Youtube-klipp

Naaw (a)
.

Irriterande

Jag sitter nu och kollar på gamla avsnitt av Paradise Hotel (Danmark) på datan, men det är något som stör mig riktigt mycket. Det är så att eftersom programmet är på danska så har de översatt allt de säger, men texten har nu kommit jättelångt efter alla bilder och det de säger, så jag ser vad de sa en del sekunder efter det att de sagt det. Det tycker jag är ganska irreterande.. I början var det okej, men nu börjar det bara bli jobbigt. Aja, får väl klara mig, det är ju bara några minuter kvar av programmet nu tror jag och sen är det bara att hoppas på att det blir bättre till nästa del.

Puss o kram, ha en trevlig kväll!
.

Top Design

Jag sitter här i min säng och kollar på Top Design just nu. Det är faktiskt ganska kul att kolla på. Eller aa kul och kul, men ni fattar vad jag menar. För er som inte vet vad det är för något program så är det massa personer som ska inreda ett rum till olika klienter med en speciell budget. De ska göra sin klient nöjd med rummet och sen går det också en jury runt och kollar hur bra det passar. Sen utses en vinnare och i varje program åker även en person ut, den som gjorde sämst ifrån sig. Det är nästan som t.ex. Project Runway om ni sett det, bara det att här ska de designa ett rum istället för kläder.

Haha, kanske inte snyggaste bilden precis, men jag hittade ingen bättre..

.

Sådär

Jag har inte kunnat skriva i bloggen den senaste tiden eftersom jag har haft en del att göra och så har jag inte vart hemma så mycket. Jag var till Kreta i början av sommarlovet :) Sen har jag bl.a. varit hos farmor och farfar och så. Men nu är jag hemma igen och ska försöka ta mig lite tid till att skriva här i bloggen.

Puss, puss
.

RSS 2.0