Finnkampen

Nu ska jag ta och sätta mig och kolla på Finnkampen lite :) För alla som inte vet så är det ju en friidrottstävling, men med bara finnar och svenskar :P  Så då är det ju extra roligt att kolla, för det finns ju svenskar med i alla grenar. Och det är lika många finnar som svenskar så det är ju rättvist. Sen gäller det för länderna att samla poäng i de olika grenarna och det land som har flest poäng efter alla grenarna vinner totalt.
Heja Sverige! :)


.


Låt

Satt nyss och kollade lite på youtube och hittade då massa nya artister och låtar som man inte hört förut. Det är ju alltid roligt att hitta nya artister och sånt som man kan lyssna på, så det blir lite mer variation :P
Tänkte lägga in en av låtarna jag hittade här i bloggen, så kan ni ju gärna säga vad ni tyckte om den :)





Brandy - "Right here"

.

Lördag

Idag så gick vi upp typ 9.15 för att vi skulle vara klara och vara i centrum vid 10.45, för vi skulle stå där på "föreningarnas dag". Så vi var där till kvart i elva och så stod vi där och delade ut lappar och sånt och skulle försöka "ragga" nya medlemmar till klubben som jag går i (bowling). Så får vi se på måndag om det kmr några nya och spelar :)
Sen så åkte vi och handla mat och sen har jag suttit här vid datan mest :P

Pussar
.

Promenad

Nu ska pappa och jag snart gå ut och gå lite. Det ska bli skönt att få komma ut lite och det känns ju alltid skönt när man väl är ute och går ;) Typ i kroppen och så. Hoppas det inte börjar regna bara, för det har ju vart ganska dåligt väder hela dagen. Men då är det ju dax att det spricker upp lite nu tills vi går :) Vi var och köpte ett par gångstavar idag också, tror de egentligen var till mamma elr så, men jag har aldrig gått med sådana och de var ju samma längd som jag behöver så jag tror jag ska ta med dem och prova att gå med dem :P  Får se hur det går med det ;)





Ha en underbar kväll! :)


Förresten, Grattis Malin gmn, som fyller år idag! :)<3 Hoppas du haft en super födelsedag! :D
.

Dagens "skoldag"

Idag så skulle vi ha en aktivitetsdag i Hagaparken. Då delades vi in i grupper, blandade med de andra klasserna också, och sen så skulle vi gå runt till olika stationer och göra olika sammarbetsövningar och sånt. Men det duggregnade typ hela tiden och sen så var det så himla kallt, så när vi hade lunch typ vid 11 så kom lärarna och sa att vi fick gå hem ist :) Så vi behövde ju inte vara där så länge, och så kunde man åka hem och slappa ist ;) För jag var ganska så trött imorse.. Men ja, det var ju det som hände idag i "skolan".

Pussar
.

Plugg

Nu ska jag gå och sätta mig i vardagsrummet och plugga lite. Det är inte precis det roligaste jag skulle kunna göra just nu, men det är ju otroligt skönt när man har det klart sen :);)

Ha en trevlig kväll!
.

Skolan

Aa, nu har skolan kommit igång på riktigt igen då. Fast på de flesta lektionerna vi haft de här dagarna så har vi mest gått igenom målen i ämnet och betygskriterier och så. Det är väl en ganska bra sak att börja med så man kommer igång lite innan man gör alla uppgifter och allt. Men nu blir det väl hårdplugg de lektionerna som kmr.. Asså jag känner inte för det just nu, man har inte kommit tillbaka från sommarlovstänkadet än liksom :P Jaja, men det är ju bara att göra sitt bästa så kmr det väl med tiden ;)

Pussar
.

Packar

Jag håller nu på att packa ihop llite saker som jag ska ha med mig till skolan idag, för idag är nämligen våran första "riktiga" skoldag. Vi började i torsdags, men då och på fredan var det mer att lära känna klassen lite och kolla på skolan och så, för jag har ju börjat ny skola och fått ny klass och så nu. Det var lite nervöst först, men nu känns det bra för klassen verkar fett skön :P
Börjar kl.12.00 idag, fett skönt. Egentligen så ska vi börja typ 8.20, men vi börjar måndagarna med språk och vi har inte blivit indelade i grupper på de olika språken och så än, så därför börjar vi senare idag.

Nä, nu ska jag fortsätta med att fixa inför skolan, så att jag är klar med det sen och inte behöver tänka på det i sista stund.



Haha, tänkte hitta en bra bild att sätta in, men orkade inte leta så länge så det blev den här :P
.

Tråkigt men sant

Det här är mitt först inlägg på typ nästan en månad elr nått, det känns ju hur mkt som helst.. Men ja, som det brukar vara på sommaren så har jag inte suttit så mkt framför datan och sen så har vi vart borta och sånt och inte haft tillgång till ngn data, och då har det inte heller blivit ngt bloggskrivande. Tråkigt men sant. Och nu när jag väl sitter här och skriver så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, för det har ju hänt så himla mkt sen jag skrev sist så jag vet inte riktigt vad av det jag orkar ta upp och skriva :P  Så det blir väl inte heller så mkt mer skrivet i detta inlägg eftersom jag inte orkar ha ett hur långt inlägg som helst ;P Men ha en fortsatt trevlig dag kan jag ju iaf skriva :)

Puss
.

RSS 2.0