Färgat håret

Nu har jag färgat håret, det var efterlängtat, elr nått :P Haha, men iaf. Jag tror att det blev en bra färg på det, det är ju lite svårt att se just nu eftersom det är ganska blött och när det är det så blir ju håret mörkare. Men jag får se om det blev bra när det har torkat. Hoppas det blev det iaf :)

Pussar
.

Grattis! :)

Idag fyller två utav mina kompisar år, grattis grattis till dem! :D
Kanske ska "sjunga" lite för dem också? :P   Aja, men iaf: "Ja må dem leva, ja må dem leva, ja må dem leva uti hundrade år. Javisst ska de leva, javisst ska de leva, javisst ska de leva uti hundrade år!" haha :P

GRATTIS! :D<3



.

Frost och kyla

Shit vad kallt det var imorse när jag vakna. Det var typ -1.8 grader ute när jag satt och åt frukost, asså jag satt typ och frös ihjäl.. Sen när jag åkte hemifrån vid åtta så var det typ noll grader ute. Nä, ush jag gillar inte kyla och hoppas verkligen inte att det håller i sig. Jag vill ha värme, iaf inte minusgrader..

Sitter här inne i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja, har precis ätit så vi har typ lunchrast nu. Lite långtråkigt, men jag satt typ nyss och pratade med några från min paralellklass här på datan, så då blev lite roligare iaf :P  När man hade ngt att göra.

Puss o kram
.


Korpen

Nu ska vi snart äta, och jag måste typ skynda mig med att göra det för sen ska jag till bussen och åka ner till hallen för att där spela korpen. Får ta mammas plats, men det är ju bra träning så ;):)

Ha en trevlig kväll!
.

Försov mig

Imorse satte jag klockan på 06.00, den ringde precis då också, men grejen är att jag brukar typ alltid ligga och vakna till i nån kvart, men efter typ tio minuter så somna jag tydligen om, för sen vakna jag igen 06.35.. Bussen skulle gå vid 07.17 så jag hade inte så lång tid på mig att äta och göra mig i ordning alltså.. Jag typ hoppa upp ur sängen fort som attans och slängde på mig kläder, slängde i mig lite frukost, gjorde mig i ordning ganska snabbt och packa min väska, sen fick jag bege mig till bussen. Allt detta hände på ungefär en halvtimme.. Men vet ni, jag hann med bussen ändå och kom i tid till skolan :) Hade t.o.m. lite tid till godo :P

Puss
.

Håltimma

Så var det måndag igen och skola och allt.. Började 8.20 imorse, hade en timmes spanska, sen nu har vi håltimma i typ tre timmar.. Fett jobbigt, men vi sitter typ och spelar spel på datan och sånt :P 

Ha en jättetrevlig dag! :)
.

Film

Tänkte att jag skulle sätta mig och kolla på en film som går på tv:n just nu. Coyote Ugly heter den typ och går på femman. Den började för typ en kvart sen så jag har missat lite, men jag tror jag kollar på den ändå, det är ju inte så jättemkt jag missat. Bara jag inte missat ngt viktigt typ så ;P

Ha det bra!
.

Hårfärgningen

Det bliv inte av att vi färga mitt hår idag, för mamma mår fortfarande inte så bra och jag vågar inte göra det själv :S :P Men vi ska försöka göra det ngn kväll nu i veckan ist :)

Tjing ;)  (haha, var tvungen att skriva ngt nytt och inte bara "puss" elr "kram" tyckte jag :P)
.

Dusch

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen tror jag, det ska bli skönt. Och jag kan inte vänta för länge med det inpå kvällen heller, för håret måste ju hinna torka innan jag går och lägger mig, och jag vill inte föna det för det sliter ju på håret så in i bollen..

Pussar
.

Hungrig

Nu börjar jag bli lite hungrig faktiskt.. Jeppe är på träning och pappa är med hnm dit, men när de kommer hem så blir det mat :) Han slutar 18 tror jag, så lite efter där så blir det väl mat. Så jag får väl stå ut lite till då.

Puss
.

Chill

Idag blir det troligtvis en chilldag, har inget planerat precis. Vi kanske ska färga mitt hår lite senare idag, men vi får se hur mamma mår då för det är hon som ska göra det på mig. Men som sagt så har jag inget annat planerat så det blir väl lite att sitta framför datan, tv:n och lite annat.

Hoppas ni får en trevlig dag :) Puss o kram
.

Mat

Nä, nu börjar jag bli ganska hungrig, så jag ska nog ta och äta lite. Får äta själv idag för mamma har inte mått bra på hela dan så hon ligger i sängen och vilar och orkar inte äta ngt, och pappa och Jeppe är nere hos några kompisar till familjen och fiskar med dem och sover över där. Så tar nog och sätter på tv:n och sätter mig och äter där framför tror jag ;P

Ha en trevlig kväll! Puss
.

Stan

Idag var jag i stan med Carro :) Vi hade fett kul och vi pratade om fett roliga saker som har hänt :P Menmen, hittade ett par jeans och sen köpte jag också hårfärg :) Tänkte nämligen att jag skulle färga mitt hår lite mörkare, elr rättare sagt tona det blir det. Nä, men jag har verkligen haft en jättetrevlig dag :) Tack gmn<3 Juste, vill ni se lite bilder från idag så kan ni ju gå in på min bilddagbok som jag skapade igår :P Jag heter Jennifererer där också ;) Kommentera gärna bilderna också :)
.

Fredag kväll

Fredag och helg igen då :) Asså, veckorna går ju typ jättesnabbt. Och de tär väl både bra och dåligt, men nu tkr jag det var skönt att det  är helg, för jag har vart jättetrött hela veckan, så då kan man sova ut lite längre nu när det är helg :)

Pussar
.

Duktig

Nu har jag suttit pluggat i några timmar, fett duktig jag känner mig :) Var inte på humör för det egentligen, men var ju lite tvungen så. Det blev lite chattande också, men det var bra som lite pauser, och sen så fick jag ganska mkt att göra iaf, så det gör inte så mkt. Lite kul måste man få ha ju också ;P Haha. Nu sitter jag här och äter lite vindruvor som typ "belöning" elr nått :P Gott, gott :) Men ska nog sätta mig och kolla på slutet av ett program som redan vart en halvtimme, blev ju inte så att man satte sig och kolla från början och då kan det ju vara lite jobbigt att komma in i det sen, men det ska nog gå bra :P  Ska nog äta lite vindruvor till då också, för vet ni hur goda de var elr? haha :P


.

Tips?

Ngn som vet hur man kan på ett bra sätt kan börja tänka på ngt annat än det som man gör vid tillfället? Asså, jag menar, om man typ tänker på ngt man tkr är tråkigt/jobbigt, elr nått sånt att tänka på, och att man inte vill tänka på det ngt mer, har ni ngt förslag på vad man kan göra då? ;P
.

Håltimmar

Har t yp precis haft spanska och nu sitter vi här nere i sofforna i grupprummet och gör inte så mkt, lyssnar på musik och lite sånt. Vi har typ håltimma i tre timmar nu.. Okej, luncen är inkluderad i där, men det är ju ändå en jättelång tid.. Men förra veckan så gick det ganska fort, så får väl hoppas att det gör det idag också, och alla andra måndagar.

Nä, nu så ska jag leta upp en bra låt att lyssna på :) Ha det bra!
.

Söndag

Jag har nyss varit nere i hallen och fyllt i papper och så inför matchen som de skulle spela. Det var typ ingen annan där som kunde det så då fick jag åka ner dit även fast jag egentligen inte skulle spela. Menmen, det gick ju bra och nu är jag hemma igen. Men snart så ska jag åka iväg igen, för jag ska nämligen åka och kolla på Footloose med min kusin och min moster :) Det ska bli kul.

Ha det bra! :)
.

Sing a long

Kollar nu på Sing a long på trean, det är reklam just nu, men det börjar nog snart igen tror jag. Aa, nu börjar det igen, så nu ska jag kolla på det :P

Puss
.

Skolfoto

Igår hade vi skolfoto i skolan, men jag kan ju säga er redan nu att det blev nog inte så bra tror jag.. Inte så mkt att göra åt nu, men ändå. Inte kul om man beställer hem korten och sen är de jättefula. Okej, de kanske inte blev jättefula, men iaf. Fast jag tror att det är så att man får hem korten först och sen om man vill behålla dem så ska man betala in efteråt, och vill man inte ha dem så ska man skicka tillbaka dem. Det är ju bra för då kan man ju få se dem först innan man bestämmer sig för om man vill ha dem elr inte. Men jag hoppas att de blir lite bättre än vad de såg ut att vara iaf ;P

Kramar
.

I brist på annat

Sitter och spelar ngt spel på datan, för jag har typ inget annat att göra.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Börjar bli lite hungrig också, men pappa och Jeppe är och handlar mat nu, thailändskt tror jag det blir. Beställde ngt, men kmr inte riktigt ihåg vad :P  Men hoppas det blir gott iaf :)

Puss på er, och ha en trevlig kväll :)
.

Lördag

Japp, så var det helg då :) Fett skönt. Fast idag blir det nog bara att vara hemma och slappa för min del, har vart ganska trött i veckan.. Vet inte vad det beror på, men jaja. Slappa idag var ändå tanken.
Hade ni tänkte göra en lördag som denna då?

Pussar
.

Snart lektion

Sitter här nere i sofforna i typ grupprummet elr vad det är men Klaudia :) Har lektion snart så vi ska ta och bege oss upp nu tror jag.. Hade bara lust att skriva lite först :P

Puss
.

Samhällskunskap

Sitter nu här på samhällskunskapen, fast vi har ingen lärare så vi arbetar typ självständigt. Vi har fått några uppgifter att göra. Men jag ska nog fortsätta med dem nu, för vi slutar om typ nån kvart.

Puss
.

Dagen

Idag gick jag upp typ vid halv nio, fett tidigt egentligen eftersom vi hade studiedag idag, men så blev det iaf. Åt frukost, samtalade med pappa lite, plugga lite och sen skulle jag äta. Visste inte vad jag skulle göra så det blev enkla nudlar :P  Sen kom jag på att jag skulle ju åka till gymmet snart, fick skynda i mig maten, packa mina grejer och typ gå jättesnabbt till bussen, men jag hann iaf :) Sen var jag och gymmade lite, åkte hem, åt, plugga lite och nu ska jag gå och kolla på tv tror jag. Det blir väl Idol elr nått sånt :P  För jag tror att det är nu va?
Aa, det var min dag i lite korta drag, imorron blir det skola igen.

Puss, puss
.

Skön låt

Här nedanför är nu en låt som jag tkr faktiskt är ganska skön. Iaf i början och sen precis i slutet av den. Men lyssna gärna så kan ni ju säga vad ni tyckte om den sen? :)



John Mayer - Dreaming with a broken heart

.

Mat

Sitter här och är jättehungrig typ, men som tur är så håller maten på att lagas :) Så snart får jag äta då ;P  Idag blir det fiskbullar och potatis tror jag, gott gott. Det var faktiskt ganska länge sen vi åt det, så jag föreslog det sist vi var och handlade, och då blev det det idag också :P

Lägger snart in ett klipp med en ganska bra låt :) Puss på er!
.


Gymma

Snart ska jag åka iväg och gymma lite, vi har ju fått gymkort från skolan så då är det ju bara att gymma hur mkt man vill :P  Men jag tkr ändå det är fett bra att jag tar tag i det och åker dit också, för det brukar ju vara så också att man säger att man ska åka och gymma men gör det aldrig. Men jag lovar att idag så blir det av ;):P

Nu ska jag ta och äta lite, ha det bra :) Puss o kram
.

Studiedag

Idag har vi studiedag, fett skönt :) Så ingen skola idag då, men jag måste nog ändå plugga lite, har en del saker som ska vara klara snart. Så ja, det blir ju lite som skola ändå.. Menmen, man får ju ändå hålla på med det man behöver ist för att sitta på lektioner och lyssna och så. Men det var ju skönt med sovmorron idag iaf :)

Nä, nu ska jag nog sätta igång med pluggandet lite så det blir klart ngn gång, för det är ju alltid skönt att ha sakerna klara i god tid ;):) Pussar
.

Låt


Paula DeAnda - Overloved

.

Söndag

Idag har jag vart i hallen och hejat på laget när de andra spelade match :) Och vet ni? Vi vann :D  Jag blev himla sugen på att spela jag också, men nu var det ju inte min tur att spela så det gick ju inte, men det var väldigt kul att bara sitta där och heja på laget, för det var en sån bra stämning där i hallen idag :) Och kanske det också speciellt för att det gick så bra :P  Det var kul iaf.

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten lite tror jag. Pussar
.

Lördag

Idag gick vi upp vid halv tio ungefär, åt frukost och gjorde oss i ordning, sen åkte vi iväg till Coop Forum och storhandla. Där inne var vi säkert i två timmer elr nått, för det är ju så himla stort där så det tar ju jättelång tid att gå igenom allt där. Sen när vi kom hem så åt vi lite och sen har jag suttit här vid datan och pratat med mina kompisar och så :)

Har ni gjort hittills idag då? :)
.


Åker strax

Japp, idag var det det där teoretiska OS då, det var väl kul :) fast det var så himla kallt så att vi ettor fick gå hem efter lunch om vi ville :P Så det gjorde jag då, elr ja, först så följde jag med Brian, Gustav och Markus till skolan för de skulle hämta sina böcker, men sen åkte jag hem. Så jag har vart hemma ett litet tag nu, men åker snart till träningen och efter det ska jag äta där i hallen och sen är det möte..

Ha en trevlig kväll! :) Pussar
.

Teoretiska OS

Imorron ska vi till stadion med skolan, där ska det vara ett så kallat "teoretiskt OS". Tvåorna från alla mikael elias teoretiska-gymnasium i hela sverige ska vara här i stockholm i stadion och tävla mot varandra, klass mot klass, i olika grenar. Vi ettor här i stockholm ska antingen heja på de olika klasserna elr vara funktionär och hjälpa till vid de olika stationerna. Jag ska vara funktionär, och ska stå på stationen där de ska köra styltstafett, det är som en stafett fast de ska gå på styltor :P  Hoppas det blir bra där och att det blir bra väder imorron :)

Puss o kram
.

Nu tog det där som vi spelat in slut, så nu blir det duschen.

Kram
.

Nähä

Det blev ingen dusch nu på en gång, men snart så ;P  Mamma och jag ska bara kolla klart på en sak som vi spela in igår, och det är tydligen ngt på tv vid åtta som mamma vill kolla på så vi skulle kolla på det här nu.


Puss

.


Duschen

Nu blir det att hoppa in i duschen tror jag, så att mitt hår hinner torka också, för det är ju inte så kul att sova med blött hår, och hårtorken vill jag helst inte använda för det sliter ju så himla mkt på håret.. Men ja, så jag går iväg dit nu då, kmr väl kanske sätta på datan lite senare i kväll och skriva ngt mer här i kanske? Vi får se :)

Ha det så bra tills vi hörs igen :) Pussar och kramar
.

Diskussion :P

Nu funkar msn igen :) Jag sitter nu här då och pratar med mina kära vänner, roligt roligt :) Klas och jag har en liten diskussion om hurvida han har vart snäll mot mig elr inte de senaste dagarna, elr ja på ett tag. Han påstår att han visst har varit snäll, men han kmr inte riktigt på ngt som han kan säga som ett exempel, så då tolkar jag det som att han inte alls har varit snäll mot mig.. Han har ju inte varit taskig mot mig elr så, men han har bara inte varit snäll, om ni fattar vad jag menar? :P  Vi gör det iaf, så det är ju bra ;P  Men själv så har jag ju vart så himla snäll mot honom den senaste tiden tkr jag, och jag hoppas att han håller med mig ;) Men eftersom han verkar ju inte ha vart så himla snäll mot mig så vet jag inte om jag ska sluta vara snäll mot honom nu ett tag? Bara tills han börjar bli snäll mot mig iaf :P  Får se hur det blir med det.. Men det är ju fett kul att reta honom, fast mer på ett skämtosamt sätt (kan det heta så?) och han gör ju det mot mig, så det får bli det ända tills han börjar bli snäll :P  Haha, sry Klasse ;)

Puss
.

Msn kronglar..

Sitter nu här hemma och bara kollar runt lite på datan och funderar lite. Har inte så jättekul just nu, för msn funkar typ inte, den kronglar typ jättemkt just nu =/ Jag loggade in och var inne ett tag, men helt plötsligt så bara loggades jag ut och sen provade jag flera ggr att logga in igen och tillslut så funka det men nu har det loggats ut igen.. Och det var ju väldigt tråkigt för jag satt ju och prata med fler personer på msn och nu kan jag inte prata med dem ngt mer :( Tråkigt, tråkigt..  För själva internet funkar ju.. Menmen, hoppas det funkar snart igen, för det är mkt roligare att prata med folk än att bara sitta vid datan och inte göra ngt särskilt :P

Puss på er!
.

Skolan

Sitter nu här på golvet utanför vårat klassrum med Klaudia :) Vi har typ lunchrast, börjar igen vid halv tror jag. Varför vi sitter här ute på golvet ist för inne i klassrummet är väl mest för att det är så himla trångt där inne på bänkarna och så när alla har sina datorer uppe, och sen är det inte den bästa luften där inne precis..

Nä, nu måste jag typ börja ta in datan i klassrummet och så för vi börjar snart. Ha det bra :) Puss
.

Top Model

Nu ska jag ta och kolla på "Top Model" och sen blir det väl "Vem kan slå Filip och Fredrik"  :) Vad tänkte ni göra nu en sån här kväll? ;)

Pussar
.

Datan

Jag gick till hon programrektorn i skolan, hon som hade hand om datorerna och så och sa till henne att min data var typ lite trasig, att mellanslagstangenten inte funkade så jättebra, och då sa hon först att hon typ skulle prata med IT-supporten. Men sen så pratade vi lite om att hon inte fick tag på honom och att jag skulle ju typ inte kunna använda datan förns hon hade fått tag på honom så då sa hon att jag skulle få byta datan ist. Det var ju bra, för nu har jag den här nya datan som funkar jättebra :) och då kmr jag ju kunna använda den :P

Puss på er! :)
.

Skolan

Nu åker jag alldeles strax till skolan, bussen går 31 tror jag. En sak jag måste komma ihåg att göra i skolan är att gå till den personen som har hand om det där med datorerna och fråga om de kan fixa min mellanslagstanget elr så, för det är ju inge kul om den ska hålla på att krongla hela tiden.. Hoppas det går att fixa.

Ha en bra dag! :)
.

Börjar sent

Idag börjar jag inte förns 12.30, fett skönt asså. Vi skulle egentligen haft spanska 8.20, men vi är typ 40 personer som har det så ena hälften hade spanska i onsdags medans den andra fick gå hem då, och sen nu så behöver inte vi som hade spanska i onsdags ha det idag, så då börjar jag inte förns 12.30, för jag har inga andra lektioner förutom spanska på måndagar innan lunch. Ojdå, det där blev en väldigt lång mening.. Menmen :P

Nu ska jag ta och kolla klart på filmen som jag började se igår :) Pussar
.

Tränare

Imorron ska jag vara tränare för nybörjarna i våran klubb. Måste åka direkt från skolan för jag slutar 16.00 och den träningen börjar 17.00 och det tar ju ett tag för mig att åka..  Men det ska väl bli kul att få lära ut det jag kan till andra ;P  Hoppas bara jag hinner dit i tid,haha :P



.

Match

Idag spelade jag match :) Det var ganska kul faktiskt, även fast vi förlorade.. =/  Men jag tror det var personen som jag spelade med som gjorde en del av det som blev roligt :P  Men sen är det ju alltid kul att spela :)

Nä, nu ska jag väl ta och kolla på det där programmet och inte bara hålla på med datan hela tiden :P
.

TV

Jag sitter nu här framför tv:n och kollar på Ensam mamma söker  :P  Det är ganska kul att kolla på faktiskt  :)

Puss
.

Film

Kollade precis på en film som heter Bratz - The movie. Den var faktiskt ganska bra :) Man kan ju tro typ att det är de där dockorna som det handlar om, men det är inte alls så. Detta är en helt vanlig film som inte är tecknad elr så på ngt vis. Visst, den handlar ju om fyra tjejer som är bästa vänner och så och det kanske Bratz-dockorna också gör? Men den är inte alls barnslig elr så på ngt vis, utan det är som en helt vanlig film och verkar inte alls som ngt barnprogram elr nått sånt. Så om ni gillar filmer som handlar om vänskap och lite sånt så borde ni se den här :)



Bratz - The movie
.

Träningsverk

Igår så var jag och pappa på gymmet där jag har fått gymkort på från skolan,och vi tränade lite olika muskelgrupper och sånt. Det var säker väldigt effktivt, och det kan man märka idag för jag har typ träningsverk överallt på kroppen. Väldigt jobbigt ibland, men jag hoppas att det går över snart.

Ha en trevlig kväll!

HSM3

Åh, jag längtar tills High School Musical 3 börjar visas. Jag vill se den nu :P  Här nedan är en trailer till filmen :)




.

Ny data

Jag sitter här nu framför tv:n och håller på lite med min nya data. Vi fick dem igår i skolan, för vi skulle ju få en bärbar data av skolan och nu har vi äntligen fått dem :) Det tog några veckor innan vi fick dem, men det har ju gått bra i skolan hittills utan dem ändå så det gör väl inte så mkt antar jag :P  Men det är ju ändå  kul att vi har fått dem nu :)  Men det som jag stör mig mest på med den här datan nu är att mellanslagstangenten är väldigt seg, så ibland så blir det inget mellanslag, så då måste man gå tillbaka när man märker det.. Och det är typ hela tiden... =/  Aja,får hoppas att det fixar sig snart.
Datan är väl kanske inte den snyggaste precis, tvåorna har mkt snyggare datorer än oss, men våra är nog lite bättre tror jag och våra är typ lite lättare än deras också och det är ju bra eftersom man kmr att bära den hem och till skolan hela tiden.

Puss på er
.

RSS 2.0