Mätt och belåten

Nu har jag precis ätit, ngt som jag inte orkar komma ihåg namnet på just nu (a) men gott var det iaf :) Kom hem för typ bara nån timma sen, fett sent om man frågar mig. Men jaa, det funka så :P

Nu ska jag gå och kolla vad det är för ngt på tv ikväll :) Puss
.

Idrott

Nu ska vi dra oss till gymmet där vi ska ha idrott. Boxning tror jag det är idag, det var några i klassen som skulle ha lektionen. Får se hur det går då :P Men en sak som är säker, det är att jag kommer bergis ha träningsverk imorron.. =/(a) Men det får man leva med, och man kan se det på den ljusa sidan också, då vet man att man har tränat hårt ;P
Slutar inte förns halv fem idag typ och sen ska man ta sig hem och så jag kommer väl inte hem förns halv sex-sex elr nåt.. Fett sent, men aa det får man ta :P

Puss, puss
.

Lunch

Nu ska vi snart gå och äta, väntar bara på att Klaudia ska komma till skolan. Hon har vart hos tandläkaren elr vad det var och kommer snart till skolan igen. Så då blir det lunch :) Är ganska hungrig nu faktiskt, elr inte jätte kanske då men iaf :P
Nu kom hon tror jag så nu drar jag ner.

Puss på er
.

Godmorgon

Har ni sovit gott? Hoppas det :)
Nu är det tisdag iaf och jag har en lång skoldag framöver.. Fast bara tre lektioner då, men iaf.
Oj, shit klockan var mkt, då måste jag rusa till bussen nu :P

Ha det bra, puss
.

Kul/tråkigt

Jag sitter här och har ganska tråkigt.. Finns typ inget att göra mer än att lyssna på musik och chatta just nu. Elr jag sitter och chattar med en fett rolig person just nu, så lite kul är det iaf :P Men annars är det inte så roligt precis. Men ska snart gå till tv'n och kolla om det är ngt kul att se :)

Puss
.

Hus-visning

Nu ska jag alldeles strax gå och kolla på ett hus som det är visning på här i närheten. Farmor och farfar funderar på att kanske flytta dit så vi ska gå och kolla om det är ngt att ha :P Det ligger inte så himla långt ifrån vårat hus heller. Kan berätta mer om det när jag kommer hem igen sen kanske eller ikväll elr nåt :)

Puss, puss
.

Magont

Imorse vakna jag och hade värsta ont i magen.. Och jag vet inte vad det beror på heller. Så jag har iaf vart hemma och vilat hela dagen och nu är det faktiskt bättre. Får hoppas att det inte kommer igen bara..

Puss på er
.

Godnatt

Nu ska jag ta och lägga mig tror jag, är ganska trött och ska upp tidigt imorron.. Fast det blir nog att kolla i nån tidning elr nåt först innan jag somnar, men iaf.

Sov gott allihopa :) Puss
.

Mera tv

Nu sitter jag och kollar på "Herre på täppan". Det är också kul att kolla på ;P Men nu brljar det tydligen igen, så ska gå till tv'n igen.


Wipeout

Ska ta och kolla på Wipeout på femman nu :) Ganska kul att kolla på faktiskt :P

Söndagar 20:00      
                                                             De här bollarna är fruktade :P



Ha de bra! :)
.


Gossip Girl

Nu har jag precis ätit lite lasagne och är mätt och belåten ;P(a) Och nu sitter jag och kollar på Gossip Girl som jag ville :) Men fattar inte allt typ eftersom jag missade början och så.. Men men.

Pussar
.

Hemma

Nu är jag hemma igen och tänkte precis gå och duscha tänkte jag. Sen blir det att ta ngt att äta tror jag och sätta mig och kolla på sista delen av Gossip Girl avsnittet som jag kom på redan har börjat :S Aja, men jag får se slutet på det då, mer är det inte med det..

Så jag ska skynda mig lite nu så att jag inte missar hela. Puss o kram
.

Not at home

Sitter nu här hemma hos Emelie :) Vi kollar på Så ska det låta på datan lite halft och Emelie håller på att fixa med några mobiler och så :P

Hoppas ni har haft en bra dag hittills och att den är lika bra i fortsättningen :)(a)<3
.

Match

Godmorgon alla glada! Sovit gott? :) Det har iaf jag, bara det att man fick ju sova en timme kortare inatt =/ Men men. Nu ska jag dra till hallen och spela match, hoppas vi vinner :)

Puss
.

Sommartid

Inatt ska man ju ställa om klockorna också kom jag på, så imorron är det sommartid! Ett steg närmare sommaren elr? Får hoppas att det börjar visas också och att det inte kmr snöa ngt mera.. Så inatt ska man alltså ställa fram klockan en timme, tror jag det är va? Det betyder alltså att man får sova en timme mindre? :S:P Usch då..




Nu ska jag gå och kolla på filmen igen :) Har sett den innan märkte jag, men kollar på den igen så :P
.

Film

Sitter nu och ska kolla på filmen D.E.B.S, får se hur bra den är :)


.

Jag vet vad du gjorde...

Nu ska jag gå och kolla på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Det var premiär på det förra lördagen och då tyckte jag det var ganska bra iaf, får se om det är lika bra idag :P




Puss
.

Robinson 2009

Nu ska jag gå och kolla på Robinson :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! <3
.

Earth Hour

Ikväll kl. 20.30 är det ju Earth Hour, och för alla er som inte vet vad det är så är det så att överallt på många ställen i världen så kommer man släcka ner allting i en timma för att uppmärksamma frågan om att minska energiutnyttjandet för att minska utsläppet av växthusgaser (okej, jag kopierade det från wikipedia för jag visste inte hur jag skulle formulera det själv, men iaf ;P). Kommer ni att släcka ikväll då? Jag kommer nog släcka det mesta, men eftersom det är Robinson samtidigt som man ska släcka och så, så kmr jag ha tv'n på iaf (a)




Lägg märke till att det står att Earth Hour ska vara lördagen den 29:e mars och det är ju fel. Det är ju idag det är lördag och det är idag det ska vara, och visst är det väl så att det är den 28:e mars idag? ;P  Haha, miss från dem där asså (a)

Aja, vi får ju se hur stor inverkan det här kmr ha nu och så..
.


Matlagning

Nu ska Jeppe och jag laga mat tillsammans. Mamma och pappa har åkt iväg till ngn från deras gamla bowlinglag och så skulle de äta där och så. Därför får Jeppe och jag laga våran egna mat och äta den själva idag ;P Men ja, det kmr nog gå bra ska ni se(a) Vet inte om det kmr vara så mkt att fota så ni får se sen bara, eftersom vi kmr laga pytt i panna (inte så svårt egentligen) och det är väl inte så "fint" att fota elr nåt :P haha, aa men iaf. Det är gott iaf :)

Ha det bra så länge!
.

Förmiddan

Idag så har jag och familjen iaf vart i Sickla köpcenter för vi skulle kolla på skor till mig och Jeppe. Jag hittade två skor på skopunkten :) Kan lägga upp bild på dem senare elr nåt. För Jeppe tog det lite längre tid att hitta ett par bra skor, men till slut så kom han också hem med en påse i handen :P

Puss
.

Tv

Nu ska jag gå och kolla på Project Runway som vi spelade in i måndags :P Elr ja, vi kmr väl typ bara hinna se halva innan mamma och pappa ska iväg, men jag kanske kollar klart så får mamma kolla på det senare.

Puss
.


Lördag

Helg är hur skönt som helst ju (a) fast det gäller att hitta på ngt att göra också.. Har inte så mkt att göra just nu, och därför sitter jag typ här och har det tråkigt..  Frågade om Emelie ville göra ngt med mig, men icke sa nicke, det gick inte. Hon skulle typ iväg ngn stans elr vad det nu var, tack för det då gmn.. Haha, ne jag skojar bara ;P Jag får väl försöka hitta ngt att göra här i min ensamhet.

Puss på er!
.

Let's Dance

Snart börjar Let's Dance finalen :) Ngn som ska se? Jag ska nog det iaf. Vem hejar ni på då? :) Jag har hejat på Laila typ hela tiden så jag kanske gör det idag också, men ändå e det lite "fusk" för hon har ju tydligen dansat tidigare.. Så då skulle det ju kännas lite mer rättvist om Magnus vann elr nåt, men jag vet inte.. :P

Puss
.

Sovmorgon

Fick en liten sovmorgon idag eftersom jag inte behövde gå på engelskan idag. Skönt :)
Men nu ska jag strax iväg till skolan och ha två lektioner, och sen slutar vi 13.30 idag. Fett chill vecka det har varit asså (a) :)

Puss, ha en bra dag!
.

Aj

Jag har ont i huvudet igen.. =/ Men har inte ätit något heller, så det kanske har med det att göra idag också? Hoppas det, och snart ska vi äta. Dumma Jeppe som "tog" alla mackor imorse.. =/:P Haha, svårt att förklara.

Vi sitter nu och jobbar med historian, hoppas det blir snart klart. Puss
.

Godmorgon

Så var det torsdag igen och snart är det helg ;P Veckorna går så himla fort nu för tiden tkr jag och ja det är väl bra på sitt sätt, det betyder ju att snart är det sommar (a) Fast då kan man ju hoppas att tiden går lite långsammare iaf.
Nu ska jag snart ta bussen till skolan och så har jag två lektioner idag, slutar 11.35 om det inte blir så att vi måste sitta kvar en stund med historian igen.

Ha en bra dag! <3
.

Greys Anatomy

Sitter och kollar på Greys Anatomy på femman just nu :) Sen ska jag nog ta och börja göra mig i ordning och lägga mig och så tror jag, så att jag kommer upp imorron ;P

Puss på er, och sov gott :)
.

1 år idag! :D

Btw, jag sa ju förut att vi hade ngt att fira idag här i bloggen. Jo, det är ju så att idag, just idag, så fyller min blogg 1 år! :) Det är prick ett år sen jag startade den här bloggen, fatta det är ju helt omöjligt typ, elr nåt :P Det känns absolut inte som att jag har haft den i ett helt år, men jo så är det ;P Så då tänkte jag att man kunde fira det elr nåt :P Fast jag vet inte riktigt hur.. (a)

 


Så ett stort grattis till bloggen från mig! :):P

Och ni får gärna gratta också om ni vill ;P


.

Nu

Nu så ska jag dra till bussen och så ska vi på det där mötet elr vad det är :P Ha det bra.

Puss
.

Snart iväg

Nu ska jag äta lite snabbt här och sen ska mamma och jag iväg på ngt, vad det nu var :P Men det har något med våran klubb att göra iaf, får väl hoppas att det inte blir allt för tråkigt.. (a)
Sen när jag kommer hem så har vi en sak att fira här i min blogg (a) :)

Puss på er så länge
.

Herre på täppan

Just nu sitter jag och kollar på Herre på täppan här på datan. Det är faktiskt ganska kul att se, elr aa :P Fast den hackar och håller på hela tiden just nu så det är lite irreterande.. Men men. VIll man kolla på det på tv'n så tror jag det är söndagar klockan 20.00 som det går på Tv6.




Puss
.

Tråk

Sitter nu här och har det inte så värst jättekul.. Vet inte vrf, men det är bara så. Ska nog ta och kolla på ngt program elr nåt på datan tror jag så att tiden går lite fortare, får väl se vad som händer sen. Egentligen gör jag massa olika saker just nu, men det är typ bara tråkiga saker.. (a) Men får väl se om det kanske loggar in några roliga personer på msn sen som man kan prata med :) Fast jag fick nyss reda på att Emelie har fått dataförbud.. =/ Men ngn annan kanske har lust att logga in och prata med mig? (a) Hoppas, hoppas

Puss på er
.

Heej

Ja, jag tänkte det är väl lite för sent att säga godmorgon va? ;P Även fast det inte var så länge sen som jag gick upp. Men jag antar att de felsta av er har vart uppe några timmar redan så. Jag är ju som sagt ledig idag! :) Kändes skönt att få sova ett tag, men jag drömde värsta konstiga drömmen typ, men men.

Nu ska vi se vad jag hittar på idag då, blir nog lite kollande på program på datan och så antar jag, och lite pluggande.

Ha en bra dag! :) Puss
.

Woho

Jag sitter här och chattar och så, kanske inte lika muntert just nu, men det funkar ;P Men iaf, så kom jag helt plötsligt på, mitt i allt, att jag är ju ledig imorron! :)(a) Fett skönt asså, woho. Sovmorgon och bara relax. Elr lite plugg också då, men iaf.

Pussar
.

Dagen

Idag var det ju skola till halv två typ, sen drog jag hem och mötte Emelie och så var vi hära ett tag :) Men sen skulle hon hem, vet inte vrf så tidigt då, men hon skulle det iaf :P Men det var trevligt så länge det varade :)<3 Sen har jag mest suttit vid datan och chattat lite. Rätt så kul har det varit iaf, har nån kompis som alltid är så himla rolig att chatta med :P(a) Fast alla andra vänner e ju också roliga att prata med ;)
Juste, jag har hjälp mamma med att laga maten också (a) Köttbullar och makaroner blev det idag.
Sen lite tv och så, och mera chatt ;P

Puss
.

"Övertid"

Vi har egentligen slutat nu, men vi har ett grupparbete i historia som måste bli klart och då var vi tvungen att sitta kvar lite så vi kan hinna bli klart med det. Usch, känner inte för det just nu, men det måste ju göras så.
Så fort vi är klara drar jag hem och så ska jag möta Emelie vid centrum typ och sedan drar vi hem till mig :)

Nu måste vi fortsätta här så vi blir klara någon gång. Puss
.

Lunch

Nu är det äntligen lunch, har verkligen hunnit blit hungrig under den här e´lektionen vi har haft. Har lite ont i huvudet också.. Men det kan ju kanske bero på att jag är hungrig? Hoppas det så att det går över när jag får i mig lite mat.

Puss, puss
.

Tisdag

Så var det tisdag idag då. Gårdagen var rätt så chill tack vare att jag bara hade en lektion så det var skönt :) Sen idag har jag bara två lektioner, så jag slutar 13.20 så det känns också skönt. Får väl hoppas att de två lektioner som jag har går ganska fort så att den skoldagen sedan är över :P

Nu ska jag snart dra till plugget, ha det bra! :)
.

TV

Nu ska jag dra och kollar på tv lite, CSI tror jag det är elr nåt :):P

Puss
.

Skolan

Nu ska jag alldeles strax dra till skolan och ha min mattelektion och sedan åka hem igen.. Men aa, iaf. Jag slipper den långa kommunala vägen till skolan idag också eftersom pappa ändå skulle åt det hållet nu så då sa han att han kunde skjutsa mig :)
Sen direkt efter matten ska jag dra ner till hallen där jag ska träna nybörjarna i våran klubb.

Ha det bra, puss
.

Mot affären

Nu ska jag ta en kort promenad upp till affären där jag ska handla våffelsmet eftersom vi ska äta det isag tror jag :) Det är ju våffeldagen om någon dag, men vi tänkte äta det idag istället eftersom det passar oss bäst :P




Puss, så hörs vi sen kanske :)
.

VS.

EVA VS. LINDSAY photo | Eva Longoria Parker, Lindsay Lohan
Bild: People.com


Vem av Eva Longoria Parker eller Lindsay Lohan tkr ni passar i denna ganska söta klänning? Själv tror jag nog att jag tkr att Eva gör det, men ja, vad tkr ni? :)

Eva Longoria Parker VS. Lindsay Lohan

.

Sovmorgon

Idag skulle jag egentligen ha börjat vid 8.20, men vi skulle inte ha någon spanska idag på morgonen så det var skönt. Och eftersom vi har en lång håltimme efter spanskan så behövde vi ju inte vara i skolan förns 12.30. Men sen så skulle vi inte ha någon mentorstid idag eftersom vi gick över tid på den förra veckan, plus att vi har debatter på engelskan just nu och då är man i grupper och de som inte skulle debattera idag fick jobba själva och då kan man ju lika gärna göra det hemma. Så den enda lektionen jag behöver gå på idag är egentligen matten och den börjar inte förns kvart i tre :P Jag mailade min lärare också och frågade om man inte kunde få jobba hemma med matten också, men eftersom vi skulle gå igenom något och så så var det bäst att vara där sa hon, men men, man fick en rejäl sovmorgon iaf :)

Puss
.

Premiärer

Idag är det flera olika premiärer på program som jag hade tänkt titta på :) Kl. 20.00 börjar ju Robinson 2009 som jag vet att jag vill se. Sen efter det ska jag kolla på ett annat program som heter Jag vet vad du gjorde förra lördagen, har ingen aning om vad det är men det verkar lite roligt så jag ska kolla på vad det är för något iaf :) Sen just nu sitter jag och kollar lite halft på Sveriges smartaste barn :P



Linda Isacsson är årets programledare för Robinson



Men nu börjar Robinson alldeles strax, så jag ska typ stänga ner datan nu tror jag. Ni får ha det så bra :)
.

Skärpning!

Ne, nu så har jag bestämt mig för att jag måste skärpa mig lite här nu va. Har ju inte skrivit så mkt på senaste tiden som ni kanske ser, men det ska det bli en bättring av framöver ;) Om det blir som jag vill iaf sat säga (a) ;P Snart fyller ju min blogg 1 år också :P

Men nu ska jag kolla på lite tv, återkommer snart igen hoppas jag :) Puss på er!
.

Plugg

Sitter nu här i skolan och skriver lite av vårat historiaarbete som vi håller på med. Vi har som ett rollspel eller vad man kan kalla det där vi har blivit indelade i grupper där vi representerar olika länder i Europa. Sedan ska vi i grupperna försöka ta över länder i Afrika. Så jag sitter och skriver på vårat beslut om vilka länder vi vill ta över nu och så.

Fast nu ska jag dra mig upp till klassrummet och så börjar svenskan om tio minuter.

Puss
.

Melodifestival

Nu ska jag gå och kolla på finalen i Melodifestivalen :) Hoppas att ngn bra låt vinner ;P
Vilka/vem hejar ni på? :)

Puss
.

Torsdag

Idag slutar vi tidigt, 11.35 :) Fett skönt. Har bara två lektioner på torsdagar och en har jag redan haft, nu är det bara historian kvar. Sen ska vi äta och sen drar jag till mammas jobb för att jag ska ta en spruta... :S  Usch, hatar verkligen sprutor, men men vad ska man göra likosm, det är bara att bita ihop.

Puss
.

Gymmet

Nu ska jag dra till gymmet med Klaudia, hoppas att massa negativt inom mig typ försvinner då elr nåt.. Tror inte det då, men får springa bort det typ, inte för att jag tror det funkar heller då..

Puss
.

Söndag

Sitter nu här med Emelie i min säng och kollar på HSM 3 :) Sen funderar vi på om vi ska kolla på Sex and the City också. Och den är ju ganska lång, så det blir typ en heldag med filmtittande idag ;P Sen har jag ju träning ikväll också.

Ha en bra dag! Puss
.

Sleep tight

Nu ska jag och Emelie kura ner oss i sängen och så småningom somna sött. Först blir det väl lite snack antar jag, men vi får la se hur länge det blir då :P  Ska stänga av datan nu iaf, vi hörs väl kanske imorron (elr aa idag blir det väl :P).

Puss på er, och godnatt :)
.

Filmtajm

Emelie och jag sitter nu och kollar på filmen Employee Of The Month på tv nu :) Den e väl ganska bra, elr har inte sett så mkt av den än då men iaf (a) ;P  Får se om det blir lite mer tittande nu när reklamen är slut och så :P Emelie har sett den innan och hon tkr den är bra iaf, så då antar jag att jag också gör det (a) :P





Puss
.

Bäddning

Nu håller Emelie och jag på att bädda ut sängen, eftersom hon ska sova över hära :) Haha, än så länge går det väl bra, men vi får ju se hur det går sen ;):P

Puss, puss
.

:)

Sitter här i mitt rum med Emelie och vi sitter typ just nu vid varsin data då, haha men alla som undrar, vi är väldigt sociala med varandra ändå (a) ;)
Nu börjar typ Melodifastivalen som vi ska kolla på, andra chansen idag då. Vet inte riktigt vilka jag hejar på, för jag kmr inte ihåg vilka som är med i den :P Men det får vi väl se vilka det blir som går vidare till finalen då, hoppas inte Caroline af Ugglas går vidare iaf, usch isf...

Puss, ha det bra!
.

Musikal

Nu ska jag alldeles strax gå till bussen och så ska jag möta Emelie och sen ska vi dra till Göta Lejon och kolla på High School Musical-musikalen :) Det ska bli kul, hoppas att den är lika bra som filmerna ;P Vi får se hur den är, men jag tror nog iaf att vi kmr ha en trevlig dag iaf :) Efteråt ska vi dra hem till Emelie och hämta hennes grejer och sen drar vi hit till mig och så ska Emelie sova över här :)






Ha en bra dag allihopa :) Pussar
.

God natt

Okej, jag kanske inte ska lägga mig precis nu då som man kan tro efter rubriken.. :P Men jag ska iaf stänga av datan nu och kmr alltså inte skriva ngt mera i bloggen ikväll. Fast snart blir det nog sänggång, elr om ett litet tag iaf. Ska upp ganska tidigt imorron också så.. Men iaf, sov gott ;) :)

Puss
.

VS.

LESLIE VS. DEMI photo | Demi Lovato
Bild: People


Vilka av dessa tjejer/kvinnor tkr ni passar bäst i denna klänningen? :)  Leslie eller Demi?
Själv tror jag att jag tkr Demi :P Elr iaf att hon passar bäst i klänningen, för hennes skor var jag inte så förtjust i. Men jag tkr att klänningen var ganska söt också (a) 

Men vad tkr ni nu då?  Leslie Bibb VS. Demi Lovato

.

Sjung med

Sitter nu och kollar på Singing Bee på trean, det är faktiskt gansa kul :) Och jag som är en person som älskar att sjunga sitter ju såklart och försöker sjunga rätt jag med ;P Det går väl bra, oftast iaf (a)
Innan så satt jag och kolla på Let's Dance och idag tkr jag verkligen att Elisabet ska åka hem, det är hennes tur att lämna tv-rutan. Vem tkr ni ska åka ut, om ni ens kollar på det? :)

Nu börjar programmet igen, så ska kolla klart på det. Pussar
.

English

Sitter nu här i ett grupprum och pluggar engelska, har fått ngn uppgift om att läsa en text på typ fyra sidor och sen ska man svara på några frågor om den.
Snart har vi matte också, sen är det lunch, sen svenska och sen är det helg! :)

Puss, puss
.

Tidig morgon

Gick upp tidigt idag för att jag skulle hinna med att duscha och massa sånt. Det var inte speciellt roligt att vara tvungen att gå upp nej, men men. Snart e det helg och då får man sova lite mera (a)
Nu ska jag snart g¨till bussen och dra till skolan.

Ha en bra dag :) Puss
.


Grattis!

Idag fyller min pappa år och jag tänkte bara ta och gratta hnm här via bloggen :P Så grattis pappa :)
Min gamla bardomskompis fyller också år idag, så jag kan ta och gratta henne samtidigt ;P Grattis Maria :)




.

Grey's Anatomy

Sitter nu och kollar på Grey's Anatomy. Ganska så bra e det, men det fanns ändå inget bättre på tv så :P  Har inte följt det så bra då, men kan vara kul att se ändå :)




Puss
.

Liten sovmorgon

Idag hade vi en liten sovmorgon och hur skönt var inte det? Jätteskönt ;P Det var väl typ bara en timme extra då, men en timme är en timme och det gör faktiskt ganska stor skillnad.

Men nu börjar samhällskunskapen, elr aa det är ngn här som ska informera om ngt först typ. Puss
.

It's over..

Nu var lovet slut och det var bara att pallra sig iväg till skolan imorse. Inte direkt det jag önskade mest av allt, men aa vad ska man göra liksom. Man får trösta sig med att det snart e ett lov till ;)(a)  Riktig lång skoldag idag också, mellan cirka 8.30 - 16.00.. Men nu e jag hemma och tar det lugnt :) Ska plugga lite snart också tror jag.

Pussar
.

RSS 2.0