner till bowlinghallen där jag ska träna nybörjarna, elr ja, idag blir det väl inte riktigt ngn träning, utan vi ska ha en avslutning med dem. Så vi ska spela discobowling idag tror jag ;P Och vi tränare får också vara med :)

Pussar
.

Söndag kväll

Nu ska jag gå och kolla lite på tv tror jag :) Ska ladda ner de sista låtarna till min mobil också ;)

Har ni haft en trevlig söndag? Hoppas det! :)

Puss
.

Mobilen

Nu ska jag sätta mig och fixa med in mobil lite. Jag har nyligen köpt ett nytt minneskort till den, ett lite större än vad jag hade innan, så jag ska byta ut det gamla och så ska jag sen ladda ner massa nya låtar och sånt på den :) Och medans de laddas ner så ska jag gå ut i solen lite hade jag täkt ;) Så jag kommer nog inte hinna med att blogga så mkt till idag, men det kanske blir ngt sen ikväll, får se ;) Annars så får ni ha en trevlig dag och kväll! :)

Förresten, vad har ni för planer inför resten av dagen? :) Puss
.

Hiss eller diss?

Adrienne Bailon
Bild: Posh24



Vad tkr ni om Adrienne Bailons klänning? :) Själv tkr jag att den var söt och somrig, men jag hade nog tyckt om den mer om den hade varit lite kortare ;)

Hiss elr diss? :)
.

KM

Idag har vi KM med klubben :) Hoppas att det går bra. Jag kommer ihåg att förra året så kom jag två tror jag, men jag satsar på att vinna i år ;) Får la se hur det går, lycka mig till vett jag ;P
Det är väl det mesta som händer idag, elr ja, det blir i eftermiddag då, eftersom det börjar vid tre. Så innan det vet jag inte riktigt vad som händer, får se lite vad som kommer upp att jag ska göra :) Gå ut i solen lite blir det nog iaf ;)

Puss
.

Ingen tur..

Jaha, vi får la se vad det här blir för ngn dag då.. Det började inte så jättebra iaf, för imorse när jag skulle göra en sak så märkte jag att jag hade tappat bort en sak som jag behövde för att det skulle funka :/ Så då blev jag lite ledsen.. Inte så ledsen att jag började gråta, men ni fattar ;)
Men sen så har dagen fortsatt lite bättre iaf, så det är ju bra :) Får se hur resten av dagen blir bara, men förhoppningsvis så går det bättre då också ;P

Puss på er :)
.

CSI Miami

Nu är Körslaget slut och det var team Cans som vann. Han var bra, men jag tror nog att jag hejade mer på Brolle och hans kör ;) Men Team Cans var värdiga vinnare, så det gör inte så mkt.
Nu ska jag kolla på CSI Miami, det är också ett bra tv-program :)

Pussar
.

Körslaget

Nu så börjar finalen i Körslaget :) Har ni följt det programmet? Jag har iaf gjort det och i början så var det väl sådär, men alltefter veckorna har gått så har det bara blivit bättre och bättre tkr jag. Körerna blir ju bara bättre och bättre på att sjunga ;) Men ibland kan det ju vara lite sämre, men det får man stå ut med ;P
Så, jag ska gå till tv:n och kolla på finalen nu :) Det är bara Cans och Brolles körer som är kvar. De har väl varit bra, så det förtjänar de. Men jag tyckte också att Lottas kör var bra, men hon åkte ut förra veckan, och det är inget att göra åt ;)

Ha en trevlig kväll! Puss o kram
.

Paris Hilton

Paris Hilton
Bild: Posh24


Jag tkr att den här klänningen som Paris Hilton har på sig på denna bilden är väldigt söt :) Den var så somrig på ngt sätt ;P Fina färger var det också :)

Puss
.

VS.

image30



Vem av JoJo elr Megan Fox tkr ni bar upp denna klänning finast? Själv tkr jag nog Megan Fox, men vad tkr ni? :)
.

Juste..

Juste, jag tänkte berätta en ganska så läskig sak som hände igår. Elr ja, alla kommer väl kanske inte tycka att det var så läskigt, men jag tyckte det iaf.. Jo, det var iaf så att igår på morgonen när jag var inne i badrummet så hörde jag värsta dunsten mot fönstret på baksidan. Pappa och mamma gick typ dit och kolla, och då var det ett rådjur som "attakerade" fönstret.. Och mamma och pappa stod ju där inne och bara kollade på honom. Men först så ramlade han ju bara ner, men då gick han bakåt lite och tog typ sats och hoppade upp mot fönstret igen. Sen när han landade den gången så hittade han väl den riktiga vägen ut från våran baksida. Det måste väl ha varit att han fick ngn knäpp elr nått och ville därifrån så snabbt som helst, och så trodde han väl att han kunde komma ut genom att hoppa på fönstret, elr nått.. Det var iaf lite läskigt, för tänk om fönstret hade gått sönder elr så och det hade kommit in.. Då hade det ju säkert fått ännu mer panik och hade kanske attakerat oss elr så.. Det hade säkert sprungit runt och typ förstört vårat hem då. Men iaf, nu så hitta det ju ut, så det var ju bra. Och fönstret är helt ;) Men det var iaf lite läskigt..

Pussar
.

Grillat och äta ute

Pappa står nu ute och grillar, grillspätt tror jag det blir. Det luktar jättegott iaf :) Fast det är ju absolut inte första ggn som det blir grillat i år, ne för pappa står ute och grillar året om han ;P
Idag ska vi sitta och äta ute för första ggn i år också ;) För det är ju så härligt väder ute :) Jätteskönt verkligen. Hoppas att det inte kommer massa flugor och getingar och så, för då kommer min brorsa bara springa därifrån så måste man tjata på honom att det inte är ngt farligt ;P Finns det ens getingar än? Jo, ngn kanske, men inte många iaf. Men kommer det en fluga  så kommer min brorsa väl tro att det är en geting. Haha, han är verkligen jätterädd för getingar.. De gör ju liksom inget om man inte gör ngt mot dem ;)

Snart blir det käk, gott :)
.

Hiss elr diss?

Paris Hilton
Bild: Posh24


Vad tkr ni om den här klänningen som Paris Hilton har på sig? Jag tkr att den var ganska söt faktiskt :) Fast jag tror nog att den hade varit lite finare med "heltäckande" axelband istället för de där genomskinliga.. Men den var söt iaf :) Så för mig blir det hiss ;)

Vad tkr ni? Hiss elr diss?
.

Internet

Mitt internet har typ inte funkar på hela dagen, förns nu :/ Så det är därför som jag inte har skrivit i bloggen så mkt idag, eftersom jag inte kom in.. Istället har jag typ spelat några spel som man inte behöver internet till, lyssnar på musik, suttit ute i det väldigt fina vädret lite och så. Sen var jag och handlade med mamma och pappa en snabbis också. Men jag lovar att jag ska ta igen den tiden som jag missat idag nu ;):P

Ha det bra! Puss&kram
.

Söndagen förra veckan

Okej, ska jag ta och berätta om vad som hände i söndags också då ;) Det har ju blivit lite konstigt nu, för jag skrev först omfredagen, och sen om lördagen några dagar senare, och nu om söndagen.. Menmen, jag berättar ju nu iaf, och då har jag det gjort sen ;)

Men iaf, i söndags så vaknade vi då upp på hotellet nere i Jönköping (läs mer om vad vi gjorde där här). Så gick vi och åt frukost, bl.a. förskpressad apelsinjuice *mums* :P Sen skulle vi köra stegfinal, och eftersom vi kom sist på lördan så körde vi redan kl. 9.00. Vi mötte då ett lag som vi vann över på lördan och det var väldigt spännande nu denna matchen. Men såklart så vann vi ;) Men bara med 3 poäng, så det var lite nervvrakande.. Men vi klarat ju ;P Men sen skulle vi möta dem som kom två på lördan, och få förlora vi tyvärr.. Men det gjorde inte så mkt, för vi hade kommit till final i DM också, och det var ju i sthlm samma dag, kl. 16.00. Så hade vi gått vidare så hade vi inte hunnit till den finalen.. Så vi åkte direkt efter att vi hade förlorat.
Okej, vi blev ngn timma tidiga till finalen i sthlm då, men det är ju bättre än att vara försenade ;) Så vi satt där och vänta på alla andra i en ganska tom hall. Det var ganska tråkigt, men sen kom det lite folk in och då blev det genast roligare :) På finalen så kom jag fyra av 6 st, men då hade jag ju kört 22 serier den helgen, så man var väldigt trött då.. Men det gjorde inte så mkt, för jag satte mig sen och kolla på killarnas final och det var roigare än att spela själv vid det tillfället :) Markus och Marcus skulle möta varandra, för de kom två och trea så de skulle köra stegfinal. Och det roliga är att de är typ jättebra vänner också. Men jag vet ju hur det är, jag har ju Emelie ;) Men Markus vann iaf, och så skulle han möta en annan i finalen om förstaplatsen, och han vann :) Men det var ju bara tack vare mig ;) För innan han skulle spela så fick han en lyckospark av mig, och så fick han en till när han körde mot Marcus, och så fick han en till i finalen om förstplatsen. Så allt var min förtjänst, elr hur Mackan? ;P Okej då, lite var det ju hans också, men lite min också :)
Sen åkte vi hem och så slappa jag bara. Det var väldigt skönt efter så mkt som vi hade gjort.

Pussar
.

Talang

Nu ska jag gå och kolla på Talang 2008 :) Det är semifinal idag, så vi får se vad nytt de har hittat på ;)

Trevlig kväll! Pussar
.

Centrum

Nu ska jag alldeles strax åka till centrum med mamma tror jag :) Så får vi se när vi kommer hem, vi kanske skulle äta där också. För pappa är borta och gör ngt och min brorsa skulle på ngn fest och sen sova över där.

Vad ska ni göra ikväll då? :)
.

Bloggen

Asså shit, jag känner mig verkligen jättedålig på att skriva blogg just nu, elr kanske inte dålig, men jag är lite besviken på mig själv för att jag inte har skrivitså mkt på den senaste tiden. Men jag har typ inte kännt mig så motiverad just nu elr nått, och eftersom jag var borta där i helgen så blev det ju inget då och då kanske man kom in i ofas? (elr heter det så :S) det kanske heter att man kom ur fas? jaja, ni fattar vad jag menar iaf va? Men jag ska iaf försöka bättra mig, försöka få tillbaka motivationen ;) :)

Puss
.

Torsdag kväll

Sry att det inte blev så att jag skerv om i söndags, men jag var tvungen att gå på träningen..
Det var iaf jättekul på träningen idag :):P Vi körde tävling några ggr, och först ggn var Sebbe och jag på lag, och vi krossa alla andra ;) Haha, vi ägde, elr hur Sebbe ;)

Nu ska jag kolla på en film :) Puss
.

Lördagen förra veckan

Okej, nu tänkte jag fortsätta berätta vad jag gjorde förra helgen då ;) Vad jag gjorde på fredagen står i ett inlägg lite längre ner.

Ja, i lördags så gick jag upp vid typ 6.15, eftersom Malin och Annette skulle hämta mamma och mig vid sju. Sen åkte vi och hämtade Emelie och så började vi våran resa ner till Jönköping där vi skulle spela en final i en tävling som heter U-svenskan. Vi stanna bara en gång på vägen, vid donken för att äta lite frukost. Men Emelie och jag var inte så hungriga så vi dela på en muffins ;)
Sen när vi kom fram så skulle vi typ spela på en gång, tre matcher med tre serier i varje match. Det blev nio serier totalt.. Jobbigt värre. Men det var ju kul så ;P
När vi spelat klart så skulle vi äta på hotellet, alla tsm. Vi fick typ en kycklingklubba med ris och lite sås, och det blev man inte så jättemätt på, så vi åkte till donken ;) Och så gick vi lite vid vattnet och kastade "macka" och sånt :) Det var mysigt.
Sen åkte vi tillbaka till hotellet och så satte vi oss vid Emelies bärbara data och kolla lite och åt polkagrisar :) Sen kolla Emelie och Malin på ngn film på datan, och jag låg ner i sängen och lyssna på musik. Sen somna vi efter ett tag.

Snart berättar jag om söndagen också ;)
.

Hemma

Nu har jag vart hemma i snart en timme, fett skönt :) Men vi hade ju som sagt bara två lektioner idag, och det var ganska onödigt tkr jag.. Vrf kunde vi inte bara ha en hel hemstudiedag liksom? För på de lektionerna som vi hade så gjorde vi ju inte ens så mkt.. Menmen, det är ju gjort nu, men fett onödigt iaf tkr jag.

Det känns som om jag har kommit lite efter med bloggandet och så på den senaste tiden, bl.a. för att jag var borta i helgen.. :/ Men jag ska skriva om vad jag gjorde i helgen snart, så får vi hoppas att det inte känns så längre sen. Och så ska jag få med ngt om nån kändis sen också, så det blir lite roligare att läsa i min blogg ;) Så ni inte bara behöver läsa om mig ;P

Pussar
.

Skolan snart

Nu ska jag snart dra till skolan, där vi idag har halv hemstudiedag :) Så vi har två lektioner innan lunch och sen så slutar vi. Okej, vi ska ju plugga lite hemma då, men det går nog fort, så då kan jag göra annat som är mkt roligare ;) Skriva mer i bloggen kanske ;P

Så, vi hörs väl snart igen ;) Pussar
.

Skol-DM

Jag körde ju skol-dm i bowling idag då, och det gick inte så jättebra.. :/ Vi spelade i Lidingö, och när jag var där sist så gick det jättebra men idag så gick det typ inte alls bra. Menmen, så är det med bowling, man går "upp och ner" hela tiden. Ena dagen så går det jättebra, och andra dagen så går det jättedåligt. Men det är sånt man får leva med ;) Bowling är jättekul ändå ;P:D Typ det bästa som finns ;)

Puss o kram
.

Onsdag

Onsdag morgon, ja det känns det ju inte riktigt som.. Det känns typ som måndag elr tisdag tror jag nog.
Idag ska jag bara gå i skolan till lunch för jag ska åka till Lidingö och spela skol-dm i bowling sen :) Får hoppas att det går bra ;) Så jag ska bara gå på tre lektioner. Och idag så har vi simning på idrotten, inte det roligaste kanske, men man överlever ;P

Igår, som ni kanske märkte, så skrev jag ju bara om vad jag hade gjort på fredagen förra veckan. Det var egentligen mening att jag skulle skriva om hela helgen, men jag hann tyvärr inte för jag var tvungen att göra massa annat också. Men jag kan fortsätta berätta idag ;):)

Nu ska jag gå till skolan, pussar
.

Fredagen förra veckan

Okej, så ska jag berätta lite om vad jag har gjort i helgen nu då? Jag har ju sagt det typ ett tag nu, så då får jag väl ta och göra det också, elr vad tkr ni? ;) Jag kommer nog att skriva ett inlägg för varje dag tror jag, för annars så blir det så mkt att läsa om jag skulle skriva i bara ett inlägg.

Men jag börjar iaf med i fredags, för torsdag har jag ju redan berättat lite om ;)
Jo, i fredags så åkte vi ju till Vasamuseet med våra gäster, pappas kusin och hennes famlij, och så gick vi runt där lite. Vi åkte buss in till slussen och tog Djurgårdsfärjan där ifrån. Det var väl ganska kul där, vi såg ngn film om Vasa och gick på en guidad tur, men jag har ju vart där förut så det var inte riktigt lite kul nu.. ;) Eftersom man har vart på så många museer, både privat och med skolan, så har man nästan tröttnat lite. Men jag hade ju trevligt sällskap så ;P
Sen när vi åkte hem så köpte vi mjukglass *mums*. Det var jättegott :)
På kvällen sen så åkte jag till Sollentuna och skulle spela en tävling, elr ja det var typ som två tävlingar samtidigt. Touren och DM. I touren kom jag trea, och på DM kom jag etta i kvalet :) Men jag kommer till hur det gick i finalen på den senare ;)

Pussar
.

Nationellt prov

Ja, som sagt så hade vi ju nationellt prov i matte Del C idag. Det gick väl ganska bra, elr jag vet inte har alltid så svårt att säga sånt där, om det gick bra elr inte.. ;P Men jag hann inte göra sista frågan :/ Men får la hoppas att det går ganska bra ändå. Vi har ju muntligt sen nästa vecka också, så jag får göra mitt allra bästa då också ;)
Sen har vår lärare i  spanskan nyss sagt att vi ska ha nationella i spanska också.. Fett jobbigt :/ Menmen, vi försöker säga till henne att det inte kan påverka betygen iaf, och hon kommer nog gå med på det ska ni se ;) Hehe

Just nu sitter jag här och äter ett äpple och lyssnar på musik :) Och jag tänkte snart skriva om vad jag har gjort i helgen 

Puss
.

God morgon

Ska snart dra till skolan, så det blir ett kort inlägg nu. Men idag har vi iaf nationellt prov i matte igen, jag hoppas att det går bra :) Jag låg och läste några uppgifter som gjordes på nationella förra året och hur de hade gjort det för att få MVG, så jag hoppas att jag kommer ihåg lite av deras uträkningar så jag kan göra likadant ;)

Jag vill också bara säga att helgen har vart otrolig, tack alla underbara människor som har vart med och gjort den till det! ;P

Puss
.

Måndag

Så var det måndag då. Idag var jag inte i skolan, för när jag vakna upp imorse så hade jag ont i halsen och var supertrött. Det var ju ett väldigt fullt schema i helgen, så man blev ju som sagt otroligt trött.. Och sen så har man ju skrikit så mkt när man skulle heja på laget och peppa upp de andra ;P  Och sen igår kväll, när jag redan hade skrikit så mkt på laget jag var med i, så hejade jag på Mackan och då skrek man där också :P Så det blev mkt skrikande i helgen ;)

Ha en trevlig kväll! :) Jag får se om jag kanske berättar lite om helgen lite senare, just nu måste jag göra lite annat bara.. ;)

Puss&kram
.


Otroligt trött

Nu är jag otroligt trött, överallt! I tummen, fötterna, ja hela kroppen typ. Jag har ju spelat 22 serie sammanlagt på tre dagar.. Så ja, man blir ju väldigt trött ;P Jag kan berätta mer om hela min helg typ imorron elr nått :) För just nu orkar jag inte..

Men nu ska jag gå och duscha, och sen kommer jag troligtvis inte skriva ngt mer idag, eftersom jag är så trött. Men sov gott allihopa! även fast ni kanske inte kommer gå och lägga er på ett tag ;) men iaf. jag kommer nog gå och lägga mig tidigt idag.

Pussar
.

Jönköping

Nu sitter jag här på hotellrummet i Jönköping med en polkagris i munnen bredvid Emelie och Malin :) Idag när vi spelade så gick det väl sådär, men det är imorron som det gäller och då kommer vi att krossa alla ;P Men vi har det iaf trevligt här :) Hur har ni det? :)

Jag kommer inte kunna svara på kommentarerna idag heller, men jag gör det så fort jag kan :)

Nu ska vi kolla om det finns ngn film på datan som vi kan kolla på :) (för vi sitter vid Emelies bärbara data som hennes föräldrar tog med)

Ha det gött! :P Puss&kram

Torsdag kväll

Nu är våra gäster här, och de har vart det ett tag nu :) Vi har ätit middag, effterätt, spelat spel, skrattat så vi nästan dött ;P Hehe. Men vi har haft det jättekul iaf :)
Imorron ska vi till Vasamuseet bl.a. Vad har ni för planer inför morgondagen då? :)

Jag svarar på alla kommentarer när jag har mer tid ;) för nu så måste jag typ gå till mina gäster och uppehålla dem ;P Men kommentera gärna ännu mer :)

Pussar
.

Tävlingen i helgen

Så, nu tänkte jag berätta lite om tävlingen som vi ska spela i helgen då :) Jo, det är så att vi körde en tävling som heter u-svenskan på vissa av våra träningar, och då körde man mot andra lag, fast i olika hallar och faxade in resultatet. Då hamna vi bland de fyra bästa och vi kom då till final :) Finalen ska hållas i Jönköping, så det är dit vi ska på lördag. Och det är värsta lyxigt, för man får gratis mat och bo gratis på hotell precis bredvid hallen och allt ;) Så det är ju bra :) Sen betalar de en del av bensinen som går åt till att köra dit på också.
Det är bara mamma och jag som ska ner från våran familj, eftersom vi har gäster, så pappa och Jeppe ska stanna hemma med dem. Mamma och jag hämtas jättetidigt på lördag morgon av Malin och hennes mamma och kanske Emelie också, och sen ska vi åka bil i typ tre timmar innan vi kommer fram. Då ska vi spela bowling i flera timmar, och sen blir det middag och sen får man fri tid. Sen på söndag så ska vi spela matcher igen. Så det blir mkt spelande denna helg, man kommer vara alldeles matt efteråt, men det är ju bara kul så ;P  Sen bjuder de på lunch och sen bär det hemmåt.
Jag tror nog att vi kommer ha en riktigt trevlig helg tillsammans, eller hur tjejer? :)

Nu kommer gästerna alldeles strax, så detta blir nog mitt sista inlägg på ett tag nu. Men sluta inte kommentera för det ;) Det är bara kul att ha massa kommenatrer att läsa sen när man loggar in igen :)

Pussar
.

Helgens planer

Snart så kommer ju gästerna hit, typ om en halvtimme :) Och de ska vara här tills på söndag tror jag, fast jag kommer bara träffa dem idag och imorron, för på lördag morgon, väldigt tidigt, så åker jag och mamma och några till ner till Jönköping där jag och min kompisar ska spela final i en tävling :) Jag kan berätta mer om det snart ;)
Imorron ska vi iaf till Vasa-museet tror jag, och sen ska vi kanske strosa lite i stan, kanske äta ngn glass :) Och sen imorron kväll ska jag spela en annan tävling. Så jag får ta väl hand om tiden jag har med våra gäster, eftersom jag kommer vara borta en del när de är här ;) Så därför kommer jag nog inte kunna skriva i min blogg lika mkt som jag brukar, men jag ska försöka skriva några ggr iaf :)

Puss
.


Provar igen

Okej, jag skrev ju förut att jag skulle ta tag i mitt städande, men sen precis efter så följde jag med och handlade istället, så det blev aldrig av.. Men nu måste jag verkligen städa mitt skrivbord, för snart så kommer ju pappas kusin och hennes familj ju. Gud vad jag tjatar om det här nu då, men jag ska verkligen ta tag i det där nu så då behöver jag inte skriva ngt mer om det ;)

Pussar
.

Haha

Haha, jag skrev ju förut att jag skulle ta och städa mitt skrivbord, och det har ju gått sådär.. ;P Jag fastnade typ vid datan och allt, så jag har inte hunnit med så mkt än. Men jag ska ta tag i det där nu, så har jag det gjort sen så kan jag sitta hur mkt jag vill vid datan efter det :) Elr iaf tills pappas kusin och hennes familj kommer.

Puss
.

Hiss eller diss?

Leighton Meester
Leighton Meester

Leighton Meester
Michelle Trachtenberg       ,      Bilder:
Posh24



Så här såg Leighton Meester och Michelle Trachtenberg ut på en av inspelningarna av tv-serien Gossip Girl. Leighton Meester med sin söta blommiga klänning och sen en grön kavaj ovanför, och Michelle Trachtenberg nästan helt svartklädd. Jag tkr att Leighton var väldigt söt på bilden och i sin outfit, men det skulle nog inte vara ngt som jag skulle ta på mig. Och Michelle's svart outfit var väl cool, men kunde hon inte ha tagit ngt lite färggladare till också? Typ ngn acessoar elr så.

Vad tkr ni om Leighton och Michelle's outfiter? Hiss eller diss? :)
.

Vad glad jag blev :)

Jag gick alldeles nyss in på blogg.se och kollade lite, och så skulle jag kolla på den där "mest aktiva"-listan för att se om det var ngn blogg som jag ville läsa ;) Vet ni vad jag såg då? Jo, jag var med på den listan :D Hehe, det är väl kanske inte så mkt, men jag blev jätteglad iaf :) Kul att folk brukar kommentera mina inlägg, för det är ju lite det som gör att man hamnar där tror jag, att man skriver många inlägg och att man får kommentarer. Så tack alla som har kommenterat mina inlägg :) Och ni får gärna fortsätta med det ;P

Pussar&kramar
.

Eva Longoria

Eva Longoria


Eva Longoria, Snygg jacka!


Eva Longoria
Bilder: Posh24



Eva Longoria verkar ha blivit väldigt populär nu på den senaste tiden. Det är många som skriver om henne och det verkar vara många som vill ha med henne i sin reklam (elr kan man säga så :S). På de här bilderna som man ser där uppe så gör hon reklam för Bebe's nya Sport Summer 2008 kampanj, och inte för så länge sen så gjorde hon ju reklam för Magnum glass (elr hon gör väl det fortfarande?). Så man kan säga att hon verkligen är populär ;) Och det är väl därför som jag skriver om henne så mkt också, sry om ni tkr att jag tjatar om henne hela tiden.. Men nu skriver jag ju bara om henne för att konstatera att hon är populär, och så brukar jag ju skriva om henne när hon har fina kläder på sig, som jag tkr hon har ofta, så det är väl därför.

Nu ska jag återgå till mitt städande ;) Puss
.

Städning

Nu ska jag ta och städa mitt skrivbord lite, för som sagt så kommer vi ju få främmande ikväll och då vill man ju inte att skrivbordet och rummet ska se ut som ett bombnedslag, som det typ gör nu. Jag har typ massa olika skolböcker och annat tjafs som ligger på skrivbordet och skräpar just nu, så jag får försöka hitta ngn låda elr nått där de kan ligga i för tillfället. Fast alla mina lådor och mitt skåp är fullt, för jag har typ tusen saker, så jag vet inte exakt vart jag ska lägga dem, men jag hittar nog nått ställe ;)
Har redan bäddat sängen, så det är klart ;) Och mamma var här inne och dammsög rummet när jag var och duscha, tack mamma :)

Så nu ska jag nog sätta igång med städandet, så jag får det gjort ngn gång ;P Kramar
.

Torsdag

Så är man ledig idag då :)  Fast jag ska typ hålla på att fixa massor, bl.a. städa mitt rum och mitt skrivbord och sånt, för senare ikväll så får vi främmande. Pappas kusin och hennes familj kommer hit, och vi har typ inte träffat dem sen förra sommaren, så det ska bli kul :)

Nu ska jag börja med att gå och duscha ;) Pussar
.

RSS 2.0