Mat

Har precis käkat middag, grillat blev det idag. Kött och grönsaker :P Vi satt ute och åt för första gången i år också, det var lite mysigt. Härligt var det iaf. Åh, jag är så himla glad för att det har varit som en riktig sommardag idag, det är så himla skönt. Så vill vi ha det ofta, eller hur? ;)

Nu ska jag dra och hämta in lite rabarber eftersom jag ska göra en rabarberpaj lite senare hade jag tänk. Mors dag och allt till ära ;P Btw, har ni firat eran mamma idag? :)
Sen efter jag har hämtat in det så blir det duschning och sen måste jag smörja in min kropp med Efter Sol också. Känner att det kan behövas..

Puss puss
.

Inne igen

Och in kom nu en åtminstonde lite mer brunare Jennifer. Visst, jag kan se att jag har fått lite färg iaf och det är jag glad över :) Fast kruxet är att det är typ bara på framsidan, jag låg bara en liten stund på mage också och solade ryggen och så, men det var inte alls lika länge, så det syns inte lika mycket. Men aa, så är det, jag får väl sola ryggen mera nästa gång ;P För just nu "orkar" jag inte ligga kvar där ute, har ju trots allt legat där ett bra tag nu. Okej, vi var till centrum en liten stund förut också, men annars har jag legat ute nästan hela tiden sen jag skrev sist :P

Hoppas ni haft en bra dag hittills och att den blir lika bra resten av dagen ;) Och njut nu av solen och värmen idag för jag har hört att det väntas regn och kallare temperaturer om någon dag..

Puss o kram
.

Solning på g

Nu tänkte jag ta och sätta mig ute på baksidan och sola lite ;) Åh, jag hoppas verkligen jag kan få åtminstonde lite färg, jag har ju alltid så himla svårt för att få det =/ Det är inte så jättekul precis. Jag behöver typ alltid sitta en miljon timmar innan det ens syns att jag har vart ute i solen.. Men men, jag sätter mig ett tag där ute nu och gör mitt bästa. Sen får vi se vad som händer resten av dagen :)




I och med detta så publicerar jag med en bild från när vi var på Cypern i höstas ;P

.

Tävling




Jag har precis hittat in på Anna Lundhs blogg, ni vet Anna som var med i Robinson 2009. Det var lite kul, att man kom in på hennes blogg helt plötsligt och fick läsa lite mer om henne :)
Jag såg också att hon har anordnat en tävling där man som tjej kan vinna en bikini från Henri Lloyd (man kan även vinna en piké om man är kille) och jag tyckte att det var en ganska snygg bikini man kunde vinna, plus att jag behöver en ny, så då tänkte jag att man kunde vara med och tävla. Det skadar ju inte att försöka, eller hur ;P
Bikinin och pikén kommer båda från Seglarshoppen där de även har massa andra kläder också.

För att komma till tävlingen, klicka HÄR :)

Önska mig lycka till vett jag ;)(a)

.

Tillfälligt

Jag bytte ändå tillfälligt till den här headern med dessa blommorna, eftersom jag tyckte att den passade in lite bättre just nu iaf än vad den med rosorna gjorde. Jag menar, den här är ju mera sommrig och allt :)





Puss
.

Bloggdesignen

Jag vill ändra min design på bloggen känner jag, men jag vet inte exakt hur/vad jag ska göra. Någon som har något förslag? (a) :) Men jag funderar på att sätta mig vid den stora datan lite och typ "exprimentera" med olika bilder och så i Photoshop, för jag har nämligen inte det programmet på den här datan. Men det får bli lite senare i sånt fall, för just nu sitter mamma där. Och sen tänkte jag typ gå ut och sola lite och sånt :P Men någon gång ska jag allt sätta mig där iaf.

Puss, puss
.

Nu ni

Nu har jag bestämt att jag ska få upp mitt bloggande igen, jag känner verkligen för det just nu. Och jag planerar på att vara ganska aktiv och så, för då får man fler läsare och allt och det är ju alltid kul ;) Jag vet faktiskt inte varför jag inte har hållt i mitt bloggande, men jag kommer ihåg förra året när jag verkligen var aktiv, och då var det så mycket roligare :P Därför ska jag verkligen göra massa för att få upp mitt bloggande igen. Okej, jag vet att jag har sagt det några gånger innan också, haha, men iaf (a) Jag satt nyss och läste några bloggar, som jag inte brukar göra så ofta, och då fick jag tillbaka min känsla för detta och kom ihåg hur kul det var :P Så därför ska jag verkligen göra mitt bästa för att ta upp det här igen :) Det "svåra" är väl mer att komma på vad man kan skriva, men jag ska göra mitt bästa ;) Och shit, nu fick jag värsta känslan att jag inte kommer kunna hålla uppe mitt bloggande, men jo jag ska verkligen göra mitt bästa!

Ha det bra denna soliga dagen! :) Puss på er
.

Ny vecka

Måndag och ny vecka. Sitter här och slutar alldeles strax spanskan, ska då ha håltimma till halv ett typ. Sen är det mentorstid, engelska och sista matte. Slutar inte förns 16.00 idag.. Jobbigt värre, men får la hoppas att dagen går fort.

Puss
.

Fredag kväll

Fett skönt att det har blivit helg nu :) Kvällen blir fylld med bowlingfinaler, hoppas det går bra (a)

Nu ska jag kolla en film på tv, puss på er
.

To the cinema

Nu ska pappa, jag och Jeppe åka till Heron City och käka lite och sen ska vi kolla på bio där :) Race to Witch Mountain tror jag det blir vi ser. Vi hade svårt att välja en film som alla vill se, eftersom jag och Jeppe är så långt ifrån varandra som man kan vara när det gäller vilken typ av film vi vill se, men sen sa pappa att han ville se den här och den var okej iaf, så då blir det nog den.

SF Bio: Race to Witch Mountain 

Ha en trevlig kväll! :) Puss
.

Kort dag

Idag har jag bara en lektion. Började 9.15 imorse och slutar nu, halv elva. Fett skönt asså :) Sen efter vi slutat ska vi bara käka ngt sen drar jag in till stan en snabbis hade jag tänkte och sen drar jag nog ner till hallen ett litet tag och tränar lite. Får la se hur länge jag blir inne i stan.

Puss på er
.

TV

Nu har jag precis vart och tagit mig en dusch, skönt. Ska snart gå och kolla på CSI på tv:n, sen blir det nog läggdags skulle jag tro :P Är fett trött som sagt.. =/

Ha en trevlig kväll och sov så gott sen ;) Puss
.

Trött

Sitter här i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja. Men jag håller typ på att somna, är så himla trött.. =/ Fast jag vet vem jag ska skylla det på..! ;P(a) Aja, det är bara att göra det bästa av situationen. Men aa, det är inte så skönt att ha en lång dag i skolan idag då, från 8.20 imorse till 16.00, och sen ska jag ner till hallen och träna nybörjarna i klubben så jag kmr inte komma hem förns vid närmanre halv sju-sju.. Får la hoppas att dagen ändå trots allt går ganska snabbt.
När man vakna imorse så regna det ju ute också, det gjorde ju inte hela saken bättre precis.. Usch, det blir ju kallt ute igen då ju. Men aa, man får väl tänka på det på den bra sidan, att alla blommor får vatten, elr nåt ;P haha

Puss på er
.

Årets första

Nu börjar det dofta gott här i huset. För första ggn i år så har mamma lagat en rabarberpaj av rabarberna vi har ute i våran trädgård :) De har vuxit till sig så pass så att de går att äta nu. Ska bli gott faktiskt :) Synd bara att de inte är så nyttigt, jag menar eftersom jag har vart så duktig och tränat och allt idag.. ;P Haha, men men, det är väl bättre än att jag inte hade tränat och sen skulle ätit ändå. Nu kan man ju tänka att man har vart duktig och kan få unna sig ngt ;P hehe

Imorron är det måndag igen då, och fett lång dag i skolan =/ Har inte direkt ngn lust för det.. Men men, vad ska man göra liksom

Puss på er
.

Duktig, elr vad?

Så, nu har jag vart ute och joggat 4 km spåret här i närheten :) Plus att jag gick dit och tillbaka också, fett duktig man kan va asså (a) ;P Nu vill jag bara att jag ska kunna hålla det hära och gå ut och jogga fler ggr. Det vore ju bra om man kunde fixa några ggr i veckan iaf. Får se hur det går, men man kan ju alltid försöka ;P

Puss puss
.

Jogging

Jag känner att jag ska ta en sväng ut och jogga lite, skulle behövas till sommaren och allt.. (a) ;P Det jobbiga är väl att v'äl ta sig ut, men sen blire nog enklare och så är det ju alltid skönt sen när man har det gjort :) Så aa, ska försöka dra mig utåt nu då.

Puss
.

Lördag

Åh, bra väder idag också, så himla härligt! Synd bara att det blåser ute, annars hade det ju varit ännu skönare. 
Har precis duschat och ska ta och städa lite i mitt rum nu tror jag, bara lite :P Sen i eftermiddag/kväll ska jag åka och grilla med några personer. Mysigt :) Fast fick nyss reda på att Emelie inte kan hänga med eftersom hon inte mår så bra.. Det var lite synd, men men, vad ska man göra liksom. Det blir nog bra ändå :)

Puss, puss
.

Film

Nu ska jag ta och blanda dipp och sen blir det att mysa framför tv:n med famlijen. En film på g, Step Up tror jag det blir vi ser :) Har velat se den ett tag nu, så då kanske det kan va dax nu då. Har hört att den ska vara bra, så jag hoppas det också. Har sett tvåan, och den var bra så ;P



Puss o kram
.

Sol

Härligt väder ute idag också, tänkte faktiskt ta och sätta mig lite där ute på baksidan nu. Passa på innan solen går ner och det blir lite kallare ;P Det kmr nog inte visas så mkt att jag har suttit ute i nån/några timmar bara, men aja, det är väl alltid skänt ändå :)



Puss, puss
.

1 maj

Valborg igår då, de va trevligt :) Spenderade kvällen med min kille. Vi skulle typ gå och kolla på en brasa men den va typ inte så stor så de va inte så kul, så vi gick och satte oss där i en skidbacke ist :P Och så såg vi ett höghus som brann, och R var bara tvungen att gå dit och kolla.. Haha, asså gud vad kul liksom. Men vi hitta aldrig det huset det hade brunnit i så vi gick hem sen och kolla på tv ist. En rejäl promenad fick vi iaf ;P
Sen sov jag där och idag vid halv ett så åkte jag sen in till stan och mötte mamma och så shoppade vi lite :)
Skönt att man är ledig idag på en fredag också :) Sen är det fortfarande lördagen och söndagen kvar på helgen ;P

Hoppas ni hade en trevlig valborg och har en fortsatt trevlig kväll :) Puss på er<3
.

RSS 2.0