Film, igen

Nu sitter jag och kollar på en film igen, dennna gången Legally Blond :P Har sett den några ggr innan, men aa den är ganska bra tkr jag så jag kände för att se den igen. Får se om jag orkar se hela typ, men iaf :P(a)



LegallyBlondePoster.jpg Legally Blonde Poster picture by 332193



Puss
.

Melodifestivalen

Nu blir det att titta på Melodifestivalen :) Vem/vilka hejar ni på denna vecka då? ;P

Pussar
.

Kvällen

Kvällen kommer nog mest bestå av att kolla på tv och bara ta det lugnt skulle jag tro. Sitter just nu och kollar på den där filmen och sen 20.00 blir det Melodifestivalen skulle jag tro va :) och sen får vi se om jag kanske kollar på en till film efter det elr nåt :P

Vad händer för er ikväll? :)
.

Movie time

Nu ska jag alldeles strax ta och kolla på en film på tv hade jag tänkt, A cinderella story :) Har velat se den ett tag nu, och så såg jag att den skulle gå på tv så då tänkte jag att då måste man ju se den :P Hoppas den är bra nu då.





Puss
.

Den rätte för Rosing

Sitter nu och tänkte kolla på "Den rätte för Rosing" på datan nu :P Det är ett nytt program som har börjat på kanal5 där det är Linda Rosing som söker efter kärleken. Tänkte att det kunde vara kul att iaf kolla vad det är för ngt och se om det är ngt värt att kolla på i framtiden ;P Missade när det gick på tv, så därför kollar jag här på datan nu. Har inget bättre för mig just nu heller så.


Linda Rosing



Puss på er
.

Lovet

Usch, kom att tänka på att lovet är ju snart slut.. Vill att lovet ska vara längre.. =/ men men, så är det. och sen är det ju snart lov igen :) ;P(A)

Puss
.

Låt


Vanessa Hudgens - Drip Drop




. . . . . . . . . . . . . . . .


.

Luchen

Var nyss med familjen och åt lunch på en thairestaurang här i närheten. Det var faktiskt väldigt gott :) Var en buffe också så man kunde välja mellan olika saker och ta det man tyckte mest om. Det dåliga var väl att när vi var klara så skulle vi ta efterrätt som var paj och vaniljsås, men när vi precis skulle det så var den slut, och de skulle inte ställa fram ngn mer sa dem.. =/ Jag som hade blivit sugen på det under tiden vi var där (A) Så då blev man lite "ledsen" elr vad man kan kalla det. Men men, inget att göra åt.. Fick ta en kaka ist också, som inte var god alls.. Haha

Puss på er
.

Torsdag = träning

Idag e det torsdag och det innebär träning :)(a) fett kul, då får man ju träffa alla sina vänner och så :) Saknar vissa fett mkt... =/ Så jag längtar, elr nåt :P

Men ska dra och duscha nu, pussar
.


Hemma

Så nu är man hemma :) Resan har vart bra, men det känns ju ändå bra att komma hem igen :P Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Sen har jag ju saknat pers också, även fast jag bara var borta typ två dagar.. Men men.

Puss
.

Kryssning

Nu drar jag och Jeppe med farmor och farfar på en kryssning till Tallin. Kommer hem på onsdag så jag kmr inte kunna skriva i bloggen förns dess isf. Men ni får ha det så bra :)

Puss på er alla! :)<3
.

Hot Chick

Sitter och kolla på filmen Hot Chick som går på tv just nu :) En komedi som handlar om en tjej som är ganska så kaxig och så, och en dag blir hon förvandlad till en man :P Ganska så kul, iaf en så länge ;P






.

Resultatet

Japp, så var Melodifestivalen slut då. Elr ja, det har vart det i mer än en halvtimme nu då, men iaf :P De som gick vidare till globen var iaf EMD och Molly Sandén :) EMD tyckte jag var bäst ikväll, så jag tyckte det var bra att de gick vidare :) Sen var Molly ganska bra också så. Vem/vilka tyckte ni var bäst nu när ni hört dem? :)

Pussar
.

Melodifestivalen

Nu blir det tv-tittande ett tag då, för såklart ska man se Melodifestivalen ju ;):P  Några fler som ska se det? Och vem/vilka hejar ni på? (a) :)

Pussar
.


Dagen

Idag har jag vart i stan typ för det mesta :P  Åkte in med Carro vid halv elva ungefär. Hon blev tyvärr sedan dålig och var tvungen att åka hem, men jag stannade kvar en stund och gick runt lite själv. Var ute efter en skinnjacka, men hittade nog inte ngn som jag fastnade för sådär direkt, så det får bli att leta lite till. De får ju säkert in flera när våren närmar sig lite mera? ;P Men en kjol rikare blev man efter dagen :) Får se när den kommer till användning då, lite kallt nu kanske(a) Bild på den lägger jag in här nedan ;)




Kjol från Gina Tricot - 199 kr



Ha det bäst! Puss
.

Heeelg

Woho, så var det helg nu då och sportlovet kan börja :) Skönt skönt. Veckan kmr säkert gå jättefort då, men iaf ;P

Händer i helgen då? :) Och på lovet med för den delen ;)


Pussar
.

And off we go..

Nu drar jag snart ner till hallen och träningen. Sen bär det av till tävlingen, individuella DM. Hoppas det går bra :)  Lycka mig till vett jag? (a) ;P

Puss, puss
.

Käk

Nu ska jag ta och käka lite, typ plättar blir det nog. Sen ska jag åka ner till hallen och vara på träningen. Fast jag ska nog inte spela, för jag ska spela tävling sen vid 19.00 så.. Men ska dit iaf och sen kommer pappa och mamma och hämtar mig nere i hallen ist :)

Pussar
.

Skoldagens slut

Nu slutar historian om typ tio minuter, och då slutar jag för dagen :) Elr ja, vi ska äta också, men det räknar jag inte riktigt som skoldagen om man inte har ngn lektion efter? :P

Efter skolan ska jag dra in till stan med en kompis och kolla lite där. Sen åker jag hem och äter och sen bär det av ner till hallen.

Pussar
.

Globen

Idag fyller Globen 20 år, ifall ngn ville veta ;P  Hörde det på radion imorse. Och sen så byter den typ namn också va? Har för mig att jag hört det, att den byter namn till typ Ericsson Globe elr nåt sånt. Någon som vet?





.

Godmorgon

Torsdag idag, och snart helg och sportlov :)

Nu samhällskunskap där vi ska se klart filmen som vi började kolla på igår. Sen har vi historia och sen slutar vi :P


Puss på er
.

Bedtime

Nu drar jag nog och lägger mig tror jag. Elr det blir väl att kolla i ngn tidning elr nåt innan jag somnar, men känner att jag måste lägga mig och vila iaf. Var uppe ganska sent igår för att vara mig, så nu är man ganska trött idag.







Så god natt allihopa, sov gott ;) Puss
.

TV

Nu ska jag dra och kolla på tv tror jag. Vet inte om det var så mkt kul på tv just nu, men mamma spela in ngt igår så det blir väl det vi ska se på :P

Puss
.

Film-förflyttning

Jag håller nu på att föra över en film från den stationära datan hit till min bärbara data via mitt usb-minne :P Ja det går väl ganska bra, men jag fick inte plats med hela på en gång så jag fick ta det i två delar. Men iaf, varför jag flyttar över den är för att filmen gick inte att se på den stationära datan. Elr jo den gick att se, men ljudet funka inte. Och då fick jag höra att det skulle typ funka om man körde filmen i ett annat program som jag inte hade på den datan. Men jag har det programmet på den här datan så jag skulle se om det funkade hära, och det gjorde det :) Så nu kan jag äntligen få se min film om jag vill :)

Ska hoppa in i duschen nu tror jag, får se om jag sätter mig vid datan elr tv:n sen :P

Ha de!

Plugg och spel

Sitter nu här i ett grupprum i skolan och spelar lite spel på datan :P  Pluggar lite då och då också. Lite spanska, eftersom vi har prov idag. Ne, du ska jag fortsätta plugga lite. Och försöka slå mitt rekord på spelet ;P

Puss, puss
.

Onsdag

Liten sovmorgon idag då, fett skönt :) Fast nu sitter jag här i skolan och ska kolla på film idag igen tydligen på samhällskunskapen. Denna gången ska vi se en film som heter Paradise Now, får se hur den är då.








Ha en bra dag! :)

.


Sänggång

God natt allihopa, nu tar jag och lägger mig tror jag. Känner att det vore bra ;P

Sov så gott alla söta :) Pussar
.

Skolan

Nu ska jag snart dra till skolan. Är klar med mitt plugg och har precis skickat iväg mitt arbete till min klasskompis eftersom det var ett grupparbete och jag kommer inte ha med mig datan idag. Känner att det bara är "onödigt" eftersom vi bara har två lektioner och sen idrott. Bussen går iaf snart, så jag ska ta och packa ner mina idrottskläder nu och sen drar jag iväg.

Ni får ha en jättebra dag allihopa och så hörs vi väl kanske ikväll :)
.

Plugg

Sitter nu här och pluggar lite innan jag drar iväg till skolan. Lång dag idag, även fast vi bara har tre lektioner.. Men idrotten börjar inte förns typ 14.50 och så slutar vi 16.20 tror jag. Idag ska vi nog också ha spinning på idrotten, får se hur det går ;P

Ha det bra! Puss
.

VS.

IMAN VS. JENNIFER  photo | Iman, Jennifer Nettles
Bild: People.se



Vem av dessa två tyckte ni bar upp denna klänning bäst? :)   Iman VS. Jennifer Nettles



Nu drar jag till hallen, ha det så bra så länge :)



.

Snart hallen

Sitter nu här och lyssnar på musik och inte gör så mkt mera, ska snart ta och åka ner till hallen så jag sitter väl typ och väntar på att tiden ska gå typ. Ska ner dit och träna nybrjarna i klubben, sen blir det hem och käka och plugga lite.

Pussar
.


Måndag

Nu är det sista veckan innan lovet, skönt :) Får hoppas att denna vecka går fort så att lovet är här snart ;P

Ha det bra! Puss
.

Tråk

Sitter nu här och har inte mkt att göra, ne har väldigt tråkigt just nu.. Ngn som har ngt bra förslag på vad man kan göra? :)

Puss
.


Åhh,

Jag älskar verkligen filmer med bra slut. Filmen jag nu kollat på var ju The Perfect Man, och den hade ett väldigt bra slut. Hon fatta till slut att killen var den rätta för henne och han fick henne. Åh, jag vill att det ska vara så i verkligheten också, att man verkligen fattar det rätta beslutet och hittar den rätte killen för sig och så. Det är inte alltid det enklaste, men jag hoppas jag kommer underfund snart vem som är den perfekta killen för mig, elr nåt. Såhär på alla hjärtans dag och allt blev det sånt som kom upp ;P

Snart är dagen slut och det är inte längre alla hjärtans dag. Njut av de minutrarna som är kvar nu och fortsätt sedan njuta även de andra dagarna resten av ditt liv (a) :)  Det är inte omöjligt, bara man fattar de rätta besluten.


Puss, puss<3
.

The Perfect Man

Sitter och kollar på filmen The Perfect Man på tv nu. Jag har sett den förut, men ville se den igen så :P  Har för mig att den var ganska bra så :)






Pussar
.

Header

Nu har jag fixat en ny header igen, tänkte att jag skulle ha lite hjärtan eftersom det är alla hjärtans dag idag :)(a)
Den blev inte heller så jättebra, men iaf, ville byta till den ändå tänkte jag.


Pussar<3
.

Alla <3 dag

Alla hjärtans dag idag :)<3  Älskar den här dagen, den är så himla mysig (a) elr ja, om man gör den till det så kan den vara det iaf. Får se hur det blir idag.

Har ni några speciella planer? :)


Puss på er!<3
.

Fredag den 13:e

Jag är inte så vidskeplig av mig, ne det är jag inte. Så tänkte jag imorse när min kompis frågade om jag var det och det jag tänkte på då var väl mest att det var fredag den 13:e idag och jag brukar inte ha otur då, så jag tänker inte så att det är otursdagen. Men när jag sen satt och prata med min sjukgymnast så kom jag på att jo, jag är nog ändå lite vidskeplig av mig. Jag går t.ex. inte på brunnar, det skulle vara typ en tur brunn elr nåt om det skulle vara, men det är inte ofta. Sen lägger jag inte nycklarna på bordet heller. Och om jag skulle krossa en spegel så tror jag att jag skulle tänka att jag fick otur då också, fast det är jag inte så säker på. Aa, sen juste, jag spottar över min vänstra axel när jag ser en svart katt gå över gatan också, elr även när den går över en liten väg (a) ;P haha, ja så det kanske är en del ändå..

Är du vidskeplig? Och tror du på att fredag den 13:e är en otursdag?


Pussar
.

Träning

Nu drar jag iväg till hallen där jag ska möta Emelie :) Och sen är det träning vid halv fem :)

Pussar
,

Snart helg :)

Snart e det helg igen, veckan har gått så himla fort tkr jag :P  Och inga mera lektion heller innan helgen, för imorron är det ngn tema dag i skolan, tema Alla hjärtans dag :P  Får se vad som händer då, det ända jag vet är att Olle, från "Fråga Olle" ska komma och hålla ngn föreläsning för oss, men annars vet jag inte vad mer som händer.

Pussar
.

Top Model 11

Nu börjar snart Top Model 11 som jag ska kolla på :)  Finalen idag då, och de som är kvar är Analeigh (stavning), Samantha och McKey. Jag hejjar på Analeigh, som jag har gjort typ ända sedan början av programmet :P  Jag tkr inte att McKey ska vinna, men jag har en känsla att hon kommer det.. =/ Aja, vem tkr ni ska vinna? (a)



Analeigh




Pussar
.

:P


Haha, ja så kan man ju också tänka ;P


.


Ändring

Som ni kanske ser så har jag bytt bakgrund och header nu. Det var inte en sån jättefin header precis, jag bara skramla ihop en lite snabbt på paint, men jag ville ha någon lite mer "kärleksfull" elr nåt nu när det snart är Alla hjärtans dag :) (a)

Nu drar jag och duschar, pussar
.

Lill-lördag

Jahapp, onsdag idagdå. Känns faktiskt som torsdag, men men. Sittar här vid datan och har tråkigt.. Inte så mkt att göra, och typ ingen som e inne på msn som man kan prata med elr nåt.. Ska nog dra och duscha en snabbis tror jag nu och sen får man väl kolla om det har loggat in ngn rolig person på msn när man kommer tillbaka, hoppas :)


Puss
.

Fixar med bloggen

Just nu håller jag på att fixar lite med bloggen och så, får se om det blir bra och ngt att ha :P  Har redan använt lite där när man ska kommentera ett inlägg, om ni kan se vad? (a) ;P  Ska kanske byta bakgrund och header också, får se :)


Pussar
.

Ljudbok

Sitter nu och kollar lite på internet efter en bok som jag hade tänkt låna idag, men som de inte hade på bibblan i centrum.. Så nu är jag inne på deras hemsida ist och där kan man tydligen låna boken som en ljudbok via datan, så jag kanske ska göra det. Kan ju vara skönt att lyssna på en bok för en gångs skull också, inte bara läsa hela tiden ;P

Puss, puss
.

Tävling

Nu ska jag snart gå ut till parkeringen så blir jag hämtad där av min kompis och hennes föräldrar, sen ska vi åka och spela Junior League, en bowlingtävling där man kör lag med tre personer. Så jag, Emelie och Felicia kommer spela den iad och krossa alla andra (A) Egentligen är Malin med i vårat lag också, men hon kunde inte idag.  Men önska oss lycka till, så hörs vi kanske lite senare :)

Puss
.

Melodifestivalen

Nu börjar typ Melodifestivalen på tv, så jag ska nog dra och hämta lite godis och sätta mig vid tv:n och bara slappa och lyssna på lite förhoppningsvis bra musik :)  Ngn mer som ska kolla? :P






Pussar
.

Lördag

Jahapp, lördag då :)  Fast det betyder också att helgen snart börjar lida mot sitt slut.. Men så ska vi inte tänka nu heller, ne det är ju fortfarande en del av dagen kvar och sen så är ju hela morgondagen kvar också ;P 
Sitter nu här i sängen med Emelie och vi väntar typ på att ett program som vi tänkte se på datan ska ladda, men ja, det går inte så snabbt precis kan jag säga.. Men men, hoppas det är klart snart :)

Pussar
.

Trötter

Usch, jag e så himla trött nu asså, har vart det hela dagen också..  Blir nog att gå och lägga sig tidigt idag känner jag, ska ju upp jättetidigt imorron också eftersom det är tävling och så.

Pussar
.

Fredag

Åh, fredag idag då och det betyder snart helg! :)  Skönt det ska bli asså, det tkr jag verkligen. Fast så mkt vilande blir det väl inte direkt, tävlingar och träning i helgen, både tidigt på morgonen och ganska sent på söndagkvällen.. Men men, det är ju bara kul så :)

Puss
.


Träningen

Hade ju träning idag, kul kul :)  Vi har alltid superduperkul på våra träningar asså (a) och det gillar jag mkt ;P  Så tack alla ni som gör träningen så himla kul, ni är guld värda, elr nåt :P Tack iaf :)<33



Me and Emelie (a) <33 haha, kmr du ihåg? ;)



Puss på er
.


Samhällskunskap

Nu började samhällskunskapen precis, vi ska kolla på en film om Rwandakonflikten typ, "Hotell Rwanda" tror jag den heter. Så det blir filmtittande hela lektionen, ganska chill. Men det gäller att hänga med för sen ska man diskutera filmen lite och så.






Ha en super bra!
.

Plugg

Sitter nu och pluggar lite, duktig man kan vara asså (a) ;P  Men iaf, idag åkte jag till Emelie efter skolan då och så var Malin där också. Det var roligt :)  Vi gjorde inte så mkt, elr jo kanske en del saker då, men iaf :P Vi kolla iaf på en film, Wild Child, och den var faktiskt bra :) Ngn som sett den?

Ne, nu ska jag fortsätta plugga lite, pussar
.

Tandläkaren

Imorse var jag hos tandläkaren, typ vid 07.15, fett tidigt.. Men iaf, hade inga hål elr så så det var bra :)  Har aldrig haft det heller, så jag är typ lite "rädd" för att få det nu eftersom jag aldrig har haft det förut och vet inte hur det går till och så, men ja jag hade ju inte det nu så ;P  Och eftersom mina tänder såg fins ut så behöver jag inte gå till tandläkaren igen förns om två år.
Sitter i skolan just nu, har vart här sen halv nio typ även fast jag inte börjar förns 09.30, men var ju hos tandläkaren innan och då åkte jag direkt till skolan efter det, för det verkade lite onödigt att åka hem imellan. Det är helt tyst och dystert här inne i klassrummet just nu, bara jag här, men snart kommer det väl lite klasskompisar in antar jag :P  Tills dess sitter jag nog här och lyssnar på lite musik och kollar runt på datan lite :)





Pussar
.


TV

Nu ska jag dra och kolla lite på tv tror jag, om ngn minut typ :P  Många bra program som går nu, får se vad det blir :)

Ha de!
.

Hemma

Så, nu har jag vart hemma i ungefär en halvtimme och på den halvtimman så har jag ätit typ. Det känns väldigt konstigt att komma hem såhär sent asså, för det känns som att hela dagen har ju redan gått och man kommer inte hinna med så mkt mer.. Men men, så är det och det är en gång varannan vecka för mig som det är så, så det kan man väl leva med antar jag ;P

Puss, puss
.

Drar nu

Nu drar jag till skolan, men vi hörs kanske mer ikväll :)

Puss på er!  Ha en underbar dag, bättre än vad jag typ kmr ha..
.

Tisdag

Tisdag idag och en jämn vecka, det betyder att jag går i skolan i typ sju timmar idag.. Från 9.15 till 16.25 elr nåt sånt, fett jobbigt. Och ändå har jag bara tre lektioner, men vi har typ lång lunch och sen håltimma mellan historian och idrotten. Eftersom vi typ ska ha genomgång på både religionen och historian så tänkte jag inte ta med datan idag tror jag, för det känns bara "onödigt" att behöva släpa med sig den sen till idrotten och så. Kommer komma hem väldigt sent idag också, typ nästan 18.00..

Puss
.

Bakning på G

Nu ska jag dra till köket och baka en kladdkaka tänkte jag (a) Gott, gott :) ;P

Pussar
.

Hiss elr diss?

NICOLE RICHIE photo | Nicole Richie
Bild: People



Vad tkr ni om Nicole Richie outfit?  Hiss eller Diss?

.



Infomöte

Nu ska det typ vara ngt infomöte i aulan här i skolan för alla SP-ettor. De ska typ prata lite om profilvalet som vi ska göra inför trean. Jag vet typ redan vad jag ska välja, men det kan ju alltid vara bra att höra och så, sen kanske de berättar ngt annat också som är bra att veta :)

Puss på er!
.

Kaallt..

Det är fett kallt.. Sitter här och fryser så in i bollen, och ändå är jag inomhus.. Men men, det är så det är, och det är bara att hoppas att värmen kmr snart :)




Pussar
.


Kissies.se

Kissie är så generös! :)

Länk till en tävling som hon har på sin blogg just nu: http://kissies.se/2009/january/jag-ger-bort-2000-kr-pa-hm.html#comment

Håll tummarna för mig, elr nåt (a) ;P



Pussar
.

Trött

Usch vad jag är trött, verkligen supertrött känner jag mig idag..  Men vi har en lektion nu och sen har vi håltimma så då får jag försöka att vila lite elr så ;P

Ha en bra dag! :)
.

RSS 2.0