Spanska

Sitter nu här i klassrummet för spanskan har precis börjat, vi gör inte så himla mkt precis, vi får typ gå ut en och en och prata med läraren, så det är ganska chill här inne :P  Vid kl. 9 ska jag gå ner till musikrummet och träffa resten av min musikgrupp och så ska vi repa lite på våran låt som vi har lärt in och ska redovisa på musiken på torsdag. Hoppas att det går bra då :)

Pussar
.

Juste

Kom på nu också att eftersom jag vann förra deltävlingen så kmr jag ju få en pokal imorron innan jag ska ställa mig och spela :) Fett kuligt (vet att det är fel skrivet..), för jag har typ inte fått många pokaler alls, typ bara medaljer och så, så det ska bli kul :)  Hoppas det går bra på tävlingen imorron också, så kanske man kan få ngn mer pokal, elr nått :P Hehe

Aa, men ha det bra! Pussar
.

Sen kväll

Sitter nu här vid datan och gör inte så mkt, chattar lite med min kompis bara typ. Sitter typ och halvsover också, så jag tror det är dax att gå och lägga sig kanske.. :P  Ska ju orka med tävlingen som är imorron och så också :) 

God natt, och sov så gott ;):P
.

TV

Sitter och kollar på tv, Ugly Betty :P  Fast just nu är det reklam och då fick jag lust att skriva ett inlägg här, det var ju ett tag sen nu.. Men var borta hela lovet också så.

Men ha det bra, puss o kram!
.

RSS 2.0