Sängbäddning

Emelie och jag håller nu på att bädda sängen, det går väl sådär :P Men vi har lyckats få den ganska bra nu tkr jag och det tkr emelie också :) Emelie håller precis på att testar om det gick att studsa en stressboll i sängen, och det gick tydligen. Sen kanske vi ska se det vi spelade in, eller så mkt vi orkar iaf, för vi ska ju som sagt upp tidigt imorron.. Så vi kanske somnar med tv:n på, vem vet ;)
Nu ska vi fortsätta med bäddningen.

God natt, sov så gott :)


Aa, så kan det gå när man går från datan.. :P

Haha, aa som ni kanske ser så tog Emelie "över" mitt skrivande i det förra inlägget ;P Och nu vet jag inte vad jag skulle skriva:P menmen, som emelie sa så tkr jag också att det är fett dåligt att klockan ska ändras just inatt, vrf inte ngn annan natt? För imorron måste vi ju ändå gå upp så tidigt, och det pga killarna i våran klubb som inte kan spela imorron, så emelie och jag måste hoppa in i killaget också.. Men det ska ändå bli kul, för då får vi möta killar också för annars så spelar vi ju bara mot tjejer. Fast vi kommer vara helt utmattade imorron efter vi har kört klart allt, för vi ska ju liksom spela 6 serier totalt.. Menmen, det är ju kul så :)
Emelie och jag har gjort upp värsta planen inför morgondagen, men den tänker jag inte berätta, hehe ;P Men den är bäst iaf! :)

Jag har kommit på en sak, Emelie säger alltid "fett" innan saker, tex "fett bra", "fett gott", och nu har jag också börjat säga det :P Jag säger det typ hela tiden nu för tiden..

Men nu ska vi typ vi typ snart gå och kolla på tv, vi ska se det där nya som kommer idag: Körslaget, tror jag. Det verkar iaf bra, så får vi se hur det är sen.. Men det är fett dåligt (haha, nu sa jag "fett" igen ;P), för alla bra program går typ samtidigt, så man vet liksom inte vad man ska se.. Men vi ska spela in ett program som går samtidigt och så ska vi kolla på det efteråt.

Så, vi hörs väl imorron om inte senare ikväll, puss o kram


Hairspray

Vi har just sett filmen Hairspray, den var fett bra:)

men nu så sitter emelie och skriver härX)
Vi har just sett klart på filmen Hairspray :P, den e feta bra:) nu så vet jag inte vad vi ska göra, Jennifer håller just nu på att prata med typ sin farfar i telefon, så då tog jag över här ;P
Asså, det e fett dåligt att man ska ställa om klockan just inatt, för jag vill sova längre imorrn, och då måste vi gå upp ännu tidigare...*suck* menmen, sånt  e livet :p
nu kommer jennifer här så nu ska jag gå.
PUSSAR från Emelie:)



Denna filmen är superbra! :)



.

Nu är vi hemma hos mig, Emelie och jag. Vi vaknade vid halv elva imorse och låg kvar i sängen tills närmare elva, men kruxet med det var att vi skulle åka vid halv tolv, så vi fick typ skynda oss att göra oss i ordning och äta frukost. Men vi hann! :) Sen så har vi kört tävling hela morgonen/förmiddagen, och det gick väl sådär.. Fick några bra serier och ngn dålig, men det jag är mest sur är att Emelie vann över mig med 1 poäng, ett litet poäng..!! Fast hon fuskar ju typ, för hon har 10 i handicap för varje serie bara för att hon e ett år yngre än mig.. Så egentligen slog jag henne, synd bara att hon hade handicap. Menmen, nog pratat om det, sånt är livet och nästa gång tar jag henne! ;P

Kramar

Tjolahopp!

Nu sitter jag här hos Emelie och vi har typ fixat min blogg hela dan.. Men nu vet jag iaf hur man gör :) Som ni kanske kan se så har vi ändrat lite, men när jag kommer hem ska jag fixa lite till tror jag, och ändra lite. Men just nu får det vara, för här bredvid mig sitter Emelie och bara glor på tv, så jag får la ta och gå bort från datan och göra ngt med henne istället. Stackars henne som har vart tvungen att stå ut med min blogg hela dagen ;P

Ha en trevlig kväll!


Godmorgon!

Godmorgon allihopa, eller ja, men kanske ska säga god förmiddag vid den här tiden? Men har ni sovit gott? Det har iaf jag. Nu håller jag på att göra mig i ordning för jag ska snart åka till Emelie :) Det blir en hel helg med henne denna vecka :P Idag ska jag vara där och sedan ska jag sova över där, imorron har vi tävling och sen ska vi hem till mig och så sover Emelie över hos mig lör-sön och på söndag har vi matcher. Så snart åker jag till henne så får vi se vad vi hittar på, jag har bestämt att hon ska hjälpa mig med min bloggdesign lite iaf ;) Iaf visa hur man gör så jag kan fixa själv sen.

Ha en bra dag! Kram

Centrum och sen träning

Nu ska jag åka till centrum och möta Emelie :) Ska se om jag hittar några skor där istället. Sen ska vi gå till hallen(bowlinghallen) och vänta på att träningen ska börja. Hoppas att vi inte ska ha värsta teorin idag, för jag orkar verkligen inte det. Jag är typ supertrött och kommer typ bara somna om vi måste sitta där inne och lyssna.. ;P

Puss o kram

Goddag allesammans!

Har ni haft en trevlig morgon? Min har väl vart okej. Mamma väckte mig vid 9.00 (som iof är lite för tidigt enligt mig..) och så åt vi frukost. Sen när alla var klara så åkte vi till Sickla Köpkvarter där vi skulle kolla på skor åt min brorsa, men självklart så passade jag ju själv på att kolla lite saker till mig ;) Jag var ute efter ett par skor jag också, men hittade inga idag tyvärr. Men jag kom iaf hem med ett par nya mjukisbrallor så man får väl vara glad ändå :) Och som tur var så hittade min brorsa ett par skor till sig också tillslut. Han brukar ha det svårt att hitta skor eftersom han har inlägg i skorna, så då passar inte allt.. Men i typ sista affären de gick in i så fanns det ett par som passade.

Nu sitter jag här och ser att mitt skrivbord är som ett bombnedslag, så jag får la ta och städa det lite tror jag.. :/ För det ska iaf vara fint tills i helgen har jag bestämt.

Kramar!

Okej, nästa gång då..

Haha, jag blir typ alltid avbruten när jag ska fixa till min blogg, så jag kommer ingen vart.. Denna gången var det mamma som ropa att "So You Think You Can Dance, Scandinavia" börjar. Det är väl inte så jätteviktigt att kolla på egentligen, men det kan vara kul att se ibland. Så jag tänkte gå till tv:n och kolla på det nu, så får vi se om det blir ngt gjort med bloggen lite senare ikväll eller inte. Men jag måste ju fixa den snart har jag bestämt! Min kompis ska visa mig en sak som man kan gör sen i helgen, men innan dess så skulle jag ju vilja fixa ngt annat ändå. Men får väl se hur det blir med det, det har ju inte gått så bra de här gångerna jag har försökt ;) Men ne, nu går jag och kollar på det där programmet innan det är slut ;P




Ha en trevlig kväll!


Hemma igen

Nu har vi vart hemma i lite mer än två timmar, så jag tänkte att det var dax att gå in på bloggen och skriva ;) 
Resan var väl kul, det var lite långtråkigt ibland men för det mesta så var det inte det. Men det var lite jobbigt idag, för när vi skulle åka från Åland så blåste det ungefär 18 m/s så båten vinglade ganska rejält ett tag när vi var ute på öppet hav, men sen när vi kom in i skärgården igen så blev det lugnare. Så mkt annat hände inte på båten tror jag nog.. Det var det gamla vanliga, äta, spela på atomater, gå i Tax Freen, sova och sånt.
Nu, när man har vart hemma några timmar, så känns det ändå som om man är kvar på den där båten för det känns som om det gungar fortfarande.. :P Menmen, får väl hoppas att det är över snart.


Den här båten åkte vi med, Birka Paradise :)




Nu ska jag försöka mig på att fixa bloggen igen, det går inte så bra för mig.. ;P Men jag ska göra mitt bästa för att klura ut ngt, och sen kanske jag ska fråga några om de kan hjälpa mig att komma igång ;) Så är det ngn som har ngt tips så är det bara att säga till :)

Ha de!

Nu åker vi

Nu ska vi åka alldeles strax, men vi är ju hemma redan imorron. Jag ska försöka skriva ett inlägg imorronkväll, men annrs så gör jag det på torsdag :)
Om ni vill skulle jag vara tacksam för tips om hur min sida skulle kunna se ut och tips om hur man fixar sidan :)

Ha en trevlig kväll, så hörs vi snart igen :)


Bloggdesignen

Jag ska fixa min design på bloggen lite hade jag tänkt, det är bara det att jag inte riktigt vet hur man gör.. Men jag fick ett tips om en sida där man kan kolla: www.designadinblogg.se , så jag ska se om jag hittar ngt tips och sånt där så får vi se hur min blogg kommer se ut sen ;) men jag kanske inte hinner göra så mkt idag för vi ska typ åka snart, men jag ska försöka hinna med det så fort som jag kan, så det blir lite finare här ;) :)
Kram

Ålandskryssning

Ikväll ska jag åka på Ålandskryssning igen. Jag säger "igen" bara för att jag har typ åkt på sånt flera ggr förut, men det är väl ganska kul så det gör inget. :) Det enda som är lite tråkigt är väl att eftersom man har åkt så många ggr så har man väl "upptäckt" allt som går att upptäcka på båten, men man vet ju aldrig, det kan ju hända ngt spännande just denna gång ;) Vi åker vid 18.00 ikväll och kommer hem imorron vid 15.45, så det är inte ens ett helt dygn man åker, så det kommer gå jättefort. På ett kick så är man hemma igen. Jag får komma ihåg att ta åksjuketablett bara, för jag kommer ihåg en gång när jag inte gjorde det.. Jag brukade inte göra det och det brukade gå bra så då tänkte jag inte göra det den ggn heller. Men det var kanske inte så klokt eftersom denna ggn så gungade båten mer än vanligt, och vi satt där inne i ngt rum och jag bara kände hur jag började må illa allt mer.. Så jag sprang till toaletten, men när jag sprungit typ halvvägs så kräktes jag :/ Det var inte alls roligt, och det var ju mitt ute i korridoren och allting, fett pinsamt också. Menmen, sånt är livet, och från och med då så tar jag alltid åksjuketablett.
Men vi får se vad som händer på båten den här ggn, jag har fått ett uppdrag att köpa en parfym till min kompis pappa så det ska jag gå in i Tax Freen och göra, men annars så får vi la se.

Ha det bra!

Första inlägget

Jahapp, så har man skapat sig en blogg också. Det trodde jag aldrig för ngn vecka sen, men man vet aldrig helt säkert. Bara för några månader sen så hade jag knappt ngn koll alls på bloggar och sånt, men min kompis sitter typ alltid och läser bloggar, jag tror hon läser ca. 15 bloggar dagligen, så jag har väl kommit in på det mer och mer.. Sen har jag typ tjatat på henne flera ggr att hon ska skaffa sig en blogg, eftersom hon ändå ägnar sin dag åt att läsa bloggar så kan hon ju också skriva en tänkte jag, men hon säger bara att hon inte har ngt att skriva om och blablabla. Så nu tänkte jag bevisa för henne att det visst finns saker att skriva om, även om det inte händer så mkt i sitt liv.. :P Man behöver ju kanske inte skriva varje dag, men visst ska man försöka med det :)

Puss o kram, Jennifer
                       

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0