Dagen

Idag åkte mamma och jag in och kollade vart min nya skola ligger och så och åkte dit kommunalt så jag sedan kmr hitta dit när jag sen ska åka dit. Sen efteråt så åkte vi till T-centralen och så gick vi runt i lite affärer och så åt vi lite. Vi letade efter ngn liten väska till mamma och sen ngn klänning kanske också som hon kan använda på ett bröllop som hon och pappa ska på snart, men tyvärr så hitta vi inget idag.. Sen åkte vi hem och så gick vi till affärn och handla mat och sen har jag inte gjort så mkt.

Vad har ni gjort idag? :) Puss
.

Nu börjar det

Nu börjar programmet som jag satt och kolla på igen, så nu ska jag gå till tvn och kolla på det.

Pussar
.

TV

Sitter och kollar lite på TV, elr ja just nu så sitter jag ju vid datan, men det var bara för att jag skulle göra en sak och då tänkte jag att jag kunde skriva lite i bloggen när jag ändå satt här ;)  Programmet vi kollar på heter Cold Case tror jag och går på femman just nu, sen efter det så börjar Las Vegas som jag ska kolla på och den går också på femman. Hörde att det blev reklam precis nu på tvn, så då kan jag sitta lite mer här vid datan utan att missa allt för mkt. Men det var ändå inte så bra avsnitt idag tkr jag, fast det kanske är för att jag missade inledningen där man får se vad det är som har hänt, och då är det ju lite svårare att förstå vad som händer och så.

Men ha en fortsatt trevlig kväll :) Puss
.

Sommarbild

Tänkte att jag bara skulle lägga in en liten sommarbild nu innan jag drar ut och läser lite, för jag tänkte att den kanske passade in nu när värmen kommit och allt :)





Ha en fortsatt trevlig sommar allihopa, och njut av värmen nu för man vet aldrig när den försvinner igen ;):P

.

Varmt

Det är ju varmt så in i bollen ute nu och har vart det de senaste dagarna. Visst, man har ju längtat efter värmen och den "riktiga" sommaren, men det är ju nästan lite för varmt ute. Man kan ju inte sitta i solen utan att dö av värmeslag nästan. Men ja, jag ska inte klaga nu när värmen har kommit, för då försvinner den väl igen och det vill jag ju inte. Man ska väl vara glad över det man har ist, glad för att det är varmt över huvud taget och inte kallt nu på sommaren. Så jag ska vara glad nu och kanske gå ut i värmen ett tag :) Har några tidningar att läsa och sen när jag har läst dem klart så blir det väl boken som jag höll på med, för den är ju bra och jag vill veta vad som kommer hända härnäst i den ;):P

Pussar
.

Hemma

Nu är vi hemma igen, har ju vart hos mormor ända sen i tisdags. Där har vi inte gjort så mkt speciellt. Vi tog en promenad varje morgon innan värmen hade hunnit komma, för sen på dagarna så var det så varmt att man knappt orkade göra ngt. Jag satt typ mest och läste min bok elr ngn utav mormors skvallertidningar :P  Jeppe och mamma badade i min morbror och mosters pool lite också (de bor i huset precis bredvid mormor), men jag är ju inte så mkt för att bada, bara ibland, så jag doppade mig aldrig. Jag tänkte göra det en dag, men det var så kallt i vattnet så jag stannade uppe i värmen istället ;P

Ha det bra, puss
.

Dagen

Idag händer det väl inte så mkt, ska typ bara ner till centrum snart med mamma och pappa för vi ska fixa ett legg till mig och så. Vet inte riktigt hur lång tid det tar, men hela dan kan det ju inte ta iaf. Så sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir väl att bara slappa här hemma antar jag. Ska packa fram lite kläder också som jag ska ha med mig till mormor när vi åker dit imorron.

Vad ska ni göra idag? :)
.

Helgen

I helgen så har ju pappas kusin och hans tjej varit hos oss. De kom i torsdags kväll och då gjorde vi inte så mkt speciellt. Men sen i fredags så åkte vi in till Grönan och var där ett bra tag. Jag åker inte massa saker där och så, så det blev ist att sitta och vänta på när Jeppe, pappa och Krister (pappas kusin) åkte massa saker. Mamma och Nina (Kristers tjej) åker inte heller massa saker, så jag behövde inte vänta själv iaf. Vi gick typ runt och körde på chokladhjul och sånt lite elr så satt vi bara och vänta på dem. Men vi vann typ inget på chokladhjulen, för vi hade väl inte turen med oss, men sen när pappa och de kom tillbaka så gick pappa och spela ngn gång, och då vann han. Det är alltid han som vinner när vi är på grönan, och han får ens inte äta godis för han är diabetiker. Men det var ju bra iaf, för då fick ju vi det ist ;)  Pappa vann både en stor Diam och en stor Gott och blandat-låda, så nu finns det lite att äta här hemma ;P  Fast det hinner väl säkert bli gammalt innan allt är uppätet :P  Men vi skicka med en del med Krister och Nina också när de åkte hem.  Sen körde vi 5-kamp på grönan också, och gissa vem som vann? JAG! :D:P Haha, typ första ggn jag vinner när vi har kört sånt.
Sen på lördan så åkte alla de andra förutom jag till Naturhistoriska riks museet och kollade runt där, jag var kvar hemma och gjorde inte så mkt. Men jag hade ingen lust att åka med dit för jag har de senaste åren vart där typ säkert 5-6 ggr med klassen som jag gått i, så jag har sett allt som finns där en del ggr redan kan man säga.
Sen igår så åkte Krister och Nina hem efter frukosten. Och sen på dan så gjorde jag inte så mkt, var ute och cyklade en liten bit bara och körde nått dataspel på Jeppes data och sen ett tv-spel.

Hur har eran helg vart? :) Puss
.

Oxelösund

Min lilla tripp med tåg ner till Oxelösund var helt underbart rolig :) Hade verkligen kul varje dag. Okej, var inte där så många dagar då, onsdag till fredag, men iaf ;P  Men det går inte att ha tråkigt med den familjen som jag bodde hos, de är så underbara allihopa<3 Det är bara lite "vilt" där ibland eftersom de har 5 barn i alla möjliga åldrarna upp till 13 då, men det var ju bara några dagar så man överlevde det ;) Vi hittade på massa roliga saker; var ute med deras båt och bada, elr jag sola då ist , vi var på bodaborg, och sen lite annat också. Det var full rulle hela tiden ;)

Men nu ska jag gå, för vi har gäster här hemma. Pappas kusin och hans tjej :) De har vart här sen torsdags kväll och så ska de åka imorron tror jag. Så jag får väl ta och prata lite med dem lite också ;)

Puss, puss
.

Glad blir man

.. och lite överraskad kanske :P  Jag var precis inne och kollade på min statistik här på bloggen och den trodde jag väl skulle ligga på en-två besökare om dan elr så, högst tre elr nått, för det är väl ingen som vill läsa min blogg nära jag knappt skriver ngt tänkte jag. Men si fick jag, det visar sig sen när jag går in där att bloggen har haft närmare 10 besökare vissa dagar, och det trodde jag aldrig det skulle vara. Det är inte alls lika mkt som jag hade förut när jag skrev flera inlägg varje dag förut, men jag är glad ändå. Liksom, vem vill läsa en blogg som ingen skriver i nästan? ;P Men det kanske är så att man går in på den bloggen för att se om det har kommit ngt nytt inlägg elr inte? För som nu idag, alla som kmr hit nu kmr ju ha lite att läsa, för äntligen så har jag skrivit lite i min blogg igen ;) Hoppas att det håller i sig nu den här ggn :P det har jag väl sagt förut också säkert(?) men nu hoppas jag det verkligen, för jag har ju ändå inget annat att göra nästan när jag sitter vid datan så.

Pussar
.

Hej igen

Ja, så kan man väl säga(?), för jag har ju inte skrivit här på ett tag nu, och ja det har inte kännts så bra, elr vad man kan säga :P,  men så har det vart. Men jag har ju vart sjuk sen förra lördan typ, elr ja, det var mest ifrån söndas tills i onsdags som jag var sjuk, hade feber och så, men sen så har jag mest haft ont i halsen och det har jag lite fortfarande. Men det hoppas jag går över snart, för jag orkar inte vara sjuk längre.. Och juste, det var det jag skulle komma fram till, att det inte har blivit så mkt bloggande nu eftersom jag som sagt har varit sjuk och har knappt varit inne på datan alls då. Har inte haft ngn ork att göra ngt alls.. Och jag åt knappt ngt på den tiden heller, och det kan ju inte vara bra precis.. Men nu äter jag lite bättre iaf och det är ju bra ;) Och varför jag inte bloggade ngt innan jag blev sjuk var ju föra att jag var ju på en liten tripp ner till Oxelösund i några dagar och så blev det ingen data sen direkt när jag kommit hem, och sen blev jag sjuk. Skriver ett eget inlägg om Oxelösund alldeles strax, för annars blir detta så långt :P

Puss o kram
.

Imorron bär det av..

..till Oxelösund :) Ska dit och hälsa på en familj där det finns fem barn :P  Och alla dem har jag kännt i hela deras liv, eftersom det är min pappas barndomskompis barn och de är lite yngre än mig så jag har vart med dem hela deras liv typ ;) Elr ja, inte så jättemkt för vi träffas inte så ofta men iaf :P  Så de barnen, elr iaf vissa, har kännts lite som småsyskon till mig så det är alltid jättekul att få träffa dem :) Så nu ska jag åka dit med tåg imorron och så får vi se hur länge jag blir kvar. Har bokat tågbiljett hem på fredag, men den går att avboka så ;P  Det blir jag och dem i några dagar iaf, och det ska bli jättekul :)<3
Så nu håller jag på att packa lite då, för tåget går imorron redan vid 10.40 från centralen, så det blir att gå upp ganska tidigt då, men det är det värt ;)

Pussar, och ha en fortsatt trevlig vecka, för jag vet inte om det blir så mkt bloggande nu när jag är där nere.
.

Helgen

Nu i helgen så har vi vart upp hos farmor och farfar. Vi gjorde inte så jättemkt där, var på ngn marknad i lördags typ bara, men den var inte så stor alls så det var inte så kul. Sen har vi typ bara vart hemma i deras hus och så. Och idag åkte vi hem.

Nu ska jag sätta mig och läsa min tidning som jag ser ligger här på skrivbordet och skräpar ;P
.

Söndag

Ja, det har inte blivit mkt bloggande nu asså, men ja så är det bara, har typ inte känt för det.. Menmen, jaja ;P

Sitter nu här och kollar på när det går tåg neråt i landet, ska nämligen åka här i veckan ngn gång och träffa min söta lilla Lisabet och alla de andra i den familjen (de är sju stycken :P), det var bl.a. den familjen som vi firade midsommar med :) Och vi träffas ju inte så ofta, =/, så nu tänkte jag att jag kunde åka ner till dem och hälsa på :) Får se vilken dag det bli och hur länge jag kmr vara där, men ngn gång denna vecka (elr ja den börjar ju imorron den veckan ;P) är det tänkt iaf.

Pussar
.

Recept

Sitter här nu och letar lite recept på ngt gott, som typ muffins elr ngn kladdkakeliknande elr kakor och så, för jag tänkte ta och baka imorron elr på torsdag tror jag :) Vill typ göra ngt med vit choklad i för det tkr jag är så gott ;) Hittar kanske ngt, men inte direkt ngt som jag kanske vill göra. Så har ni några recept med ngn kaka/bulle/muffins elr så med vit hoklad i så får ni gärna ge det till mig :)

Nä, nu blir det väl att fortsätta leta. Puss
.

RSS 2.0